Rantalomat

Ikisuosikit ja upeat uutuudet. Katso kaikki rantalomakohteet ja varaa matkasi!

Kiertomatkat

Kun haluat kokea enemmän yhdellä lomalla, suosittelemme sinulle laadukasta kiertomatkaa. Tutustu kiehtoviin matkaohjelmiin!

Kaupunkilomat

Kaupunkiloman kuuluu olla huoleton. Olemme paketoineet pitkän viikonlopun kaupunkilomia, jotka antavat sinun käyttää aikasi juuri kuten haluat. Tutustu ja ihastu!

Tallinna ja Pärnu

Helppo ja edullinen tapa päästä hetkeksi irti arjesta. Pakettimme sisältävät aina laivamatkat Tallinkin pikalaivoilla ja majoituksen aamiaisella. Tutustu ja varaa!

Kesä 2017

Jatka kesää! Katso parhaat lomat Helsingistä Kreikkaan, Mallorcalle ja Kroatiaan!

Syyslomat

Loma tekee hyvää myös syksyllä! Suositut koulujen syyslomaviikot täyttyvät kovaa vauhtia, mutta tilaa on vielä!

Joulutorimatkat

Lähde tunnelmoimaan Keski-Euroopan runsaille joulutoreille! Pääset virittäytymään joulumielelle, tekemään ostoksia ja tutustumaan kiehtoviin kaupunkeihin. Katso valikoima ja varaa nyt!

Talvi 2017-2018

Valohoitoa & rentoutumista! Katso parhaat talven rantalomat, kiertomatkat & joulutorimatkat Helsingistä! 

All inclusive

All inclusive tarkoittaa sitä, että matkan hintaan sisältyvät ateriat ruokajuomineen hotellin buffetravintolassa sekä välipalat ja paikalliset juomat rajoitettuina aikoina

Erikoismatkat

Erikoismatkat ovat asiakkaidemme kanssa tuotettuja matkoja, joista erikoisen tekee matkan kohderyhmälle räätälöity erikoisohjelma. Löydä omasi ja lähde matkaan!

Ryhmät

Ryhmäsi voi olla pieni tai suuri, kuitenkin vähintään 10 maksavasta aikuisesta koostuva porukka, joka matkustaa yhdessä pääsääntöisesti samoin matkajärjestelyin. Tutustu!

 

Päivän tarjous

27.8. Helsinki - Kreeta, Hania 1 vko

Omega Pl

 alk. 459 € / hlö 

 

 

 

 

Jaa tämä sivu sähköpostitse