Kaikki matkat
Rantalomat
Kiertomatkat
Viron lomat
Joulutorit
Kaupunkilomat
Lento+hotelli
Isovanhempi-kampanja

Rantalomat

Ikisuosikit ja upeat uutuudet. Katso kaikki rantalomakohteet ja varaa matkasi!

Kiertomatkat

Kun haluat kokea enemmän yhdellä lomalla, suosittelemme sinulle laadukasta kiertomatkaa. Tutustu kiehtoviin matkaohjelmiin!

Kaupunkilomat

Kaupunkiloman kuuluu olla huoleton. Olemme paketoineet pitkän viikonlopun kaupunkilomia, jotka antavat sinun käyttää aikasi juuri kuten haluat. Tutustu ja ihastu!

Joulutorimatkat

Lähde tunnelmoimaan Keski-Euroopan runsaille joulutoreille! Pääset virittäytymään joulumielelle, tekemään ostoksia ja tutustumaan kiehtoviin kaupunkeihin. Katso valikoima ja varaa nyt!

Tallinna ja Pärnu

Helppo ja edullinen tapa päästä hetkeksi irti arjesta. Pakettimme sisältävät aina laivamatkat Tallinkin pikalaivoilla ja majoituksen aamiaisella. Tutustu ja varaa!

Syyslomat

Loma tekee hyvää myös syksyllä! Suositut koulujen syyslomaviikot täyttyvät kovaa vauhtia, mutta tilaa on vielä!

Joululomat

Vietä rennompi joulu etelässä! Matkavekan joulu vie Sinut pyhienviettoon jonnekin lämpimään! Säästyt hössötykseltä ja vietät rentouttavan joulunajan. 

Talvi 2017-2018

Valohoitoa & rentoutumista! Katso parhaat talven rantalomat, kiertomatkat & joulutorimatkat Helsingistä! 

All inclusive

All inclusive tarkoittaa sitä, että matkan hintaan sisältyvät ateriat ruokajuomineen hotellin buffetravintolassa sekä välipalat ja paikalliset juomat rajoitettuina aikoina

Erikoismatkat

Erikoismatkat ovat asiakkaidemme kanssa tuotettuja matkoja, joista erikoisen tekee matkan kohderyhmälle räätälöity erikoisohjelma. Löydä omasi ja lähde matkaan!

Ryhmät

Ryhmäsi voi olla pieni tai suuri, kuitenkin vähintään 10 maksavasta aikuisesta koostuva porukka, joka matkustaa yhdessä pääsääntöisesti samoin matkajärjestelyin. Tutustu!

 

Selaa uutta esitettämme!

Uusi esitteemme on ilmestynyt! Se sisältää houkuttelevia matkamaistaiaisia ensi talven lomista: rantalomista, kiertomatkoista, joulutorimatkoista ja Viron-lomista. Selaa sähköisenä ja poimi parhaat ideat!

Viimeiset paikat ja parhaat tarjoukset

Päivän tarjous

30.10 Helsingistä upeaan Jordaniaan, All Inclusive alk. 699€/ hlö. 

Hotelli Grand Swiss-Belresort Tala Bay Aqaba ****+

Viimeiset paikat

Katso parhaat tarjoukset ja viime hetken paikat!

Jaa tämä sivu sähköpostitse