• Vaellusmatkat

Liikuntamatkat ja Jouni Parkkali

Lähde ohjatulle vaellusmatkalle hyvässä seurassa

Vaellusmatkat toteutetaan yhteistyössä Liikuntamatkojen ja Jouni Parkkalin kanssa.

Liikuntamatkojen tavoitteena on tuottaa liikunnallisia elämyksiä matkailijoille ikään katsomatta. Haluamme tarjota ihmisille unohtumattomia elämyksiä ja hyvinvointia aktiivisilla matkoillamme - tervetuloa mukaan matkalle ja vaeltamaan hyvässä seurassa!

Vaellukset sopivat kaikenikäisille peruskuntoisille ihmisille, jotka haluavat kokea ohjatun ja monipuolisen valmiiksi suunnitellun vaellusmatkan yhdessä mukavan porukan kanssa. Vaellusmatkojen kesto on yleensä kuusi yötä. Koko matkan ajan majoitutaan puolihoidolla mukavasti samassa keskitason hotellissa ja vaellukset tehdään eri kohteisiin päiväretkinä. Matkoilla ja vaelluksilla on aina mukana vähintään yksi kokenut suomalainen ohjaaja, joka asuu samassa hotellissa matkalle osallistuvien kanssa. Vaellusretkien kestot ovat päivittäin kohteesta riippuen 3-6 tuntia. Ohjaajat järjestävät usein myös muuta ohjelmaa matkan aikana.

Tutustu vaellusmatkoihin ja ilmoittaudu mukaan! Matkaohjelmiin ja vaelluksiin voi tulla sääoloista riippuen muutoksia.

Ilmoittaudu mukaan lomakkeella, jonka löydät tämän sivun alaosasta sekä matkakohtaisilta sivuilta

Lisätietoja vaellusmatkojen ohjelmasisällöstä:
Liikuntamatkat Jouni Parkkali, puh. 0400 409 837, jouni.parkkali@liikuntamatkat.fi

Lisätietoja matkoista, puhelinvaraukset:
Matkavekka Erkki Karjalainen, puh.020 120 4821, erkki.karjalainen@matkavekka.fi (ma-pe klo 9-17)

 

*** Vuoden 2020 vaellusmatkat on peruutettu koronaviruspandemian vuoksi. Suunnittelemme uusia matkoja ensi vuodelle ja kerromme niistä lisää mahdollisimman pian. ***

Jouni Parkkali

Olen vuonna 1955 Kuopiossa syntynyt ja asunut, liikuntaa rakastava mies. Perheeseeni kuuluu vaimo, kaksi lasta ja kolme lastenlasta. Koulutukseltani olen vuonna 1980 Vierumäen Urheiluopistolta valmistunut liikunnanohjaaja. Urheilu-urani olen tehnyt lentopallon parissa. Olin jo 17-vuotiaana miesten lentopallomaajoukkueessa ja pelasin kaikkiaan 274 maaottelua Suomi paidassa.

Liikuntamatkat sai alkunsa vuonna 1995, kun pelasin lentopalloa ammattilaisena Italiassa kolme vuotta ja innostuin siellä järjestämään suomalaisille urheiluseuroille lentopallo- ja koripalloleirejä Italiaan. Mukaan tulivat leirikoulujen järjestäminen, ensin Italiassa ja sittemmin myös Kroatiassa. Työskennellessäni lentopallovalmentajana Sveitsissä vuosina 1996-1998, aloitin itse aktiivisesti vaeltelemaan Keski-Euroopan vuorilla. Tästä lähti kipinä ottaa Liikuntamatkojen ohjelmaan mukaan myös vaellusmatkat.

Liikuntamatkojen yksi vahvuus on olla aidosti mukana niin nuorten kuin vanhempienkin ihmisten maailmassa. Ohjaajamme ovat matkoilla mukana koko ajan vuorokauden ympäri huolehtimassa matkan sujuvuudesta. Ensikertalaisenkin on siis helppo lähteä matkaan, ketään ei koskaan jätetä yksin. Tiimiimme kuuluu noin 15 ohjaajaa ja opasta.

Toivotan kaikille energisiä vuosia elämään - tavataan vaellusmatkoillamme! 

- Jouni Parkkali

Jaa tämä sivu sähköpostitse