Rantalomat
Viron lomat
LEGOLAND
Kaupunkilomat
Risteilyt
 • Matkavekan All inclusive -matkat

  All inclusive

Helppo ja huoleton loma

All inclusive - Matkavekka

All inclusive on täyttä lomaa

All inclusive tarkoittaa sitä, että juoma- ja ruokapalvelut hotellin alueella sisältyvät matkan hintaan: aamiaiset, lounaat, illalliset, allasbaarien välipalat ja paikalliset juomat. Joissakin hotelleissa ruokien ja juomien lisäksi on myös maksuttomia palveluja, esimerkiksi kuntosalin, saunan ja tenniskentän käyttö, vesiurheilumahdollisuuksia tms. Hintaan sisältyvät asiat selviävät kunkin hotellin esittelystä.

Helppo ja huoleton All inclusive -loma sopii erinomaisesti myös perheille. Runsaassa ruokatarjonnassa on huomioitu perheen pienimpien mieltymykset - jäätelöä on usein saatavilla pitkin päivää. All inclusiveen kuuluu usein myös hauska lastenkerho, jonka puitteissa askarrellaan, pelataan, leikitään ja tehdään kaikkea kivaa samanikäisessä seurassa ammattitaitoisten ohjaajien johdolla.

Ohjattua toimintaa lomallasi

Aikuisille All inclusive tuo erinomaisia mahdollisuuksia erilaisiin liikunnallisiin ja muihin aktiviteetteihin. Vaihtoehtoina voi olla esimerkiksi vesijumppaa, erilaista ohjattua ryhmäliikuntaa, joogaa, rantalentopalloa, petankkia, tanssitunteja ja vaikka mitä muuta - tarkista ohjelma ja aikataulut hotellistasi. Käytössäsi saattaa olla myös tennis-, squash-, jalkapallo- tai lentopallokenttiä, kuntosali tai mahdollisesti spa-palveluita. Iltaisin All inclusive -asiakkaat saavat usein nauttia hotellin järjestämästä viihdeohjelmasta: musiikki- ja tanssiesityksistä, taikureista, musikaaleista...

Huom. All inclusive päättyy klo 12 lähtöpäivänä. All inclusiven sisältö ja aikataulut saattavat muuttua kauden aikana. All inclusive -ateria saattavat olla noutopöydän sijaan valittavissa menusta.

All inclusive -hotelleja vuoden ympäri

Talven 2018-19 lomat näet täältä

Kanariansaarilla: All inclusive Teneriffa, All inclusive Gran Canaria

Thaimaassa: All inclusive Hua Hin

Portugalissa: All inclusive Algarve

Kreikassa: All inclusive Kreeta, All inclusive RodosAll inclusive Ateena, All inclusive Peloponnesos, All inclusive Lesvos, All inclusive Loutraki

Kroatiassa: All inclusive DubrovnikAll inclusive Istria

Espanjasssa: All inclusive Costa del Sol, All inclusive Mallorca, All inclusive Barcelona

Turkissa: All inclusive Alanya ja Side

Tutustu laajaan tarjontaamme ja varaa kaikkien aikojen huolettomin All inclusive -loma!

All inclusive -video

Suosittelemme - Kesä & Syksy

Sirios Village

Hyvinhoidettu ja viihtyisä Sirios Village tarjoaa sekä hotelli- että huoneistomajoitusta. Hotellin välitön tunnelma sopii moneen makuun, myös lapsiperheet viihtyvät täällä. Erityisesti kesäkuukausina hotelli on lapsiperheiden suosiossa.

Tutustu ja varaa >

Best Negresco

Hotelli Best Negresco on rakennettu pienelle kallioiselle niemekkeelle, josta saa ihailla kauniita rannikko- ja merimaisemia. Allasalue on meren äärellä ja ranta hotellin välittömässä läheisyydessä.

Tutustu ja varaa >

Grand Mitsis

Hotelli sijaitsee paraatipaikalla saaren länsipuolella. Rodoksen kaunis vanhakaupunki jää vain parin kilometrin päähän. Kannattaa tutustua sen mukulakivikatuihin ja kivoihin ravintoloihin. Uimaranta on ihan hotellin alapuolella. Grand Mitsis sopii sinulle, joka kaipaat lomaltasi hieman enemmän.

Tutustu ja varaa >

Suosittelemme - Talvi

Tabaiba Princess

Tabaiba Princess on koko perhettä kutsuva lomakeidas! Suuri, upea puutarha uima-altaineen ja tekohiekkarantoineen houkuttelee rentoutumaan.

Tutustu ja varaa >

Memories Jibacoa

Yhdistelmäloman Havanna-Jibacoan ihana rantahotelli Jibacoan paratiisirannoilla majoittaa vain yli 16-vuotiaita. Täällä vietät rauhallisen lepoloman tai osallistut lukuisiin aktiviteetteihin Kuuban auringon alla.

Tutustu ja varaa >

Desert Rose Resort

Desert Rose on idyllisen luonnonlaguunin äärelle rakennettu vehreä keidas kauniine kukkaistutuksineen ja palmupuineen – nimensä mukaisesti Aavikon ruusu! Erinomainen paikka viettää lomaa vaikka koko perheen voimin. 

Tutustu ja varaa >

Bahia Principe Costa Adeje

Tasokas lomahotelli Sunlight Bahia Principe Costa Adeje koostuu useasta eri rakennuksesta ja puutarhamaisesta allasalueesta merenrantaan polveilevalla rinnealueella. Hotelli ja siihen kuuluva erillinen ostos- ja viihdekeskus muodostavat toimivan kokonaisuuden, jossa kaikki olennainen on otettu huomioon. 

Tutustu ja varaa >

Varaa tästä

Suodata hakutuloksia

Tarvitsetko apua?


Lento+hotelli-lomapaketti

 • Päätä itse milloin ja miten pitkäksi aikaa haluat matkustaa
 • Matkustat omatoimisesti, ilman opaspalveluja
 • Laaja hotellivalikoima
 • Vähintään yksi matkalaukku sisältyy hintaan
 • Hinnat vaihtelevat ja matkapaketin lopullisen hinnan näet varausyhteenvetosivulla

 

 

 

 

 

Järjestä

Lähtö

Hinta

Kohteet

Matkatyyppi

Luokitus

Ateriat

Tilat ja palvelut

Kategoriat

Matkustajat

Lähtöpäivät

Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto (vrk)

 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 13
 • 14
 • 21