Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Matkavekan All inclusive -matkat

Helppo ja huoleton loma

All inclusive - Matkavekka

All inclusive on täyttä lomaa

All inclusive tarkoittaa sitä, että juoma- ja ruokapalvelut hotellin alueella sisältyvät matkan hintaan: aamiaiset, lounaat, illalliset, allasbaarien välipalat ja paikalliset juomat. Joissakin hotelleissa ruokien ja juomien lisäksi on myös maksuttomia palveluja, esimerkiksi kuntosalin, saunan ja tenniskentän käyttö, vesiurheilumahdollisuuksia tms. 

  • All inclusive -paketti sisältää aamiaisen, lounaan ja illallisen sekä lisäksi paikallisia juomia hotellin ravintoloissa ja baareissa rajoitettuina aikoina. Useissa hotelleissa all inclusive sisältää myös välipaloja.

  • All inclusive light -paketti sisältää aamiaisen, lounaan ja illallisen sekä paikallisia juomia hotellin ravintoloissa ja baareissa rajoitettuina aikoina ja rajoitetusta valikoimasta. Välipalat eivät kaikissa hotelleissa sisälly all inclusive -hintaan.

  • All inclusive plus -paketti sisältää aamiaisen, lounaan ja illallisen sekä paikallisia juomia hotellin ravintoloissa ja baareissa rajoitettuina aikoina. Tarjolla laajempi juomavalikoima. Useissa hotelleissa all inclusive plus sisältää myös välipaloja.

Pakettien sisältö ja aikataulut saattavat muuttua kauden aikana. All inclusive loppuu klo 12 lähtöpäivänä.

Lomakauden alussa ja lopussa (lomakohteesta ja hotellista riippuen huhti-toukokuussa ja loka-marraskuussa) osa lomakohteen sekä hotellin palveluista, kuten ravintolat ja harrastusmahdollisuudet, saattavat olla rajoitettuja tai kokonaan suljettuja. Vastaavasti lomakauden alussa ja lopussa sekä myös muina aikoina, kun hotellissa on vähemmän vieraita, ateriat voivat olla noutopöydän sijaan listalta (á la carte).

Huomioitavaa:
- Erikoisruokavalioita ei voida taata. Matkavekka välittää tiedon erikoisruokavaliosta etukäteen hotelliin, mutta ei vastaa toteutumisesta. 
- Useimmissa lomakohteissa on erilaisen bakteerikannan vuoksi turvallisinta käyttää juomavetenä pullotettua vettä.


All inclusive on ihanteellinen helppoon perhelomaan

Helppo ja huoleton All inclusive -loma sopii erinomaisesti myös perheille. Runsaassa ruokatarjonnassa on huomioitu perheen pienimpien mieltymykset - jäätelöä on usein saatavilla pitkin päivää. All inclusiveen kuuluu usein myös hauska lastenkerho, jonka puitteissa askarrellaan, pelataan, leikitään ja tehdään kaikkea kivaa samanikäisessä seurassa ammattitaitoisten ohjaajien johdolla.

Ohjattua toimintaa lomallasi

Aikuisille All inclusive tuo erinomaisia mahdollisuuksia erilaisiin liikunnallisiin ja muihin aktiviteetteihin. Vaihtoehtoina voi olla esimerkiksi vesijumppaa, erilaista ohjattua ryhmäliikuntaa, joogaa, rantalentopalloa, petankkia, tanssitunteja ja vaikka mitä muuta - tarkista ohjelma ja aikataulut hotellistasi. Käytössäsi saattaa olla myös tennis-, squash-, jalkapallo- tai lentopallokenttiä, kuntosali tai mahdollisesti spa-palveluita. Iltaisin All inclusive -asiakkaat saavat usein nauttia hotellin järjestämästä viihdeohjelmasta: musiikki- ja tanssiesityksistä, taikureista, musikaaleista...

 

Tutustu laajaan tarjontaamme ja varaa kaikkien aikojen huolettomin All inclusive -loma!

All inclusive lomakuukauden mukaan

Heinäkuu

All inclusive -matkat heinäkuussa

Tutustu ja varaa >>

Elokuu

All inclusive -matkat elokuussa

Tutustu ja varaa >>

Syyskuu

All inclusive -matkat syyskuussa

Tutustu ja varaa >>

Lokakuu

All inclusive -matkat lokakuussa

Tutustu ja varaa >>

Marraskuu

All inclusive -matkat marraskuussa

Tutustu ja varaa >>

Joulukuu

All inclusive -matkat joulukuussa

Tutustu ja varaa >>

Tammikuu

All inclusive -matkat tammikuussa

Tutustu ja varaa >>

Helmikuu

All inclusive -matkat helmikuussa

Tutustu ja varaa >>

Maaliskuu

All inclusive -matkat maaliskuussa

Tutustu ja varaa >>

Huhtikuu

All inclusive -matkat huhtikuussa

Tutustu ja varaa >>

Toukokuu

All inclusive -matkat toukokuussa

Tutustu ja varaa >>

Kesäkuu

All inclusive -matkat kesäkuussa

Tutustu ja varaa >>

Tutustu ja varaa All inclusive-loma

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7

All inclusive -video