Kaikki kohteet
Lomalennot
Kaupunkilomat
Viron lomat
Risteilyt
 • Osuuskauppa Arinan asiakasomistajamatka Rovaniemeltä

  Osuuskauppa Arinan asiakasomistajamatka

Arinan asiakasomistajamatka Rovaniemeltä

Tervetuloa Osuuskauppa Arinan asiakasomistajamatkalle Rovaniemeltä Calabriaan, Italiaan 14.-21.10.2019

 

Matkusta kohteeseen Calabria - Italia

Calabriassa voit yhdistää laiskan aurinkoiset päivät muistorikkaisiin elämyksiin. Calabrian alue tarjoaa kiehtovaa historia, uskomatonta vehreyttä ja väkevää kulttuuria sekä rantoja, jotka italialaiset itse ovat nimenneet maan ehdottomasti kauneimmiksi. Voit viettää lomaviikkosi vain yhdellä rannalla tai vaihdella rantaa päivittäin: Calabriassa upeita rantoja riittää kaikille. Komeat kalliot kohoavat meren sylissä ja ympäröivät uimalahtia, joiden pinnan alla löytyy tutkittavaa vaikkapa snorklaamalla. 

Tropea ja Capo Vaticano

Nimellä Costa Degli Dei, Jumalten rannikko, kutsutaan kaunista rantaviivaa, joka ulottuu Pizzosta Nicoteraan, ja johon kuuluvat lomapaikat Tropea ja Capo Vaticano. Capo Vaticano käsittää alueen Santa Domenicasta Santa Mariaan asti ja sitä on hemmoteltu ehkäpä Italian hurmaavimmilla rannoilla. Useammat hotellit täällä ovat pieniä ja perheiden ylläpitämiä, mikä tekee tunnelmasta erityisen. 

Capo Vaticanossa lomailijaa odottavat lukuisat ravintolat, pikkuiset ruokakaupat ja omia tuotteitaan myyvät tilat. Kylästä puuttuu varsinainen keskusta. Paras tapa kierrellä aluetta lienee hypätä Ricardista junaan ja puksutella sen kyydissä lähikaupunkeihin Tropeaan tai Pizzoon.

Tropeaa kutsutaan usein Calabrian helmeksi ja sen rakennukset kohoavat jyrkillä kalliolla kuin roikkuen kiinni hurjissa vuorenseinämissä. Kalliot laskevat alas satamaan, joka vilisee kesäisin hienoja veneitä. Täältä kullkee myös lauttayhteys Tyrrhenanmeren Liparisaarille parin tunnin päähän.

Arinan lomapakettiin sisältyy

 • lomalennot Rovaniemi - Calabria (Lamezia Terme Airport) - Rovaniemi 
 • 7 yön majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa valitussa hotellissa
 • Matkavekan suomenkielisen oppaan palvelut matkan aikana

S-Etukortilla lisäetuna 50 € lahjakortti 

 • Asiakasomistajan lisäetuna 50 euron arvoinen S-ryhmän lahjakortti matkan varaajalle (1 lahjakortti/varaus). Lahjakortti toimitetaan matkan varaajalle noin 3 viikkoa ennen lähtöä. Matkan hinnasta ei makseta S-Bonusta

Lisämaksusta

 • lentokenttäkuljetukset kohteessa (varataan erikseen)
 • yhden hengen huone
 • retket kohteessa 

Varaukselle voit merkitä vain yhden sähköpostiosoitteen. Muistathan lähettää saamasi viestit myös matkakumppanillesi. Matkan varaamiseen annettuja tietoja voidaan luovuttaa yhteistyökumppaneiden markkinointikäyttöön.

Italiassa paikalliset viranomaiset ovat ilmoittaneet, että matkustajilta peritään yöpymisen yhteydessä erillinen turistivero tai -maksu, jonka määrä riippuu majoituksen tasosta ja oleskelun pituudesta. Näitä maksuja ei voida periä matkan hinnassa etukäteen, vaan ne suoritetaan suoraan hotellille majoituksen päättyessä. Calabriassa turistiveron suuruus on noin 1-4 euroa/henkilö/yö majoituksesta riippuen.

Varaa tältä sivulta tai puhelimitse 020 120 4000 (ma-pe 9-17 ja su 10-14)

 

Arinan matkassa Calabriaan

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

 • 7

Kartta

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti