Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Vuokraa auto Matkavekan matkalle

    Autonvuokraus

Vuokra-auto on vapautta

Aja, pysähdy ja koe - kuten haluat

Anna vuokra-auton viedä sinut vapaammin kohti elämyksiä! Kun olet itse ratissa, määrät itse aikataulut ja teet pysähdyksiä omien toiveidesi mukaan. Poikkea pikkuteille, vieraile sivukylissä tai aja suoraan suosituimmille nähtävyyksille! 

Autonvuokraaminen on helppoa ja yksinkertaista

Matkavekan matkalla autonvuokraus on helppoa. Yhteistyökumppanimme Rentalcarsin kautta voit hakea sopivan vuokra-auton tunnetuimpien autonvuokrausyritysten valikoimasta. Siten pääset vertaamaan eri yritysten tarjontaa, hintoja ja erikoistarjouksia. Saat juuri haluamasi auton oikeaan paikkaan ja sopivaan hintaan.

Täytä sivulle mistä haluat auton hakea ja kuinka pitkäksi aikaa haluat sen vuokrata - saat näkyviin kaikki mahdolliset vaihtoehdot. Jos mielesi muuttuu, voit useimmiten peruuttaa autonvuokran maksutta, jos teet sen 48 tuntia ennen sovittua noutoa.

Tunnettuja autonvuokrausyrityksiä ja pienempiä paikallisia toimijoita

Autonvuokrausta tarjoavia yrityksiä on paljon, joten Matkavekan yhteistyökumppani www.rentalcars.com helpottaa auton löytämistä. Osoitteessa www.rentalcars.com voit tutustua tunnettujen yritysten valikoimaan: Hertz, Avis, Europcar, Budget, Alamo, Dollar ja Thrifty. Löydät myös pienempien paikallisten yritysten tarjontaa.


Vinkki lomalle

Useimmissa matkakohteissamme voit vuokrata auton myös paikan päällä kohdehenkilökuntamme avustuksella. Suosittelemme kuitenkin vuokraamaan auton etukäteen ennen matkaa, jotta saat varmimmin haluamasi auton. Oppaamme asuvat lomakohteessa ja antavat mielellään omat vinkkinsä parhaisiin vierailukohteisiin. Kysy rohkeasti, minne autolla kannattaa huristella!

Vuokraa auto tästä

Sopimus autonvuokrauksesta syntyy sinun ja palveluntarjoajan (Rentalcars.com) välille. Muutokset, peruutukset ja muut mahdolliset yhteydenotot ennen vuokraamista, sen aikana tai sen jälkeen tapahtuvat sinun ja Rentalcars.comin tai kyseessä olevan autovuokraamon kesken. Vuokrausehdot ja tiedot mm. mahdollisista lisämaksuista saat varausta tehdessäsi. Varausvahvistuksen lisätietoineen saat sähköpostitse suoraan palveluntarjoajalta.

***

Kun varaat lisämatkapalveluja matkaasi tai lomaasi varten tämän linkin kautta, sinuun EI sovelleta direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisia matkapaketteihin sovellettavia oikeuksia. 
Sen vuoksi Matkavekka ei ole vastuussa näiden lisämatkapalvelujen asianmukaisesta suorittamisesta. Ongelmatapauksissa ota yhteyttä asianomaiseen palveluntarjoajaan.

Jos kuitenkin varaat lisämatkapalveluja tämän linkin kautta viimeistään 24 tunnin kuluessa siitä, kun olet saanut pelkän lennon varausvahvistuksen Matkavekasta, näistä lisämatkapalveluista tulee osa yhdistettyä matkajärjestelyä. Siinä tapauksessa Matkavekalla on voimassa, siten kuin EU:n lainsäädännössä vaaditaan, suoja, jolla taataan Matkavekalle suorittamiesi maksujen palauttaminen sellaisten palvelujen osalta, jotka jäävät suorittamatta siksi, että Matkavekasta on tullut maksukyvytön. Maksuja ei kuitenkaan palauteta siinä tapauksessa, että asianomainen palveluntarjoaja tulee maksukyvyttömäksi.

Lisätietoja maksukyvyttömyyden varalta annettavasta suojasta täältä

 

Löydä lomasi

Lomalle omalta kotikentältä helposti ja mukavasti

Tutustu matkoihin jopa 15 kentältä  >>

Rantaloma, kaupunkiloma, aktiiviloma, teemaristeily, ryhmämatka... 

Tutustu koko laajaan lomavalikoimaan >>

 

Ihanat rantalomakohteet - nauti lämmöstä ja auringosta

Tutustu rantalomiin >>

Mielenkiintoiset kaupunkilomat - ihastu kiehtoviin kaupunkeihin

Tutustu kaupunkilomiin >>

Valitse vaivaton ja mukava matka, suomenkielinen opas lomakohteessa

Tutustu Matkavekka-lomapaketteihin >>

Omatoimiset kaupunki- ja rantalomat, loma kuten itse haluat

Tutustu lento+hotelli-lomapaketteihin >>

Valitse valmis golfpaketti ja lomasi on huoleton

Tutustu golfpaketteihin >>

Ohjatut vaellusmatkat hyvässä seurassa

Tutustu vaellusmatkoihin >> 

Teemaristeilyt - hauskaa merellä hyvässä seurassa

Tutustu teemaristeilyihin >>

Räätälöimme ryhmämatkat lähelle ja kauas

Tutustu ja lähetä tarjouspyyntö >>

Jaa tämä sivu sähköpostitse