Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
Bailupaatti-risteily

Bailupaatti

0
Kesto 1 Yö
Alk. 69 € / hlö

Bailupaatti 31.10.-1.11.2020


 

 

TERVETULOA SYKSYN KUUMIMPIIN HALLOWEEN-BILEISIIN ITÄMEREN AALLOILLE!

Syksyn kuumimpiin bileristeilyihin lukeutuva Bailupaatti nostaa ankkurinsa 31.10.2020 Halloween-teemalla! Bilemeinigistä vastaa iso liuta kuumimpia artisteja. Ensimmäisen illan kruunaa muhkeista viiksistä tunnettu Eurodance-tähti Günther (SWE). Kotimaisina esiintyjinä nähdään Mäkki, Spekti, Lord EST, BESS, MEGA Ertsi, WIL, sekä suoraan Gran Canarian auringosta saapuva junttidiskon kuningas Frederik. Tapahtuman juontaa NRJ-kanavalta tuttu radiojuontaja Alexander Eklund. Klubin musiikista vastaa energinen DJ Sweedy. Luvassa huippu meininkiä ympäri vuorokauden — näitä bileitä et halua jättää väliin! Tapahtuma on K18.

 

STARA VIP

Erotu eduksesi ja korota lippusi STARA VIP -luokkaan. Sisältää pääsyn eksklusiiviseen VIP -tilaisuuteen klo 21-23 laivan klubilla. Klubilla on tarjolla juotavaa ja snackseja. VIP -tilaisuudessa lisäksi yllätysesiintyjä. Mukaansatempaava tanssiryhmän esitys ja Suomen kärki DJ:den joukkoon lukeutuva DJ Sweedy pitävät huolen siitä että tunnelma pysyy kuumana. Lisäksi saat näyttävän STARA VIP -kaulapassin. Paikkoja rajoitetusti, joten varaa pian (19 €/hlö).Haluatko liput seuraavalle Bailupaatille ennen muita? Tilaa Bailupaatin uutiskirje ja hyödynnä
Member -edut! >>
 

Osallistu Facebook-tapahtumaan >>
Seuraa Instagramissa >>
Tykkää Facebookissa >>

Lähtökaupungit
  • Turku satama (TUR)
Hintaan sisältyy
  • Risteily valitussa hyttiluokassa
  • Bailupaatti -risteilyohjelma

Varaa paikkasi risteilylle

  • Matkustajat

Laiva-aikataulut ja lisäpalvelut laivalla

Bailupaatti -risteily 31.10. - 1.11.2020

Laiva-aikataulu

la 31.10. lähtöselvitys avoinna klo klo 18:00 – 19:45
la 31.10. Baltic Princess lähtee Turusta (Siljan terminaali) klo 20.15
su 1.11   Baltic Princess palaa Turkuun (Siljan terminaali) klo 19.15


Ateriat laivalla ennakkoon ostettuna

Illallisbuffet klo 20.15 (lounasvalikoima) 26 €
Meriaamiainen 13 €
Erikoisaamiainen 18 €
Lounasbuffet klo 14.00 26 €

 

Muut lisäpalvelut

Erotu eduksesi ja korota lippusi STARA VIP -luokkaan. Sisältää pääsyn eksklusiiviseen VIP tilaisuuteen klo 21-23 laivan klubilla. Klubilla on tarjolla juotavaa ja snackseja. VIP -tilaisuudessa lisäksi yllätysesiintyjä. Mukaansatempaava tanssiryhmän esitys ja Suomen kärki DJ:den joukkoon lukeutuva DJ Sweedy pitävät huolen siitä että tunnelma pysyy kuumana. Lisäksi saat näyttävän STARA VIP -kaulapassin. Paikkoja rajoitetusti, joten varaa pian. HINTA 19 € / hlö

HYTIT - BALTIC PRINCESS

E-HYTTI

Kahden, kolmen ja neljän hengen ikkunattomia 9 m2hyttejä eri puolilla laivaa. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV. Hyttien sijainnista johtuen niihin saattaa kantautua melua.

B-HYTTI

Kahden, kolmen ja neljän hengen ikkunattomia 9 m2hyttejä kansilla 5, 8, ja 9. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV.

A-HYTTI

Kahden, kolmen ja neljän hengen ikkunallisia 9-10 m2 hyttejä kansilla 5, 8 ja 9. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV.

A PREMIUM

Kahden hengen ikkunallisia 9 m2 hyttejä kansilla 8 ja 9. Hyteissä on kiinteä parivuode (vuoteita ei saa erilleen), wc, suihku ja LCD-TV. A Premium -hyttiluokkaan sisältyy erikoisaamiainen ja juomakuponki (lasillinen kuohuviiniä aikuisille ja virvoitusjuoma lapsille). 

FAMILY

Kaikki 4-, 6- ja 8-hengen perhehytit ovat ikkunallisia 18 m2hyttejä. Hytit sijaitsevat kannella 5 ja niissä on wc, suihku ja LCD-TV. Kaikki perhehyttien yhdistelmät ovat sellaisia, missä on väliovi. Väliovi on valmiiksi auki (asiakas voi ottaa yhteyttä infoon, jos haluaa lukita).

DELUXE

Kahden hengen tilavia 11–14 m2 hyttejä (osassa hyteistä nojatuoli tai pieni sohva), kannella 8 ja 9. Hyteissä on kiinteä parivuode (vuoteita ei saa erilleen), wc, suihku, hiustenkuivaaja, LCD-TV, puhelin, jääkaappi ja virvokkeita. Erikoisaamiainen sisältyy hintaan.

SUITE

Laivan keulassa, kansilla 8 ja 9 olevia 26–31 m2 hyttejä, joissa on sohvaryhmä, wc, suihku, hiustenkuivaaja, LCD-TV, puhelin, hedelmiä sekä jääkaappi, jossa virvokkeita ja pullollinen laivan kuohuviiniä. Olohuone ja makuuhuone, jossa kiinteä parivuode (vuoteita ei saa erilleen). Erikoisaamiainen ja jääkaapin juomat sisältyvät hintaan.

EXECUTIVE SUITE

Kahden hengen tilavia, 26-31 m2parvekkeellisia hyttejä laivan peräosassa kannella 9. Hyteissä on kiinteä parivuode (vuoteita ei saa erilleen), sohvaryhmä, wc, suihku, hiustenkuivaaja, LCD-TV, puhelin, hedelmiä sekä jääkaappi, jossa virvokkeita ja pullollinen laivan kuohuviiniä. Hytin parveke on katettu ja lasitettu n. puoleen väliin asti. Katetussa osassa ei ole lämmitystä. Erikoisaamiainen ja jääkaapin juomat sisältyvät hintaan. Hytti sijaitsee peräosassa, joten satamaan saavuttaessa saattaa kantautua tärinästä aiheutuvaa ääntä.

ERIKOISHYTIT - ALLERGIHYTTI

Kahden ja neljän hengen ikkunattomia B-hyttejä tai kahden ja neljän hengen ikkunallisia A-hyttejä kannella 5. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV. Lisäksi Suite-luokassa kaksi allergiahyttiä kannella 8. Sisustuksessa käytetty allergikoille soveltuvia materiaaleja. Hinta valitun hyttiluokan mukaan (B-, A- tai Suite-luokka).

ERIKOISHYTIT - INVAHYTTI

Laivan kannella 5 on 3 kahden hengen ikkunallista A-luokan invahyttiä varusteltuna liikuntarajoitteisia ajatellen. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV. Hyttien koko on noin 13 m². Hinta A-luokan mukaan.

Huomioitavaa

Mikäli hytti on vajaakäytössä, on laivayhtiöllä oikeus vaihtaa se saman tasoiseen hyttiin, jossa on ilmoitettua matkustajamäärää vastaava määrä vuoteita.

Jaa tämä sivu sähköpostitse