Baltic Queen 22h -risteily Helsingistä Tallinnaan

alk. 8 € /henkilö

Tervetuloa uudelle Baltic Queenille viettämään 22 tunnin lomaa! Laiva lähtee Helsingin Länsisatamasta 18:30, aamupäivällä on noin neljä tuntia aikaa käydä Tallinnassa. Laiva rantautuu takaisin Helsinkiin klo 16:00.

Huom! Meriale-kampanja 18.5.-1.6.2015. Kampanjan aikana kesän risteilyjä myydään tarjoushinnoin
Matkustusaika on kesäkuu-elokuu, ja varausaika on 18.5.–1.6.2015. Tarjoukset on huomioitu hinnoissa.

 

Matkan tiedot:

Baltic Queen

alk. 8 €/hlö

Vuonna 2009 rakennettu Baltic Queen tarjoaa tasokkaan risteilyn! Laivalla on uudet tilat, monipuoliset palvelut sekä tietysti viihdettä jokaisen makuun. Tilauksesta saatavilla on myös allergia-, inva- ja perhehyttejä. Hyttikuvat ovat suuntaa antavia.

Executive Suite -luokka

Kahden hengen tilavia parvekkeellisia hyttejä 24-31m2 laivan peräosassa kannella 9. Hyteissä on parivuode, sohvaryhmä, wc, suihku, hiustenkuivaaja, LCD-TV, puhelin ja jääkaappi. Erikoisaamiainen ja jääkaapin juomat sisältyvät hintaan (poislukien erikoisristeilyt).

Suite-luokka

Kahden hengen tilavia hyttejä 24-31m2 kansilla 8-9. Hyteissä on kiinteä parivuode (vuoteita ei saa erilleen), sohvaryhmä, wc, suihku, hiustenkuivaaja, LCD-TV, puhelin ja jääkaappi. Erikoisaamiainen ja jääkaapin juomat sisältyvät hintaan (poislukien erikoisristeilyt).

Deluxe-luokka

Kahden hengen tilavia hyttejä 11-14m2 kansilla 8-9. Hyteissä on kiinteä parivuode (vuoteita ei saa erilleen), sohvaryhmä, wc, suihku, hiustenkuivaaja, LCD-TV, puhelin ja jääkaappi. Erikoisaamiainen ja jääkaapin juomat sisältyvät hintaan (poislukien erikoisristeilyt).

A Premium -luokka

Kahden hengen ikkunallisia 9 m² hyttejä kansilla 8 ja 9. Hyteissä on kiinteä parivuode (vuoteita ei saa erilleen), wc, suihku ja LCD-TV.

A-luokka

Kahden ja neljän hengen ikkunallisia hyttejä kansilla 5, 8 ja 9. Kahden hengen hyteissä on alavuoteet, neljän hengen hyteissä kaksi ylä- ja kaksi alavuodetta. Hyttien varusteluun kuuluu wc, suihku ja TV.

B-luokka

Kahden tai neljän hengen hyttejä kansilla 5, 8 ja 9. Kahden hengen hyteissä on alavuoteet, neljän hengen hyteissä kaksi ylä- ja kaksi alavuodetta. Hyttien varusteluun kuuluu wc, suihku ja TV.

Kuljetukset satamaan

Seinäjoki-Tampere-Hämeenlinna-Riihimäki-Helsinki
Äänekoski-Jyväskylä-Jämsä-Lahti-Helsinki
Iisalmi-Kuopio-Varkaus-Mikkeli-Heinola-Helsinki 
Joensuu-Imatra-Lappeenranta-Kouvola-Helsinki 

Bussi on mukana Tallinnassa. Paluumatkalla bussi on D-terminaalin parkkipaikalla klo 11:00-11:30, jolloin asiakkaat voivat tuoda tuliaisostokset bussiin (ei alkoholia). Bussimatkoilla painorajoitus matkatavaroille 20kg/hlö.

Kaikillä reiteillä ei ole kuljetuksia joka päivä.

Baltic Queen, Länsisatama

  • Helsinki–Tallinna 18:30–22:00
  • Mahdollisuus maissakäyntiin 8:00–12:10
  • Tallinna–Helsinki 12:30–16:00

Satamassa tulee olla 50 minuuttia ennen lähtöä. Lähtöselvitys päättyy 30 minuuttia ennen lähtöä. Maihinnousukortit saat MatkaVekan lähtöselvityspisteestä. Mikäli saavut MatkaVekan kotimaan kuljetuksella, kuljettaja jakaa maihinnousukortit bussissa.

Hintaan sisältyy

  • Risteily valitussa hyttiluokassa

Lisämaksusta

  • Ateriat
  • Kuljetukset kotimaassa (HUOM! Kun valitset kuljetuksen, risteilyn hyttihinta nousee valitun pysäkin mukaan.)

Hyvä tietää

Laivayhtiöillä on risteilyjä koskevia ikärajoituksia. Jos ikärajavaatimus ei täyty, matkalla tulee olla mukana holhooja tai mahdollisesti holhoojan kirjallinen valtuutus ja matkustuslupa. Risteilyjä koskevat ikään liittyvät säännöt löydät laivayhtiön sivuilta.

Matkustajan on pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä ja ikänsä. Iän todistamiseksi Tallinnan risteilyille hyväksytään passi ja henkilöllisyystodistus, Tukholman-risteilyille myös ajokortti ja kuvallinen KELA-kortti. Lain vaatimat matkustajatiedot tulee ilmoittaa varauksen yhteydessä