Europan 22 h -risteily Helsingistä Tallinnaan

alk. 7 € /henkilö

Europa toivottaa kaikki vauhdikkaista risteilyistä pitävät tervetulleiksi 22 tunnin lomalle Itämeren aalloille! Laiva lähtee Helsingin länsisatamasta 18:30, aamupäivällä on noin neljä tuntia aikaa käydä Tallinnassa. Laiva rantautuu takaisin Helsinkiin klo 16:00.

Lähdöt:

Europa

alk. 14 €/hlö

Europa on matkustajakapasiteetiltaan Tallinkin laivoista suurin. Laivalla on monipuoliset ravintolapalvelut ja hyvät ostosmahdollisuudet. Tilauksesta myös allergia-, inva- ja perhehyttejä.

 

Suite-luokka

43–46 m2 sviitti 1-2 hengelle 11. kannella aluksen keulaosassa. Hytissä on erillinen olohuone sekä makuuhuone, jossa on kiinteä parivuode (vuoteita ei saa erilleen) ja sohva. Varusteluun kuuluu tv, housuprässi, jääkaappi, kassakaappi sekä oma sauna ja poreallas. Hintaan kuuluu virvokkeita ja hedelmiä sekä iltavuoroilla erikoisaamiainen (ei erikoisristeilyillä).

Deluxe-luokka

16 m2 hytti erkkeri-ikkunalla kahdelle hengelle 11. kannella. Hytissä on parivuode, jonka vuoteet saa erilleen. Hyttiin voi majoittua kahden aikuisen lisäksi enintään kaksi 0-11 vuotiasta lasta (hyttiin mahtuu yksi lasten patja, toinen lapsi ilman omaa vuodepaikkaa). Lisäksi hytissä on housuprässi, jääkaappi, virvokkeita ja tv. Hintaan sisältyy erikoisaamiainen iltavuoroilla (ei erikoisristeilyillä).

A-luokka

9 m2 hytti 2-4 hengelle merinäköalalla kansilla 5, 9 ja 10. Hyttejä on myös allergikoille ja liikuntarajoitteisille sekä lemmikin kanssa matkustaville. Hyteissä on TV. Huom. Kahden ja neljän hengen hytit sijaitsevat eri kansilla, joten niitä ei ole mahdollista saada lähekkäin.

B-luokka

Ikkunaton 9 m2 hytti 2-4 hengelle kansilla 5, 9, 10 ja 11. Hyttejä on myös allergikoille ja liikuntarajoitteisille sekä lemmikin kanssa matkustaville. Hyteissä on TV.

B-luokka, kerrosvuode

Ikkunaton 7 m2 hytti 1-2 hengelle kansilla 5 ja 9-11. Hyteissä on vuoteet päällekkäin sekä TV.

C-luokka

Ikkunaton 8,1 m2 hytti 2-4 hengelle kannella 2. Hyttejä on myös lemmikin kanssa matkustaville. Hyteissä ei ole televisiota.

Lisäpalvelut ja ateriat
Meriaamiainen Nauti seisovan pöydän herkuista Meriaamiaisella laivan Buffet-ravintolassa.    Erikoisaamiainen Tasokas erikoisaamiainen tarjoillaan laivan A la Carte -ravintolassa. Runsaaseen valikoimaan sisältyy mm. maukkaita lämpimiä aamiaisruokia ja lasillinen kuohuviiniä sisääntulon yhteydessä. Kahvi, tee ja kaakao tarjoillaan pöytiin.

Buffet Tervetuloa nauttimaan seisovan pöydän herkuista upeissa merimaisemissa!

Lisäpalveluiden hintaryhmät:
Aikuinen: 18+
Nuori: 12-17v
Lapsi: 6-11v
Lapsi: 0-6v

Kuljetukset satamaan

 • Isojoki-Pori-Huittinen-Forssa-Helsinki (ke, la)
 • Seinäjoki-Tampere-Hämeenlinna-Riihimäki-Helsinki (ke, la)
 • Äänekoski-Jyväskylä-Jämsä-Lahti-Helsinki (alkaen 20.2.)
 • Iisalmi-Kuopio-Varkaus-Mikkeli-Heinola-Helsinki (alkaen 20.2.)
 • Joensuu-Imatra-Lappeenranta-Kouvola-Helsinki (alkaen 20.2.)

Bussi on mukana Tallinnassa. Paluumatkalla bussi on D-terminaalin parkkipaikalla klo 11:00-11:30, jolloin asiakkaat voivat tuoda tuliaisostokset bussiin. Bussimatkoilla painorajoitus matkatavaroille 20kg/hlö.

Kaikillä reiteillä ei ole kuljetuksia joka päivä.

 

Europa, Länsisatama

 • Helsinki–Tallinna 18:30–22:00
 • mahdollisuus maissakäyntiin 8:00–12:10
 • Tallinna–Helsinki 12:30–16:00

Satamassa tulee olla 50 minuuttia ennen lähtöä. Lähtöselvitys päättyy 30 minuuttia ennen lähtöä. Maihinnousukortit saat MatkaVekan lähtöselvityspisteestä. Mikäli saavut MatkaVekan kotimaan kuljetuksella, kuljettaja jakaa maihinnousukortit bussissa.

Hintaan sisältyy

 • Risteily valitussa hyttiluokassa

Lisämaksusta

 • Ateriat
 • Kuljetukset kotimaassa

Hyvä tietää

Laivayhtiöillä on risteilyjä koskevia ikärajoituksia. Jos ikärajavaatimus ei täyty, matkalla tulee olla mukana holhooja tai mahdollisesti holhoojan kirjallinen valtuutus ja matkustuslupa. Risteilyjä koskevat ikään liittyvät säännöt löydät laivayhtiön sivuilta.

Matkustajan on pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä ja ikänsä. Iän todistamiseksi Tallinnan risteilyille hyväksytään passi ja henkilöllisyystodistus, Tukholman-risteilyille myös ajokortti ja kuvallinen KELA-kortti. Lain vaatimat matkustajatiedot tulee ilmoittaa varauksen yhteydessä