Kaikki kohteet
Lomalennot
Kaupunkilomat
LEGOLAND
Viron lomat
Risteilyt
  • Golfmatkat Belek - Golf Turkki | Matkavekka

    Golfmatkat Belek

Golfkentät Belekissä

Antalya Golf Club

36 reikää, Pasha: Par 72, Sultan: Par 71. Tasoitusrajat: miehet 28, naiset 36 (Pasha) miehet 24, naiset 28 (Sultan) Antalya Golf Clubiin kuuluu kaksi 18-reikäistä kenttää. Kentistä helpompi ja lyhyempi on Pasha, mutta siinäkin oman vaikeutensa tuovat useat dogleg-väylät, bunkkerit ja kallistetut greenit. Toinen kenttä on Sultan, joka on Championship-kenttä. Sen on suunnitellut European Golf Design yhdessä David Jonesin kanssa. Hieno kenttä, jossa pitkät väylät ovat suurelta osin pinjametsän keskellä. Molemmille kentille erikoishinta Sirene Golf -hotelliin majoittuville. Kentät sijaitsevat vajaan kilometrin päässä hotelli Sirene Golfista, josta on hotellin järjestämä maksuton kuljetus.

Tutustu tarkemmin >>

Kaya Eagles Golf Club

18-reikää, Par 71. Tasoitusrajat: miehet 28 ja naiset 36. Hotelli Riu Kaya Belekin oma golfkenttä, joka on avattu syksyllä 2007. Kenttä sijaitsee vain parin sadan metrin päässä hotellista.

Tutustu tarkemmin >>

National Golf Club

18 reikää, par 72. Tasoitusrajat: miehet 28, naiset 36. National Golf Clubin kenttä on valmistunut jo vuonna 1994 ja se on arvostettu korkealle 2000-luvun alussa lukuisissa kansainvälisissä golfjulkaisuissa. David Jones ja David Feherty ovat suunnitelleet kentän eukalyptys- ja pinjapuiden keskelle. Väylät ovat kapeita ja vesi vaanii karkailevia palloja useassa kohden. Belekin alueen ehkä vaikein kenttä. Hotelli Sirene Golfista on matkaa reilu kaksi kilometriä National Golf Clubiin.

Tutustu tarkemmin >>

Sueno Golf

Kaksi 18-reikäistä kenttää: Pines Par 72 ja Dunes Par 69. Tasoitusrajat molemmille kentille: miehet 28 ja naiset 36. Sueno-hotellin kaksi omaa kenttää hotellin välittömässä yhteydessä. Tämän helpompaa ei pelaamaan lähtö ole, sillä molempien kenttien aloitus ja päätösreiät ovat muutama sata metriä hotellin ovelta. Pines on tasokas kenttä, jonka erikoispiirteenä ovat voimakkaasti kumpuilevat väylät. Dunes on myös erinomainen kenttä ja hieman leppoisampi kuin Pines.

Tutustu tarkemmin >>

Tat Golf Belek

27 reikää, par 72. Tasoitusrajat: miehet 28, naiset 36. Tat Golf on hyvin vaihteleva golfkenttä, välillä kumpuilevaa metsämaastoa ja välillä seurataan lähes Välimeren rantaviivaa. Tämä golfareita miellyttävä kenttä on valmistunut vuonna 1997. Hotelli Sirene Golfista on matkaa tälle golfkentälle reilut kolme kilometriä.

Tutustu tarkemmin >>

Golfpaketit Belek

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7