Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Golfmatkat Belek - Golf Turkki | Matkavekka

    Golfmatkat Belek

Belek & golf

Ensiluokkaiset golfolosuhteet on monelle ensimmäinen asia, joka Belekistä tulee mieleen - eikä syyttä! Turkki ja nimenomaan Belek on yksi golfareiden suosikkikohteista. Belekissä on useita korkeatasosia golfkenttiä ja upeita golfhotelleja. Belek on peliolosuhteiltaan parhaimmillaan keväällä ja syksyllä, jolloin aurinko paistaa mutta lämpötila ei yleensä ole liian kuuma. Kentät ovat kuitenkin hyvässä kunnossa ympäri vuoden, joten sen puolesta pelaaminen onnistuu ihan milloin tahansa. 

Kun kaipaat tasokkaita kenttiä, laadukasta majoitusta, rentoutumista ja hyvää oloa, valitse golflomasi kohteeksi Belek! Pelaamisen lisäksi nautit varmasti olostasi hotellien hyvien palveluiden äärellä tai pitkällä hiekkarannalla. Valitsemalla all inclusive -hotellin teet lomastasi helpon ja vaivattoman.

Turkin etelärannikolla sijaitsevasta Belekista on noin 40 km matkaa Antalyan kaupunkiin.  Antalyan rannikolla sijaitsevat myös suositut lomakohteet Alanya ja Side
 

Tutustu myös muiden lomakohteiden golfpaketteihin.

Tietoa golfkentistä

Gloria Golf

Belekissä on kolme Gloria-kenttää: 18-reikäiset Gloria Old Course ja Gloria New Course sekä 9-reikäinen Gloria Verde Course. Selkeä ja kapeahko puistokenttä Old Course kiertelee pinjapuiden välissä. Michael Gayon suunnittelema New Course on hieman avarampi, siellä on neljä järveä ja 67 bunkkeria. Hienosti suunniteltu Verde Course sopii  hyvin myös vähemmän pelanneille. 

Tutustu kentän omaan verkkosivuun >>

 

Lähdöt ja hinnat

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7