Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Golfmatkat Algarve - Matkavekka

    Golfmatkat Algarve

Algarve & golf

Portugalin Algarvessa  on useita varmasti Euroopan parhaimmistoon kuuluvia golfkenttiä. Alueen ilmasto on miellyttävä ja takaa hyvät pelisäät läpi vuoden. Noin 150 km pitkän Algarven rannikon alueella on yli 30 korkeatasoista kenttää, joista varmasti jokainen löytää mieleisensä. Kun ostat Matkavekan valmiin golfpaketin, pääset pelaamaan jopa kolmelle eri kentälle viikon loman aikana.

Pelaamisen lisäksi Algarvessa on paljon katseltavaa ja koettavaa. Rannikon vilkkain lomapaikka on Albufeira, jossa vanha ja uusi yhdistyvät luontevasti. Historiallinen vanhakaupunki hurmaa tunnelmaan, ostosmahdollisuudet ja vilkas yöelämä kutsuvat viihtymään aamusta yömyöhään ja ihanat hiekkarannat houkuttelevat nauttimaan rennommasta lomasta.  

Tutustu myös muiden lomakohteiden golfpaketteihin.

Tietoa golfkentistä

Morgado Golf

Morgado Golf sijaitsee länsi-Algarvessa, noin puolen tunnin ajomatkan päässä Albufeirasta. Puolet 18-reikäisestä kentästä on hyvin tasaista ja puolet kumpuilevampaa ja hieman haastampaa maastoa. Kentältä avautuu upeat näkymät ympäröivään luontoon - sitrus- ja oliivipuut ovat kaunista katseltavaa pelin lomassa.

Tutustu kentän omaan verkkosivuun >>

Alamos Golf

Alamos Golf on huomattavasti viereistä Morgado-kenttää haastavampi. Kenttä on melko lyhyt, väylät kapeita ja greenit kumpuilevia. Lyönteihin vaaditaan siis tarkkuutta. Näkymät kentältä ovat kauniit: vuoret kohoavat viinitarhojen ja tekojärvien takana.

Tutustu kentän omaan verkkosivuun >>

Salgados Golf

Salgados Golf sijaitsee mahtavissa maisemissa meren rannalla. Vettä löytyy myös 18-reikäisellä kentältä, mikä luo haastetta pelaamiseen. Kentän vieressä on yksi Euroopan ainutlaatuisimmista luonnonpuistoista, jossa asuu monia eksoottisia lintuja.

Tutustu kentän omaan verkkosivuun >>

Lähdöt ja hinnat

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7