Kaikki kohteet
Lomalennot
Kaupunkilomat
Viron lomat
Risteilyt
  • Golmatkat Azoreille - Golf Portugali | Matkavekka

    Golfmatkat Azorit

Pelaa golfia Azoreilla

Azorit golf - Golfmatkat | Matkavekka

Azorit on erinomainen golfkohde, joka yhdistää upeat luontoelämykset ja laadukkaat golfpuitteet

Azorien saariryhmä koostuu yhdeksästä saaresta, mutta golfin kannalta tärkein on saarista suurin São Miguel. São Miguelin saarella on kaksi hyvätasoista golfkenttää kohtuullisen lähellä Ponta Delgadan kaupunkia. Maisemat Azoreilla ovat sanoinkuvaamattoman kauniit ja tämä näkyy myös molemmilla kentillä kukkaloistona ja runsaana kasvillisuutena. 

Saarella on kaksi todella hyvää kenttää. Batalha Golf, sijaitsee noin 15 minuutin ajomatkan päässä Ponta Delgadasta ja Furnas Golf, joka sijaitsee noin 35 minuutin ajomatkan päässä saaren itäpuolella. Molemmille kentille on ominaista kauneus, rauha ja hiljaisuus. Gofkentillä on yleensä hyvin tilaa ja puitteet ovat kunnossa rauhalliselle golfviikolle. Lähtöaikoja saa hyvin, joten aikaa jää myös muuhun tekemiseen.

Azorit on hyvä valinta golflomakohteeksi varsinkin, jos arvostat ruuhkattomia kenttiä luonnonhelmassa. Sään puolesta Azorit on ympärivuotinen golfkohde, jonka lauha meri-ilmasto on pelaamiselle ideaalinen. Se tarkoittaa, että talvikuukausina on harvoin alle 16 astetta ja kesäkuukausina yli 26 astetta. Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö Azorit olisi ainutlaatuinen kohde myös golfkenttien ulkopuolella, tutustu Azorien retkitarjontaan ja lomakohteeseen. Azorit ovat ihanteellinen kohde sinulle, joka pidät sekä golfista että upeista luontoelämyksistä.

Golfpaketin hintaan sisältyy

  • lomalennot ja majoitus valitussa huonetyypissä
  • ateriat valitun huonetyypin mukaan
  • free golf - rajoittamaton golf Batalhan ja Furnasin kentillä
  • suomenkieliset opaspalvelut

Lennä golflomalle suoraan kotikentältäsi

Lähtöpäivä Lähtökenttä Matkan kesto
4.4.2019 Helsinki 1 vko
11.4.2019 Lappeenranta 1 vko
18.4.2019 Jyväskylä 1 vko
25.4.2019 Kuopio 1 vko
2.5.2019 Pori 1 vko

 

 

Golfkentät Azoreilla

Batalha Golf Course

27 reikää, par 72. Tasoitusrajat: miehet 28, naiset 36. São Miguelin uudempi golfkenttä Batalha on valmistunut vuonna 1996 ja siinä on kolme 9 reiän kierrosta A, B ja C, joita pelataan vaihdellen 18 reiän kierroksena. Kentän yhteydessä on hyvät harjoittelumahdollisuudet. Etäisyys Ponta Delgadan kaupungista on noin 10 km.

Tututstu tarkemmin >>

Furnas Golf Course

18 reikää, par 72. Tasoitusrajat: miehet 28, naiset 36. Furnas Golf valmistui 9-reikäisenä jo vuonna 1936 ja laajeni 18-reikäiseksi vuonna 1986. Etäisyys Ponta Delgadan kaupungista on noin 35 km.

Tutustu tarkemmin >>

Golfpaketit Azoreille

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7

Kartta

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti