Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Golfmatkat Bulgaria

Bulgaria & golf

Golfkohteena Bulgaria voi olla monelle vielä tuntematon, mutta ehdottomasti tutustumisen arvoinen! 

Bulgariassa on vain 10 golfkenttää, joten maa ei ehkä ole ensimmäisiä mieleen nousevia golfkohteita. Kun valitset Matkavekan golfpaketin Bulgariassa, majoitut tasokkaassa hotelli Lighthouse Golf & Spa Resortissa Cape Kaliakran rannikolla lähellä rauhallista ja viehättävää Balchikin kalastajakylää. Golfpaketti sisältää lennot, majoituksen valitsemillasi aterioilla ja rajattomasti golfia Lighthouse-kentällä. Peruspakettiin varaamme ennakkoon kolme starttiaikaa, ja lisää voi varailla paikan päällä. Valitsemalla deluxe-paketin saat pelata lisäksi yhden kierroksen Thracian Cliff -kentällä ja yhden kierroksen Black Sea Rama -kentällä.

Kaikki kolme kenttää (Lighthouse Golf, BlackSeaRama Golf ja Thracian Cliffs) sijaitsevat rehevällä rannikkoalueella, ja jokaiselta kentältä on upeat näkymät Mustallemerelle. 

Tutustu myös muiden lomakohteiden golfpaketteihin.

 

 

Tietoa golfkentistä

Lighthouse Golf

Lighthouse Golf on Ryder Cup -kapteeni Ian Woosnamin suunnittelema links-kenttä. Kuten muiltakin Cape Kaliakran rannikon kentiltä, myös täältä avautuu näkymä Mustallemerelle. Kentän maisemat ja maasto vaihtelevat kierroksen aikana, mikä vaatii miettimään strategiaa uudelleen monta kertaa kierroksen aikana.

Tutustu golfkentän omaan verkkosivuun >>

Thracian Cliffs Golf

Thracian Cliffs on maisemiltaan yksi Euroopan upemmista golfkentistä. Gary Playerin suunnittelemalta kentältä avautuu upeat kallio- ja merinäkymät - ja on syytä varautua siihen, että jokunen pallo voi päätyä kalliolta mereen.

Tutustu golfkentän omaan verkkosivuun >>

BlackSeaRama Golf

BlackSeaRama on Thracian Cliffsin tavoin Gary Playerin suunnittelema kenttä. Nämä kaksi kenttää ovat kuitenkin keskenään hyvin eri tyylisiä. BlackSeaRama on links-vaikutteinen kenttä 200 metriä merenpinnan yläpuolella. Kentältä avautuu mahtavat näkymät Mustallemerelle. Vuonna 2009 BlackSeaRama nimettiin vuoden parhaaksi uudeksi golfkentäksi.      

Tutustu golfkentän omaan verkkosivuun >>      

Lähdöt ja hinnat

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7