Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Golfmatkat Costa de Almeria

    Golfmatkat Costa de Almeria

Costa de Almeria & golf

Viehättävä Costa de Almeria houkuttelee pelaamaan ihanan Andalucian auringon alle. Alue on yksi Euuropan lämpimimmistä ja aurinkovarmimmista - ja kentät ovat täydellisessä kunnossa läpi vuoden.

Costa de Almeriassa on helppo viettää mukava loma, johon yhdistät helposti pelaamisen ja rentoutumisen. Costa de Almerian alueella on yhteensä yhdeksän 18-reikäistä kenttää ja lisäksi kaksi 9-reikäistä kenttää. Alueella sijaitsee yksi Espanjan houkuttelevimmista kentistä, Playa Serena Golf Club. Matkavekan golfpaketteihin sisältyvät pelit pelataan juuri tällä kentällä. Golfpaketteja on saatavilla useampaan Roquetas de Marin lomakylän hotelliin, joista on kävelymatka Playa Serenan golfkentälle.

Mikäli haluat laajentaa reviiriä ja nähdä Costa de Almeriaa enemmän, kannattaa käydä tutustumassa Golf Almerimarin 27-reikäiseen kenttään noin 40 minuutin ajomatkan päässä Roquatas de Marista. 

Tutustu myös muiden lomakohteiden golfpaketteihin.

 

Tietoa golfkentistä

Playa Serena Golf

Playa Serena Golf on 18-reikäinen kenttä, jota pidetään Espanjan tasaisimpana. Costa de Almerian ihanteellinen sää mahdollistaa kentän pysymisen hienossa kunnossa läpi vuoden. Kentällä on leveitä peliväyliä, vettä ja bunkkereita - haastettakin löytyy kyllä. Golf Clubi on tunnettu hyvästä ruuastaan.

Tutustu kentän omaan verkkosivuun >>

Almerimar Golf

Laaja 27-reikäinen Almerimar Golf on suhteellisen tasainen ja helppo kulkea kävellen. Maisemaa kaunistavat erilaiset istutukset ja palmut. Kentällä on leveät väylät ja haastetta tuovat mm. kentän vesiesteet. 

Tutustu kentän omaan verkkosivuun >>

Lähdöt ja hinnat

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7