Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Golfmatkat Costa de la Luz

    Golfmatkat Costa de la Luz

Costa de la Luz & golf

Andalusian Costa de la Luz, ihana espanjalainen valon rannikko, on mitä upein golfkohde Atlantin rannikolla. Pitkän Gibraltarilta Portugalin rajalle asti ulottuvan rannikon alueella ilmasto on Espanjan etelärannikkoa leudompi ja Atlantilta puhaltavat tulet saavat ilman tuntumaan raikkaammalta. 

Costa de Luzin rannikolla on rauhallisempaa ja väljempää kui Andalusian itäisemmällä rannikolla. Rannat ovat pitkiä, levitä ja valkoisia. Rannikolla on aivan ihania pikkukyliä ja kuvankaunista luontoa. 

Golfhotellimme Islantilla  ja Nuevo Portil ovat noin tunnin ajomatkan päässä Faron (Portugali) lentokentältä. 

Tutustu myös muiden lomakohteiden golfpaketteihin.

Tietoa golfkentistä

Islantilla Golf

Islantilla Golfin 27-reikäinen kenttä on yksi Huelvan alueen parhaista. Kenttä avattiin vuonna 1992, jonka jälkeen se alkoi hyvin nopeasti nousta suosioon. Maasto on vaihtelevaa ja väylät leveitä. Haastetta peliin antavat lukuiset puut, bunkkerit ja vesiesteet. Kenttä on jaettu helpompaan ja vaikeampaan osaan, joten kenttä soveltuu kaikentasoisille pelaajille.

Tutustu kentän omaan verkkosivuun >>

Nuevo Portil Golf

Nuevo Portil on Alfonso Vidaorin suunnittelema 18-reikäinen kenttä rannan tumtumassa. Kentältä on upeat maisemat merelle ja viereisiin kansallispuistoihin. Kenttä on miellyttävän kumpuileva ja maastoltaan vaihtelava, väylät ovat leveitä ja greenit hyväkuntoisia. Kentässä on haastetta kaikentasoisille pelaajille. 

Tutustu kentän omaan verkkosivuun >>

Lähdöt ja hinnat

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7