Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Golfmatkat Costa del Sol, Golf Espanja | Matkavekka

    Golfmatkat Costa del Sol

Costa del Sol & golf

Espanjan noin 180 km pitkä aurinkorannikko, Costa del Sol, on Euroopaan suosituimpia golfkohteita. Alueella on yli 50 golfkenttää ja sopiva ilmasto pelaamiseen läpi vuoden. Rannikkoa ei syyttä kutsuta myös nimellä Costa del Golf.

Costa del Sol on aktiivisen ihmisen paratiisi. Täällä golfaat hyvillä ja toimivilla kentillä, joita on varmasti joka makuun. Lomasi aikana voit tutustua viehättäviin espanjalaisiin kyliin ja kaupunkeihin sekä nauttia andalusian keittiön herkuista. Pelien lomassa ehdit ehkä myös rentoutua rannalla tai hotellin alueella ja piipahtaa kurkistamassa rannikon iltaelämää. Rannikko ympäristöineen on oiva paikka myös laajempaan tutustumiseen. Aivan ihana on esimerkiksi Mijasin valkoinen kylä Fuengirolan yläpuolella. Käymisen arvoinen on myös Malagan vanhakaupunki. Granadasta löydät Unescon maailmanperintölistalla olevan Alhambran palatsin ja Rondasta upeita maisemareittejä.

Tutustu myös muiden lomakohteiden golfpaketteihin.

Tietoa golfkentistä

La Cala Golf

La Cala Golf on Calahondan vuoristossa sijaitseva upea golfparatiisi, jossa on kolme korkeatasoista 18-reikäistä kenttää: Campo Asia, Campo America ja Campo Europa. Kentät on suunnitellut pohjoisamerikkalainen Cabell B. Robinson. Jokainen kolmesta kentästä tarjoaa omat haasteensa, myös ammattilaisille. America ja Asia ovat mäkisiä ja niillä on melko kapeita väyliä ja pieniäkin viheriöitä. Europa on huomattavasti tasaisempi, sen väylät ovat leveämmät ja viheriöt suurempia. La Cala ei ei varmasti jätä kylmäksi.

Tutustu kentän omaan verkkosivuun >>

Guadalmina Golf

Guadalmina Golf koostuu kahdesta 18-reikäisestä kentästä: Guadalmina Sur ja Guadalmina Norte. Costa del Solin toiseksi vanhin kenttä Guadalmina Sur kiertelee vanhojen puiden välissä. Kentän on suunnitellut Javier Arana, ja kenttä koki täyden uudistuksen 2000-luvun alussa. Guadalmina Norte on hieman lyhyempi, mutta  haasteita ei sieltäkään puutu. Vesiesteet ja korkeuserot tekevät pelaamisesta mielenkiintoista. Suosittelemme molempia kenttiä niiden erilaisuuden vuoksi.

Tutustu kentän omaan verkkosivuun >>

Los Naranjos Golf

Los Naranjos Golf edustaa tyypillistä Robert Trent Jones Seniorin suunnittelutyötä. Kenttä avattiin vuonna 1977. Tällä 18-reikäisellä kentällä on leveitä väyliä sekä hyvin sijoitettuja bunkkereita ja vesiesteitä. Los Naranjos äänestettiin Costa del Solin vuoden kentäksi vuosina 2005 ja 2008. Golf Clubin ravintola on saanut kiitosta viihtyisyydestään.

Tutustu kentän omaan verkkosivuun >>

 

El Paraiso Golf

Gary Playerin suunnittelema ja vuonna 1973 avattu El Paraison kenttä on ollut suosittu aina valmistumisestaan lähtien. Kenttä on varsin miellyttävä ja sopii kaikentasoisille pelaajille. Väylät ovat reheviä palmuineen ja puroineen. Ilmapiiri on rento ja henkilökunta ystävällistä. Kenttä tarjoaa mielenkiintoista haastetta tasosta riippumatta.

Tutustu kentän omaan verkkosivuun >>

 

Golfpaketit Costa del Sol

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7