Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Golfmatkat Madeira

Madeira & golf

Valloittava Madeira, Atlantin helmi, on ehdottomasti yksi kauneimmista golfkohteistamme.

Kun haluat pelata leudossa ilmastossa ja ihailla häikäiseviä maisemia, Madeira on täydellinen valinta onnistuneelle golflomalle. Valitse itsellesi mieluisa majoitus ja pelaa golfia kahdella tasokkaallaa kentällä. Palheiro Golf ja Santo de Serra Golf ovat molemmat uskomattoman kauniita kenttiä upean luonnon keskellä. Jos haluat kokea lisäksi jotakin erilaista, voit tehdä päiväretken ja matkustaa lautalla Porto Santon saarelle pelaamaan.

Pelien lomassa kannattaa tutustua Madeiraan muillakin tavoin. Ihastu Funchalin vanhankaupungin tunnelmaan; istahda viehättäviin pieniin kuppiloihin tai nauti tasokkaiden gourmet-ravintoloiden tarjonnasta. Jos kaipaat lisää aktiivista tekemistä, lähde patikoimaan joillekin monista vaellusreiteistä ja näe mitä upeimpia maisemia.

Tutustu myös muiden lomakohteiden golfpaketteihin.

Tietoa golfkentistä

Palheiro Golf

Tasokas Cabell B. Robinsonin suunnittelema Palheiro Golf sijaitsee Funchalin itäpuolella, noin 10 minuutin ajomatkan päässä kaupungista. Kenttä sijaitsee noin puoli kilometriä merenpinnan yläpuolella ja korkeuseroineen on monipuolinen ja haasteellinen. Kentältä avautuu upeat näköalat niin maalle kuin merelle. Kannattaa ehdottomasti myös istahtaa clubille ja ihailla uskomattomia maisemia.

Tutustu golfkentän omaan verkkosivuun >>

Santo da Serra GC

Hyvätasoinen Robert Trent Jonesin suunnittelema Santo da Serra Golf sijaitsee noin 40 minuutin ajomatkan päässä Funchalista, noin puoli kilometriä merenpinnan yläpulella. Monia haasteita tarjoava 27-reikäinen kenttä on häikäisevän kaunis, satumaisia maisemia voi vain ihmetellä. Väylät ovat kiehtovia ja monipuolisia, korkeuseroihin, myös tuuleen ja sumuun on syytä varautua.

Tutustu golfkentän omaan verkkosivuun >>

 

Lähdöt ja hinnat

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7