Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
LEGOLAND

Hitmix

0
Kesto 1 Yö
alk. 69€ / henkilö

Hitmix Jysäri -risteily Silja Europalla 

28.-29.3.2020

 

Jysäri-risteilyt saavat jatkoa, kun HitMix Jysäri ”Spring Break” -risteily tuo jälleen kirkkaimmat ysäritähdet Itämeren keväisille aalloille lauantaina 28.3.2020. Nyt tampataan kesää kohti ja Jysäriheimon pyynnöstä lähtöpäivä on vihdoinkin LAUANTAI. Ensimmäinen artistikiinnitys on E-Rotic (GER). Mukana myös PartaMatti, DJ Kite ja DJ ICE K. Lisää artistijulkistuksia luvassa pian!

Varmista paikkasi ja varaa liput risteilyille nyt!

Esiintyjät:
E-Rotic (Ger)
Melodie MC (Swe)
PartaMatti
DJ Kite
DJ ICE K
DJ Orion

Oikeudet ohjelmamuutoksiin pidätetään.

Lähtökaupungit
 • Helsinki Länsiterminaali 1 (HHC)
Hintaan sisältyy
 • Risteily valitussa hyttiluokassa
 • Hitmix Jysäri -risteilyohjelma (Oikeudet ohjelmamuutoksiin pidätetään)

Varaa paikkasi risteilylle

 • Matkustajat

Laiva-aikataulut ja lisäpalvelut

Silja Europa

Laiva-aikataulu 28.-29.3.2020

 • la 28.3. klo 16:30 – 18:00 Lähtöselvitys avoinna
 • la 28.3. klo 18:30 Silja Euopa lähtee Helsingistä (Länsiterminaali 1)
 • su 29.3. klo 8:00 - 12:10 maissakäyntimahdollisuus Tallinnassa
 • su 29.3. klo 12:30 Europa lähtee Tallinnasta Helsinkiin (D-terminaali)
 • su 29.3. klo 16:00 Silja Europa palaa Helsinkiin (Länsiterminaali 1)

Ateriat laivalla

Ateriat etukäteen ostettuna Kattausajat Aikuinen Nuori 12-17 v Lapsi 6-11 v
Illallisbuffet 17.45 ja 20.30 34 € 16 € 11 € 
Grill House 17.45 ja 20.45 34 € 16 € 11 €
Tavolta 17.45 ja 20.45 34 € 16 € 11 €
Meriaamiainen   12 €  8 € 5 € 
Erikoisaamiainen   18 €  10 € 8 € 
Lounasbuffet  12.30 - 15.00 26 €  13 €  9 €


Hitmix VIP-paketti, hinta 39 €

 • Sisältää pääsyn VIP-tervetulotilaisuuteen klo 20.-21.30, VIP-passin ja kaulanauhan, tervetulojuoman ja T-paidan.

Hyttikuvaukset Europa

C-hytti

Ikkunaton 8,1 m2 hytti 2-4 hengelle kannella 2. Hyteissä on TV

B2-hytti

Ikkunaton 7 m2 hytti 1-2 hengelle kansilla 5 ja 9-11. Hyteissä on vuoteet päällekkäin sekä TV.

B-hytti

Ikkunaton 9 m2hytti 2-4 hengelle kansilla 5, 9, 10 ja 11. Hyttejä on myös allergikoille ja liikuntarajoitteisille sekä lemmikin kanssa matkustaville. Hyteissä on TV.

A-hytti

Ikkunallinen 9 m2 hytti 2-4 hengelle merinäköalalla kansilla 5, 9 ja 10. Hyttejä on myös allergikoille ja liikuntarajoitteisille sekä lemmikin kanssa matkustaville. Hyteissä on TV. Huom. Kahden ja neljän hengen hytit sijaitsevat eri kansilla, joten niitä ei ole mahdollista saada lähekkäin.

Family

Family-hyttejä on sekä ikkunallisia että ikkunattomia hyttejä ja ne ovat tarkoitettu vähintään viidelle, enintään 6 hengelle. Hytit sijaitsevat 5. kannella ja ne koostuvat kahdesta väliovellisesta hytistä (väliovea ei saa lukkoon). Hyteissä on tv.

Deluxe

Ikkunallinen 16 m2hytti kahdelle hengelle 11. kannella. Hytissä on parivuode (vuoteita ei saa erilleen), sohva, jääkaappi, virvokkeita ja tv. Lisäksi yön yli kestävillä matkoilla hintaan sisältyy erikoisaamiainen.

Executive Suite

Ikkunallinen 43–46 m2 sviitti 1-2 hengelle 11. kannella aluksen keulaosassa. Hytissä on erillinen olohuone sekä makuuhuone, jossa on kiinteä parivuode (vuoteita ei saa erilleen) ja sohva. Varusteluun kuuluu tv, jääkaappi, kassakaappi sekä oma sauna. Hintaan kuuluu virvokkeita, hedelmiä ja erikoisaamiainen.

Erikoishytit

Allergiahytti: 9 m2 hytti 2-4 hengelle kannella 5. Sisustuksessa on käytetty allergikoille soveltuvia materiaaleja. Hyteissä on TV. Hinta määräytyy valitun hyttiluokan mukaan (A- tai B-luokka).

Invahytti: 13 m2 hytti 3 hengelle kannella 5 (6 kpl). Hytit on varusteltu erityisesti liikuntarajoitteisia ajatellen; niissä on leveämmät hytin ja WC:n ovet. Hyteissä on TV. Hinta määräytyy valitun hyttiluokan mukaan (A-luokka tai B-luokka). Laivan molemmissa päissä on hissit, joihin mahtuu pyörätuoli. Yleiset inva WC:t löytyvät kansilta 12 ja 8. 

 

Hyvä tietää info - Hitmix

MATKUSTAJATIEDOT

Ennen matkaa matkan varaajan on ilmoitettava seuraavat tiedot matkavaraukseen: etunimi, sukunimi, sukupuoli ja syntymäaika. Laivayhtiöillä on risteilyjä koskevia ikärajoituksia. Jos ikärajavaatimus ei täyty, matkalla tulee olla mukana valvoja/holhooja. 

 • Hitmix-risteilyillä ikäraja on 18 vuotta
 • Nimenmuutokset 20 €/hlö, kun lähtöön on aikaa alle 35 vrk (koskee myös nimettömiä paikkoja)
 • Kaikkien matkustajien nimi- ja syntymäaikatiedot on toimitettava viimeistään 35 vrk ennen lähtöä (maaliskuun risteilylle 22.2.2020 mennessä). 

Mahdollinen invaliditeetti, jolla voi olla merkitystä pelastustoimenpiteiden kannalta (esim. näkö- tai kuulovamma) tulee ilmoittaa matkavarauksen yhteydessä myynti@matkavekka.fi

Club One -numerot tulee toimittaa viimeistään viikkoa ennen lähtöä myynti@matkavekka.fi. Tämän jälkeen laivayhtiö ei ota niitä vastaan. (Ei koske lähempänä lähtöä tehtyjä uusia varauksia.) Huom! Matkalipussa tulee olla virallinen etu- ja sukunimi ja sama nimi tulee olla myös Club One -kortissa.

MATKAEHDOT

Matkaan sovelletaan yleisiä matkapakettiehtoja sekä Matkavekan lisä- ja erityisehtoja sekä lisäksi matkan erityisluonteen vuoksi tässä mainittuja muutos- ja peruutusehtoja. Matkustajaa sitova sopimus syntyy, kun ensimmäinen maksusuoritus on maksettu viimeistään eräpäivänä. Katso matkaehdot:
www.matkavekka.fi/matkaehdot.

MAKSUEHDOT

 • Varausmaksu 50 €/hlö erääntyy maksettavaksi 7 vrk kuluttua (verkkokaupassa varausmaksu maksetaan heti varattaessa) ja loppumaksu 45 vrk ennen matkan lähtöpäivää.
 • Mikäli haluat maksaa Matkavekan lahjakortilla, otathan yhteyttä myyntipalveluumme.

PERUUTUSEHDOT

 • peruutus viimeistään 35 vrk ennen matkaa, peruutuskulu 50 €/hlö
 • peruutus 34 - 14 vrk ennen matkaa, peruutuskulu 75 % matkan hinnasta, kuitenkin vähintään 50 € (koskee myös liityntäkuljetusta)
 • peruutus alle 14 vrk ennen matkaa, peruutuskulu 95 % matkan kokonaishinnasta (koskee myös liityntäkuljetusta sekä aterioita)

Huom! Hytin osaperuutuksessa muiden hytissä majoittuvien matkan hinta nousee. Koko varauksen peruuntuessa veloitetaan myös palvelumaksu 12 €. Alle 5 € summia ei palauteta.

KONTAKTINUMEROT

Matkavekka puh. 020 120 4000 (ma-pe 9-17)

Matkavekan päivystysnumero toimistoajan ulkopuolisia hätätilanteita varten on +358401350199 (ei varausmuutoksia tms.). Matkan aikana kehotamme aina ensisijaisesti olemaan yhteydessä suoraan laivan infoon.

LÄHTÖSELVITYS

Laivaannousukortit saa matkalippua vastaan Matkavekan lähtöselvityspisteestä, joka sijaitsee Länsisataman T1-terminaalin (vanha terminaali) 2. kerroksessa. Lähtöselvitys on avoinna klo 16.30 - 18.00. Lähtöselvitysautomaatit eivät ole käytössä. 

Matkan varaaja noutaa kaikkien varauksella olevien matkustajien liput, tilaajan sukunimen mukaan aakkostetuilta luukuilta. Säilytä laivaannousukortti huolellisesti sillä se toimii myös hyttiavaimena ja siihen voi olla tallennettuna etukäteen ostettuja palveluja, kuten ateriakuponkeja. Kastunut, taitettu tai esimerkiksi leikattu kortti ei enää toimi. Säilytäthän laivaannousukortin erillään puhelimesta ja sähkölaitteista, sillä laivaannousukortin magneettiraita voi vahingoittua ja puhelin tai muut sähkölaitteet voivat ottaa häiriötä magneettiraidasta.

Osoite: Länsiterminaali 1, Tyynenmerenkatu 8, Helsinki

BUSSIKULJETUS

Varaa bussikuljetus matkavarauksen yhteydessä, sillä bussissa ei ole lipunmyyntiä! Tarkista bussin lähtöaika matkavahvistuksestasi. Matkavekan liityntäkuljetuksella tulijat saavat lippunsa kuljettajalta terminaaliin saavuttaessa. Erikoisristeilyillä emme voi taata samalla varauksella olevia matkustajia samaan bussiin, mikäli bussiinnousupaikat ovat eri paikkakunnilta. Paluukuljetukset lähtevät satamasta viimeistään 30 min laivan satamaan saapumisen jälkeen.

Matkavekalla on oikeus peruuttaa liityntäkuljetus satamaan ja muuttaa matka alkavaksi satamasta, jos kuljetukseen ei ole ilmoittautunut riittävästi osanottajia. Liityntäkuljetus voidaan peruuttaa viimeistään 14 vrk ennen matkalle lähtöä.

MATKUSTUSASIAKIRJA

Kaikilla matkustajilla tulee olla matkalle lähtiessään mukanaan tarvittavat matkustusasiakirjat. Ilman asianmukaisia asiakirjoja matkustava asiakas voidaan käännyttää missä vaiheessa matkaa tahansa takaisin. Ilman tarvittavia asiakirjoja matkustaneet takaisin käännytetyt eivät ole oikeutettuja rahan palautukseen varatusta matkasta tai sen muuttamiseen kuluitta. Laivayhtiöt ja satamat noudattavat ISPS-säännöstöä (International Ship and Port Facility Security Code), joka velvoittaa laivayhtiötä ja satamaviranomaisia tekemään matkustusdokumenttien satunnaistarkastuksia.

Varustamo edellyttää, että matkustajalla tulee aina olla matkalla mukana viranomaisen myöntämä asiakirja, jolla hän voi tarvittaessa todistaa henkilöllisyytensä ja kansalaisuutensa. Henkilöltä, joka ei halua todistaa tai joka ei pysty todistamaan henkilöllisyyttään ja/tai kansalaisuuttaan ja ilmoittamaan sitä pyydettäessä, voidaan evätä pääsy alukselle. Matkustaja on velvollinen ottamaan itse selvää passi- ja viisumimääräyksistä ja vastaa itse kaikista mahdollisista lisäkustannuksista, joita hänelle aiheutuu matkustusasiakirjojen puuttumisen vuoksi.

Matkustusasiakirjat Viroon matkustettaessa

 • Viro kuuluu Schengen-alueeseen, mutta matkustettaessa on aina oltava mukana virallinen matkustusasiakirja. Suomen kansalaisen matkustusasiakirjaksi kelpaa voimassa oleva passi tai poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Matkustaja on itse vastuussa siitä, että hänellä on tarvittavat matkustusasiakirjat.
 • Muut EU-kansalaiset:passi tai kuvallinen EU-standardien mukainen henkilökortti
 • Muiden maiden kansalaiset: passi sekä tarvittaessa viisumi

MUUTA HUOMIOITAVAA

 • Esiintyjät sitoumuksetta.
 • Mikäli hytti on vajaakäytössä, on laivayhtiöllä oikeus vaihtaa se saman tasoiseen hyttiin, jossa on ilmoitettua matkustajamäärää vastaava määrä vuoteita.
 • Omien alkoholijuomien ja kaiuttimien vienti laivalle on kiellettyä. Ennen laivaannousua on laukkutarkastus, joten saavuthan ajoissa satamaan, Mahdolliset alkoholijuomat takavarikoidaan ja niitä ei saa takaisin.
 • Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Lisätietoja: www.matkavekka.fi/yleista/tietosuoja/. Tiedot luovutetaan myös tapahtuman tuottajalle.
 • Kehotamme ottamaan riittävän peruutusturvan sisältävän matkavakuutuksen ajoissa (heti kun varausmaksu on suoritettu).

VASTUULLISUUS

Tutustu TallinkSiljan vastuullisuusohjelmiin: www.tallinksilja.fi/vastuullisuus

 

 

Jaa tämä sivu sähköpostitse