Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Ilmainen Wifi hotellissa - varaa Matkavekasta

    Ilmainen Wifi

Ilmainen WiFi

Suurin osa meistä lähtee lomalle saadakseen tauon arjen rutiineista, mutta silti on mukavaa kirjautua WiFi-verkkoon, pysyä ajan tasalla kotimaan tapahtumista sekä käyttää sosiaalista mediaa yhteydenpitoon läheisten kanssa. Ei kannata myöskään aliarvioida iloisten hymyjen, upeiden rantojen ja kylmien juomien täyttämien valokuvien jakamisen tuomaa iloa. Voi toki olla, että perhe, ystävät ja työtoverit saattavat tulla hieman kateellisiksi.

Vaikka roaming-maksut on poistettu EU-alueella ja älypuhelimia voi käyttää ulkomailla samalla tavalla kuin kotonakin, on edelleen hyödyllistä, jos hotellissa on tarjolla ilmainen WiFi. Useimmat verkot ovat nimittäin rajoittaneet käytettävissä olevien datasiirtojen määrää, kun puhelinta käytetään kotimaan ulkopuolella. Jos matkustat EU:n ulkopuolelle, puhelinlaskusi saattavat nousta pilviin, kun käytät paikallista mobiiliverkkoa kirjautuessasi Facebookiin, Instagramiin, Snapchatiin tai internetiin.

Kun yövyt hotelleissa, jotka tarjoavat ilmaisen WiFi-verkon, voit välttää mobiilidatan käytön käyttämällä nettiä ainoastaan hotellilla ollessasi. Siten voit välttää ikävät yllätykset, kun palaat kotiin loman päätyttyä. Lomalla lapset viihtyvät eniten uima-altaalla, vesiliukumäissä ja rannalla - tekemistä riittää - niin heilläkin on kuitenkin hyvä olla mahdollisuus pitää tauko ja rentoutua ruudun äärellä katsellen elokuvia tai pelaten tabletilla. Toki vanhemmat saattavat haluta katsoa hyvän elokuvan, muutaman jakson lempiohjelmaansa tai lukea kotimaan uutiset lasten vaipuessa uneen hiekkaa hiuksissaan ja auringon päivettämien poskien painuessa tyynyä vasten.

Monissa  hotelleissamme on ilmainen WiFi koko hotellin alueella. Huomioithan, että hotellien WiFin nopeudet vaihtelevat kuitenkin eri kohteissa ja hotelleissa. Tutustu alla olevaan hotellivalikoimaan, ja valitse missä hotellissa lomailet seuraavalla lomallasi!

Hotellit, joissa on ilmainen WiFI

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7