Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Katso hotellit joissa on lämmitetty uima-allas - Matkavekka

    Lämmitetyt uima-altaat

Valitse hotelli, jossa lämmitetty uima-allas

Aurinkotuolissa vietetyn rentouttavan iltapäivän, aktiivisen kävelyn tai kiehtovan päiväretken jälkeen on usein aika virkistäytyä uima-altaassa. Kylmä vesi ei aina tunnu miellyttävältä auringon lämmittämällä iholla — siksi kaikki eivät nauti sukelluksesta jääkylmään veteen. Joskus vaaditaan hieman tahdonvoimaa ja muutama yritys, ennen kuin uskaltaa kastautua veteen.

Jos joudut pakottamaan itsesi veteen lähes väkisin tai laskeutumaan sinne hitaasti askelma kerrallaan, saattaa lämmitetyllä uima-altaalla varustettu hotelli olla oikea vaihtoehto, kun suunnittelet seuraavaa matkaasi.

Veden lämpötila on lämmitetyssä altaassa yleensä vähän yli 20 astetta. Tämä koskee erityisesti kesäkuukausia, jolloin suurin osa hotelleista ei lämmitä altaita ja veden lämpötila nousee miellyttäväksi itsestään. Ilma on nimittäin lämmin ja aurinko kuumentaa vettä koko päivän ajan. Keväällä, syksyllä ja talvella, ilman ollessa hieman kylmempää, aurinko ei lämmitä vettä samalla tavalla, joten veden lämpötila saattaa olla hieman matalampi. Myös ilma on hieman viileämpää, joten pulahdus altaaseen saattaa tuntua kylmältä. 

Jos veteen meneminen tuntuu vaikealta, lämmittämätön allas voi viedä uimisesta nautinnon. Lämmitetyillä altailla varustetut hotellimme ovat siksi täydellisiä kaikille, jotka pitävät altaalla loikoilusta ja uimisesta vedessä, jonka lämpötila on miellyttävä ympäri vuoden.

Altaan lämpötila vaihtelee riippuen matkasi ajankohdasta ja matkakohteesta. Valikoimassamme on monia erilaisia hotelleja, joissa on lämmitetty allas – niin aikuisille suunnattuja luksushotelleja kuin perhehotelleja, joissa on paljon hauskaa tekemistä sekä lapsille että aikuisille.

Lämmitetyt uima-altaat

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7