Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Hotellit, joissa on lastenallas

    Lastenaltaat

Iloa ja riemua perheen pienimmille

Valitse hotelli, jossa lastenallas | Matkavekka

Useimpien lasten silmiin syttyy tuike, kun he näkevät uima-altaan. Lapset rakastavat uimista ja lastenaltaita, ja he voivat läträtä vedessä leikkien tuntikausia. Kun hotellilla on hyvät uima-altaat, ei sieltä tarvitse lasten mielestä poistua koko loman aikana ollenkaan. Kun lomailet lasten kanssa, on hotellissa syytä olla lastenallas.

Turvallisemmin lastenaltaassa

Valitse hotelli, jossa lapsille on oma matalampi allas, ja voit olla varma, että lasten viihtyvyyden lisäksi uiminen käy turvallisemmin kuin isossa ja syvässä aikuistenaltaassa. Muistathan, että lasta ei milloinkaan saa jättää silti ilman valvontaa, kun hän ui.

Lastenaltaissa veden syvyys on usemmiten niin matala, että pienimmätkin uimarit voivat siinä pulikoida, sillä lasten jalat yltävät altaan pohjaan. Pienten altaissa ei ole myöskään pelottavia liukumäkiä, kovia virtauksia tai yllättäviä vesisuihkuja, joista pikku-uimarit saattaisivat säikähtää.

Vanhemmat voivat istuskella altaan reunalla vahtimassa uimassa olevia lapsiaan ja seurata heidän riemuaan tai hypätä joukkoon ilakoimaan itsekin. Joissain hotelleissa lastenaltaita voi olla useita eri syyvyksillä, ja niissä lapset voivat harjoittaa uimataitoaan myös erilaisten apuvälineiden, kuten uimarenkaiden tai kellukkeiden avulla. Lisäksi useissa hotelleissa on myös erikokoisia vesiliukumäkiä ja joskus jopa kokonainen vesipuisto. Ne tarjoavat lomahauskaa koko perheelle. Noudatathan liukumäkien ja vesipuistojen ikärajoja ja sääntöjä, ne on tehty kaikkien turvaksi.

Lastenallas tarkoittaa lasten lomaa

Perhelomilla kohde ja hotelli valitaan useimmiten lasten ehdoilla. Kun lapset viihtyvät ja ovat iloisia, nauttivat aikuisetkin lomastaan enemmän. Onnelliset lapset tekevät onnelliset vanhemmat! Lastenallas on yksi tärkeä kriteeri hotellin valintaan, joten olemme keränneet tälle sivulle ne kaikki. Valikoima on laaja huoneistohotelleista huikeisiin All inclusive -hotellialueisiin. Joissain hotelleissa tarjolla on myös ohjattua toimintaa lapsille ja aikuisille, erilaisia aktiviteetteja, liikuntamahdollisuuksia ja spa-palveluita.

Hotellit, joissa on lastenallas

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7