Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Hotellit, joissa on lastenkerho

    Lastenkerhot

Lomatekemistä lapsille

Hotellit, joissa lastenkerho - Matkavekka

Perhelomalla mennään usein lasten ehdoilla, ja hotelli valitaan mieluiten niin, että siellä viihtyvät sekä lapset että aikuiset. Useissa hoteillessamme toimii lastenkerho, joka on hotellin järjestämä ja kansainvälinen. Se tarjoaa ohjattua toimintaa ja kivaa tekemistä useimmiten 3-12-vuotiaille lomalaisille. Joissain hotelleissa saattaa olla myös nuorille oma kerhonsa.

Lastenkerhossa kivaa tekemistä

Kerhonohjaaja puhuu useimmiten englantia, mutta ilman varsinaista kielitaitoa pärjää oikein hyvin. Lastenkerhoja on erityisesti All inclusive -hotelleissa ja kesän sesonkikausina. Kerhoissa piirretään, puuhataan, askarrellaan, pelataan ja leikitään samanikäisessä seurassa. Joskus syödään jäätelöä ja katsotaan elokuvia. Iltaisin hotellissa saattaa olla hauska lasten minidisko musiikkeineen ja tansseineen. 

Aikuiset rentoutuvat ja lapset viihtyvät

Vanhemmat voivat huoletta jättää lapsensa lastenkerhoon viettämään hauskoja hetkiä, ja hengähtää itse hetkisen ilman lastenhoitoa. Luotettavat lastenohjaajat on koulutettu pitämään lapsista huolta ja keksimään heille kivaa tekemistä. Katso hotellien sivuilta lisätietoa lastenkerhosta ja varaa hauska loma koko perheelle!

Hotellit, joissa on lastenkerho

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7