Kaikki kohteet
Lomalennot
Kaupunkilomat
Viron lomat
Risteilyt
  • Matkat aikuisille - Matkavekka

    Hotellit aikuiseen makuun

Loma aikuisten kesken

Matkavekan matkat aikuisille

Joskus on mukava lähteä lomalle vain aikuisten kesken: kahdestaan puolison tai ystävän kanssa, tai mukavalla porukalla. Olemme valinneet muutamia hotelleja, jotka majoittavat vain yli 16-vuotiaita tai ovat muuten tunnelmaltaan tai palveluiltaan sopivia aikuisille. Niissä saat nauttia rauhallisesta lomasta ja hyvistä palveluista. Tervetuloa!

***

Loma on usein todella odotettu kokemus täynnä haaveita ja unelmia. Siksi onkin tärkeää, että kaikki matkan yksityiskohdat on valittu huolella, jotta kaikki saisivat täydellisen lomakokemuksen. Jos olet suunnitellut todella rentouttavan loman itsellesi ja kumppanillesi, on tärkeää, että voitte nauttia toistenne seurasta kaikessa rauhassa ja hiljaisuudessa paikassa, jossa kaikki hyvään lomaan liittyvät palvelut ovat helposti saatavilla.

Aikuiseen makuun -hotelleissa voivat majoittua vain aikuiset. Hotellien ikäraja on tavallisesti 16 vuotta, joissa hotelleissa jopa korkeampi. Koska hotellissa on vain aikuisia, tunnelma on rauhallisempi kuin hotelleissa, joissa perheet majoittuvat lapsineen. Ravintolat ovat hiljaisempia, ja voit nauttia ruoasta kaikessa rauhassa ja hiljaisuudessa. Myös allasalueilla on levollisempaa, joten voit makoilla auringossa keskeytyksettä. Siellä täällä on myös lepopaikkoja, joissa voit rentoutua koska tahansa päivän aikana.

Yleensä ottaen tunnelma ja yleisfiilis on aikuisille sopiva. Aikuiseen makuun -hotelleissa on usein baareja, myöhään avoinna olevia ravintoloita ja aikuisille sopivaa viihdettä iltaisin. Monissa aikuisten hotelleissamme on myös lisäpalveluita, kuten kuntosali, spa & wellness -osasto sekä huonepalvelu.

Aikuiseen makuun -hotellimme sopivat myös yksin matkustaville. Ne tarjoavat niin yksityisyyttä kuin yhdessäoloa täysin omien toiveidesi mukaan. Sinulla on kuitenkin aina halutessasi mahdollisuus tavata muita lomailijoita. Hotellin baarissa ja ravintoloissa tapaa aina iloisia matkailijoita, jotka tutustuvat mielellään uusiin ihmisiin. Aikuiseen makuun -hotellimme soveltuvat tietenkin myös pariskunnille, jotka haluavat nauttia yhdessäolosta. Leikkivien lasten ja juhlivien nuorten äänet eivät häiritse, ja voit rentoutua juuri niin paljon kuin unelmoitkin.

Matkavekka tarjoaa Aikuiseen makuun -hotelleja monessa lomakohteessa. Laajan valikoiman ansiosta voit järjestää aikuisten loman unelmiesi ja toiveidesi mukaiseksi. Osassa aikuisten hotelleja on myös All inclusive -palvelu.  Aikuiseen makuun -hotellimme soveltuvat totta kai hyvin myös häämatkalle.

Olit sitten suunnittelemassa elämäsi matkaa tai ottamassa viikon hengähdystauon arjesta, mahdollisuudet ovat lukemattomat. Käytä sivun alalaidassa olevaa hakutoimintoa, jotta löytäisit omiin suunnitelmiisi sopivan Aikuiseen makuun -hotellin ja -matkakohteen. Voit käyttää useita hakuehtoja, kuten lähtöpäivä, kohde sekä tilat ja palvelut. Siten voit räätälöidä seuraavan matkasi aikuisessa seurassa parhaalla mahdollisella tavalla.

Hotelleja aikuisempaan makuun

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7

Matkat aikuisille -video