Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Matkavekan matkat yksin matkustaville

    Matkat yhdelle

Yksin matkalle

Lähde yksin matkalle - Matkavekka

Jos nautit yksinmatkustamisesta, voit hemmotella itseäsi varaamalla loman. Toki voit ottaa kaverin mukaan, jos se tuntuu paremmalta! Valinta on sinun.

Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus toteuttaa omat toiveesi, kun lähdet lomalle yksin. Päätät oman matkakohteesi, lomasi keston ja sen sisältämät aktiviteetit. Voit herätä aikaisin ja lähteä katsomaan nähtävyyksiä, nauttia kaupungin sykkeestä samanhenkisten ihmisten kanssa tai lekotella koko päivän rantatuolissa hyvästä kirjasta ja musiikista nauttien – valinta on sinun!

Tämä on myös yksi syy, miksi yhä useammat ihmiset lähtevät matkoille yksin. Sinä päätät ohjelmasta ja voit siten kokea unohtumattomia elämyksiä täysin omilla ehdoillasi. Yksinmatkustaville tai "sinkuille" suunnattu matkavalikoima on erittäin laaja. Voit siis lähteä yksin matkalle minne tahansa maailmassa. Voit myös valita useista vaihtoehdoista, kun valitset majapaikkaa matkallesi.

Voit asua loma-asunnossa tai huoneistohotellissa, ylellisessä huoneessa Aikuiseen makuun -hotellissa tai viihtyisässä lomakylässä muiden sinkkujen kanssa.

Mitä tahansa valitsetkaan, matkasta tulee varmasti unelmiesi täyttymys. Sinä päätät, vietätkö päiväsi retkillä tai rannalla muiden kanssa. On myös sinun valintasi, rentoudutko iltaisin hotellin parvekkeella vai nautitko paikallisesta yöelämästä muiden seurassa.

Unelmoitko vierailusta tietyssä kohteessa ja haluaisit suunnitella sinkkumatkasi käyttäen sitä tukikohtana? Voi toki olla, että sinulla on tiettyjä toiveita Wellness- ja All inclusive -palveluiden suhteen. Saatat myös vain etsiä erilaisia vaihtoehtoja ja uusia ideoita seuraavaksi lomakohteeksesi.

Hakuehtoja käyttämällä löydät itsellesi parhaiten sopivat sinkkumatkat. Voit suodattaa matkoja esimerkiksi matka-ajan, matkatyypin ja hotellin suhteen. Siten näet vain sinkkumatkat, joista olet kiinnostunut. Pääset sinkkumatkoille helposti useimmista suomalaisista kaupungeista. Näin pääset auringon, lämmön ja upeiden kokemuksien äärelle tuota pikaa ja käytät lomasi kaikkein tärkeimpään: uusiin kokemuksiin ja erilaisten vaikutelmien aistimiseen. Samalla pääset myös rentoutumaan ja rauhoittumaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Varaa tästä matka yhdelle

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7