Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Rantahotellit - Matkavekka

    Rantahotellit

Rantahotellit

Rantahotellit Matkavekka

Jos rakastat merituulen henkäystä, aaltojen pärskeitä ja pehmoista rantahiekkaa, arvostat hotellin sijaintia aivan rannalla. Matkavekan useassa lomakohteessa voit valita mieleisen majapaikan merenrannalla - kodikkaan huoneistohotellin tai viiden tähden tasokkaan luksushotellin. Kaikista rantahotelleistamme pääset nopeasti merenrantaan. Kun asustat meren naapurissa, voit aamusta iltaan tuntea suolaisen tuoksun ja ihailla sinisen meren eri sävyjä. Ehkäpä aamusella näet kalastajia työssään ja kauempana ulapalla isompia laivoja.

Rantahotelleja moneen makuun

Olemme valinneet rantahotellimme niin, että ne tarjoavat parhaat puitteet lomallesi. Ne sijaitsevat joko aivan rannalla vain parin minuutin kävelymatkan päässä, ja suurimmassa osassa lomapalvelut ovat monipuoliset. Voit hemmotella itseäsi helpolla All inclusivella, jossa ruokailuista ei tarvitse erikseen huolehtia. Jos syöt mieluiten paikallisissa ravintoloissa, voit valita hotellista pelkän aamiaisen. 

Ehkä kaipaat hotelliltasi myös rannan läheisyyden lisäksi uima-allasaluetta tai kuntosalia? Tasokkaissa hotelleissa nautit tietenkin spa-palveluista tai erilaisista aktiviteeteista. 

Talvikohteiden rantahotellit

Rantakohteet ovat suosituimpia lomapaikkoja. Kun suomalainen mielii kylmästä ja pimeästä pohjoisesta etelään, lienee useimmilla haaveissa nimenomaan aurinkoinen merenranta.

Kanariansaarilla pääser rantahotelliin Gran Canarialla ja Teneriffalla, samoin Thaimaan Hua Hinissä valikoimassamme on useita hotelleja aivan rannalla. 

Lennämme rantakohteisiin useilta Suomen lentokentiltä. Katso kaikki kotikenttämme ja löydä sinua lähimmät lennot.

Varaa matkasi - Hotellit lähellä rantaa

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7