Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Hotellit, joissa vesipuisto - varaa Matkavekasta

    Vesipedoille

Vesipuistot ja -liukumäet

Onko perheesi täynnä vesipetoja, jotka heittävät pyyhkeet ja varvassandaalit lähimmälle aurinkotuolille heti kirkkaansinisen altaan tai vesiliukumäen nähdessään tai veden loisketta kuullessaan?

Jos tämä kuulostaa tutulta, vesipuistolla tai vesiliukumäillä varustettu hotellimme ovat paras valinta seuraavalle lomallenne. Nämä hotellit tarjoavat usein onnenpäiviä niin perheen pienimmille kuin suurimmillekin ilon huudahdusten ja naurunpyrskähdysten säestyksellä, auringon säteiden lämmittäessä ihanasti.

Vaikka ajatus mahallaan laskemisesta vesiliukumäessä tai veden viileydestä auringon lämmittämällä iholla puistattaisi vanhempia, on loma joka tapauksessa koko rahan arvoinen. Vesipuistolla tai -liukumäillä varustetuissa hotelleissamme voit nauttia vedessä leikkivien riemun seuraamisesta turvallisen välimatkan päästä – miellyttävästi aurinkotuolissa, lasten naurua ja iloa kuunnellen.

Tarjoamme laajan valikoiman vesipuistohotelleja eri lomakohteissa. Kaikille näiden hotellien kohteille on yhteistä upea sää ja ilmasto, jotka sopivat täydellisesti aktiiviselle vesipuistolomalle hauskanpidon ja leikkien parissa. Lisäksi kaikki kohteemme ovat perheystävällisiä, ja ne tarjoavat runsaasti elämyksiä myös hotellin ulkopuolella, kun tarvitset hieman vaihtelua altaalla loiskuttelusta ja pulikoimisesta.

Toisin sanoen lomakohteemme tarjoavat runsaasti jännittäviä lomakokemuksia, joita voit muistella kotona ilolla, vietit lomasi sitten altaalla, rannalla tai paikallisen kaupungin katuihin ja kujiin tutustuen. 

Kun matkustat seurassa, on hienoa, jos kaikkien tarpeet voidaan huomioida kerralla. Tämä toteutuu täydellisesti, kun lähdet lomalle vesipuistolla varustettuun hotelliimme. Näissä hotelleissa usein aktiviteetteja on myös perheen aikuisille, esimerkiksi kuntosali, spa & wellness -palvelut sekä illan viihdeohjelmaa koko perheelle.

Itse asiassa voit matkustaa juuri haluamallasi tavalla. Sinulla on myös mahdollisuus All inclusive -lomaan, jos haluat viettää huoletonta päivää veden äärellä. Osa hotelleista tarjoaa puolihoidon, jos haluat tutustua myös kiinnostaviin paikallisiin ravintoloihin.

Missä vesipuistohotellissa sinä vietät seuraavan lomasi? Tutustu hotelleihin ja anna unelmien siivittää sinut lämpimään paikkaan nauttimaan pitkistä aurinkopäivistä.

Jaa tämä sivu sähköpostitse