Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
 • Kainuun Sanomien lukijamatka Espanja Costa de Almeria - varaa Matkavekasta

  Costa de Almeria

Kainuun Sanomien lukijamatka 16.-23.9.2020

Costa de Almeria kutsuu Kainuun Sanomien lukijat lomalle aitoon espanjalaiseen tunnelmaan – lento 16.9.2020 suoraan Kajaanin kentältä! Tervetuloa!

 

Pitkät hiekkarannat ja upea ilmasto

Andalusiaa on siunattu pitkillä upeilla hiekkarannoilla ja sen itäisimmässä osassa, Almeriassa, saat nauttia rantaelämästä rauhallisissa puitteissa. Almerian rannikkoa eivät kansoita suuret matkailijamassat, vaan täällä pääset kosketuksiin aidon, espanjalaisen elämäntyylin kanssa. Costa de Almeriaa onkin kutsuttu Costa del Solin täydelliseksi pikkusiskoksi. Ilmasto ja Välimeren kirkkaan veden huuhtomat hiekkarannat houkuttelevat matkailijoita. Almeriaa suosivat lomillaan myös espanjalaiset itse. Syyskuun tilastolliset keskilämpötilat ovat vielä noin 26-28 astetta, ja merivesikin keskimäärin vielä yli 20 astetta. Olosuhteet auringosta nauttimiseen ovat siis enemmän kuin kohdallaan. Hotellivalikoimasta löydät varmasti omasi, etsit sitten täyden palvelun all inclusivea tai huoneistohotellia, jossa voit kokata itse.

Almeria on mielenkiintoisten maisemien ja kulttuuriaarteiden maakunta

Almeria on maastoltaan vaihtelevaa: on metsää ja vuoristoa, kuivaa aavikkoa ja vehreitä keitaita, hedelmä- ja vihannesviljelmiä, pitkiä hiekkarantoja ja kuvauksellisia pikkupoukamia. Almeriassa on myös useita luonnonsuojelualueita. Sisäosien aavikkomaisemat hiekkasärkkineen ja kuivuneine joenuomineen ovat ainutlaatuisia Euroopassa; maisema muistuttaa Lounais-Yhdysvaltoja ja siellä kuvattiinkin 1960- ja 1970-luvuilla useita ns. spagettiwesternejä. Lomakohteista käsin on valloitettavissa on myös Sierra Nevada sekä Granada mahtavine maisemineen. 

Lomakohteemme Roquetas de Mar on espanjalaisten oma lomasuosikki, joka lumoaa hiekkarannoillaan

Roquetas de Mar sijaitsee noin tunnin bussimatkan päässä Almerian kentältä. Lomakaupunki on lähes yhteenkasvanut muiden lomakylien kanssa. Vireällä alueella on paljon palveluita, mikä tekee lomailusta mukavaa - täältä löydät putiikkeja, ravintoloita ja aktiviteetteja sekä Pueblon osasta myös viehättävää paikallisarkea. Pohjoispuolella kylää on historiallinen alue, josta löytyy mm. vanha kalasatama. Kylän viehättävin osa on kenties kapeiden maurilaisaikaisten mukulakivikatujen labyrintti.

Roquetas de Mar on loistava lomakohde leppoisan loman ystäville, jotka nauttivat auringosta, merestä, hyvästä ruuasta ja huolettomista kävelyretkistä pitkällä palmujen reunustamalla rantabulevardilla. Kohde sopii kaikenikäisille. Rantabulevardi on yli 10 km mittainen ja sopii hyvin lenkkeilyyn. Leveällä ja tasaisella kadulla on helppo kulkea myös esim. lastenvaunujen kanssa.

Shoppailua, tapaksia ja paikallisia kokemuksia

Mikäli haluat enemmän vauhtia lomaasi, pääset helposti Almerian kaupunkiin taksilla tai paikallisbussilla n. 30-45 minuutissa. Täällä, lähes 200 000 asukkaan viehättävässä pääkaupungissa voit tehdä ostoksia kävelykadulla, tutustua historiallisiin nähtävyyksiin ja aistia ihanan espanjalaiskaupungin tunnelmaa. Almeriasta löydät myös vilkasta yöelämää. Alcazaban linnasta on huikeat näköalat ja kaupungista löytyy useita erinomaisia tapasravintoloita. Myös kuuluisat nähtävyydet Alhambra, Granada ja Sierra Nevada ovat lähellä ja lomaviikon aikana on mahdollista osallistu monille kiinnostaville retkille. Retkistä lisätietoa lähempänä lähtöä.

Lähde tutustumaan kanssamme Costa de Almeriaan! Matkalla palvelevat Matkavekan suomenkieliset oppaat ja mukana matkalla Kainuun Sanomien edustajat.

 

Matkan alkaen-hintaan sisältyy:

 • Lennot – Kajaani– Almeria - Kajaani
 • Yhden viikon majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa tai huoneistossa
 • Ateriat valitun hotellin mukaan
 • Matkavekan suomenkieliset opaspalvelut kohteessa ja retkillä.

Lisämaksusta:

 • Ohjelmallinen illallinen etuhintaan 30 EUR/hlö (normaali hinta 60 EUR) *
 • Hotellikuljetukset kohteessa 22 EUR/hlö/meno-paluu
 • Yksi matkavara (max 17 kg) ruumaan 18 EUR/hlö/meno-paluu

* Yhteinen iltaretkemme suuntautuu noin tunnin bussimatkan päähän, Almerian maaseudulle ja tunnettuun Bodegas Perferiin. Täällä viljellään ja valmistetaan Almerian tunnetuimpia viinejä. Retken aluksi tutustumme viininvalmistukseen ja viinitilan arkeen ja pääsemme myös maistelemaan Bogedan viinejä. Nautimme yhdessä hyvän espanjalaisen illallisen ja illan kruunaa lumoava flamenco-esitys – kuten etelä-Espanjaan kuuluu. Iltaretki, kesto noin 5 tuntia, hinta 60 EUR/hlö. Kainuun Sanomien lukijoille etukäteen varattuna 30 EUR/hlö. Retken päivä alustavasti maanantai 21.9. (sitoumuksetta, päivää voidaan joutua vaihtamaan muun retkiohjelman mukaan).

Huomaathan, että varaukselle voit merkitä vain yhden sähköpostiosoitteen. Muista lähettää saamasi viestit myös matkakumppanillesi.

Matkan varaamiseen annettuja tietoja voidaan luovuttaa yhteistyökumppaneiden markkinointikäyttöön.

Varaa verkkokaupasta 24/7 tai puhelimitse 020 120 4000 (ma-pe 9-17)

 

Koe aurinkoinen Costa de Almeria

Lomakohteena Costa de Almeria

Monipuolinen ja aurinkoinen lomakohde Manner-Espanjassa.

Lue lisää täältä > 

Sää Costa Almeria

Katso Costa de Almerian sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Autonvuokraus

Vuokra auto ja tutustu lomakohteeseen laajemmin.

Lue lisää täältä >>

Varaa Kainuun Sanomien lukijamatka

Suodata hakutuloksia

Tarvitsetko apua?


Matkavekka-lomapaketti

 • Lennot ja valikoidut hotellit
 • Suomenkieliset opaspalvelut
 • Hotellikuljetukset 
 • Monipuolinen matka-/retkiohjelma
 • Joustavat maksuehdot

 

Järjestä

Lähtö

Hinta

Kohteet

Matkatyyppi

Luokitus

Ateriat

Tilat ja palvelut

Matkustajat

Lähtöpäivät

Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto (vrk)

 • 7