Kaikki matkat
Rantalomat
Kiertomatkat
Viron lomat
Joulutorit
Lento+hotelli
Isovanhempi-kampanja
  • Aktiivilomat

Vietä lomasi aktiivisemmin

Kun haluat vietää aktivisemman loman Kanariansaarilla, meillä on sinulle uusia vaihtoehtoja!

Voit antautua tanssin pyörteisiin Teneriffalla, vaeltaa kokeneen oppaan johdolla La Palmalla tai viettää viikkosi aktiiviliikunnan merkeissä Gran Canarialla. Nämä aktiivilomat toteutetaan maaliskuussa 2017.

Voit varata haluamasi liikuntapaketin hotellivarauksesi yhteydessä (varaussivulta). Huomaathan, että sinun tulee itse huolehtia matkavakuutuksesta.

Hyvinvointiloma Gran Canarialla

Monipuolista liikuntaa: syvävenyttelyä, kehonhuoltoa, lihaskuntoa, erilaisia jumppia ja vesijumppaa sekä hotellin alueella että rannalla. Sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille!

Ohjaajina toimivat liikunnanohjaajat Janette Oksman ja Ville Parviainen

Liikuntapaketti saatavissa kohteissa Playa del Ingles, San Agustin ja Maspalomas

Ohjelma tapahtuu helmikuun lähdöillä hotelli Barcelo Margaritaksen yhteydessä ja maaliskuussa hotelli Tisalaya Parkin yhteydessä (siirtyminen muista hotelleista omakustanteisesti ja -toimisesti). Mukaan tarvitset vesipullon, jumppamaton tai pyyhkeen, urheilukengät ja aurinkovoidetta.

Liikuntapaketin hinta 30 euroa / hlö ja paketti sisältää noin 10 tuntia liikuntaa (ei matkustuspäivinä).

Lähtöpäivät, varaa tästä: 4.3. ja 11.3.2017

 

Jouni Parkkalin vaellusloma

Upeita vaelluksia ohjatulla retkellä! Kokeneen liikunnanohjaajan ja vaellusretkien vetäjän Jouni Parkkalin matkassa pääset kokemaan La Palman huikeat maisemat ja lähialueen vaellusreitit omin silmin ja jaloin. Lähialueen retket sopivat normaalin peruskunnon omaaville ja vauhti on rauhallinen. Paikallinen yhteistyökumppanimme järjestää erikseen pidempiä koko päivän kestäviä vaelluksia saaren alueella.

Retkipaketit ovat saatavilla kohteissa Fuencaliente ja Los Cancajos. Kaksi vaellusta lähtee Los Cancajosista ja yksi saaren eteläkärjestä läheltä hotelli La Palma Princessiä. Lähtöpaikoille siirrytään omakustanteisesti paikallisbussilla.Viikon aikana tehdään kolme 2-4 tunnin kestoista vaellusta. La Palma Princess -hotellin läheisyydessä on lisäksi venyttelyä kahdesti viikon aikana.

Mukaan tarvitset vesipullon, vaelluskengät tai tukevat lenkkikengät, hatun ja aurinkovoidetta. Varaa mukaan sekä kevyttä että lämmintä vaatetta.

Retkipaketin hinta 50 €/hlö. 

Lähdöt, varaa tästä: Kuopio 24.3.17

Tangon taivutus Teneriffalla

Hyvän mielen tanssiohjelmaa! Lomalla tunnelma on aina hyvä  ja sitä voi vielä vahvistaa hauskalla tanssiohjelmalla. Ohjattuun tanssiohjelmaan voit osallistua joustavasti aikataulujesi mukaan, sillä jokaisen tunnin sisältö on erilainen. Paketti sisältää 15 tuntia erilaisia yksilö- ja paritansseja.

 

Aamutunti klo 10-10.45  Venyttelemme ja valmistelemme itsemme päivään rennolla kehonhuoltotunnilla hyvän musiikin avulla.

 

Iltatanssit; ohjattua ja vapaata tanssia kaikille tanssista pitäville.  Tanssinopettajan avulla pääset tanssimaan rivi- ja  muotitansseja yksin tai parin kanssa rennolla otteella. Ohjelma ei vaadi aikaisempaa tanssikokemusta, joten ohjelmaan voi osallistua kuka tahansa oman aikataulun mukaan, ja konkaritanssijat pääsevät päivittämään taitojaan. Ohjelmassa pyritään huomioimaan myös liikuntarajoitteiset soveltavilla harjoitteilla.

Ohjaajina Mervi Märkälä, Leila Ketola ja Virpi Maisala. Jokainen ohjaaja vetää tunnit viikon kerrallaan.

 

Retkipaketti on saatavilla Playa de las Americasissa ja ohjelma tapahtuu hotelli Compostela Beach Golf Clubin yhteydessä (siirtyminen muista hotelleista omakustanteisesti ja -toimisesti). 

Mukaan tarvitset vesipullon, pienen pyyhkeen, lenkkikengät tai muut vapaa-ajankengät sekä aurinkovoidetta.

Hinta 40 €/hlö

Lähdöt, varaa tästä: Kuopio 12.3. ja Jyväskylä 19.3.17.

 

Jaa tämä sivu sähköpostitse