Kaikki kohteet
Lomalennot
Kaupunkilomat
Viron lomat
Risteilyt
  • Heinäkuun parhaat matkakohteet | Matkavekka

    Lomamatkat heinäkuussa

Lomalle heinäkuussa

Varaa heinäkuun loma Matkavekasta!

Heinäkuussa kesälomakausi on huipussaan. Matkavekka tarjoaa heinäkuussa hyvän valikoiman lomapaketteja, jotta sinä ja perheesi voisitte suunnitella täydellisen loman. Minne tahansa haluatkin matkustaa, palvelemme sinua puhelimitse ja autamme unohtumattoman ihanan loman suunnittelussa.

Heinäkuu on kesälomakauden ytimessä ja myös lämpimin kuukausi suurimmassa osassa kohteitamme. Siksi heinäkuun loma tarjoaakin taatusti auringonpaistetta lämpimässä ilmastossa sekä monenlaisia kiinnostavia matkakokemuksia.

Suosituimmat kohteemme ovat Kroatia, Espanja ja Kreikka, mutta tarjoamme matkoja myös Bulgariaan ja Thaimaahan. Voit matkustaa klassikkokohteisiin, kuten Kreetalle  ja Rodokselle, tai nauttia ihanasta ja rentouttavasta lomasta Kreikan mannermaalla Ateenan tienoilla tai Peloponnesoksen kohteissa.
Jos pidät lomasi tänä vuonna heinäkuussa, vain taivas on rajana täydellisen lämpimän ja aurinkoisen matkakohteen valinnalle. Lomakuvastomme tarjoaa jokaiselle jotain. Oli toiveesi sitten All inclusive -pakettimatka tai loma tyylikkäässä boutique-hotellissa, löydät meiltä etsimäsi. Jos matkustat lasten kanssa, voit valita myös hotellin, jossa on oma vesipuisto ja kerhotoimintaa lapsille. Jos liikut mielelläsi lomallakin, saatat haluta hotellin, jossa on kuntokeskus ja ohjattuja tunteja.

Lapsiperheiden lyömätön suosikkikohde on tietenkin Tanskan LEGOLAND - katso helpot ja monipuoliset matkapakettimme! Viron kesälomamatkat Tallinnaan ja Pärnuun löydät täältä >> 

Olivat toiveesi millaiset tahansa, autamme sinua aina mielellämme täydellisen loman suunnittelussa. Ammattitaitoinen myyntipalvelumme palvelee sinua täysin ilmaiseksi. Saat halutessasi meiltä myös matkatarjouksen, joka ei velvoita mihinkään, mutta antaa sinulle lisää harkinta-aikaa eri vaihtoehtojen välillä.

Lomamatkat elokuussa

Tutustu elokuun lomapaketteihin

Varaa loma  >>

Lomamatkat syyskuussa

Tutustu syyskuun lomapaketteihin

Varaa loma >>

Lomamatkat lokakuussa

Tutustu lokakuun lomapaketteihin

Varaa loma  >>

Lomamatkat marraskuussa

Tutustu marraskuun lomapaketteihin

Varaa loma  >>

Lomapaketit heinäkuussa

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7