Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Helmikuun parhaat matkakohteet | Matkavekka

    Lomamatkat helmikuussa

Lomalle helmikuussa

Helmikuun lomamatkat - varaa Matkavekasta

Jätä sukset hiihtolomalla kotiin

Oletko väsynyt lumeen, pimeyteen ja kylmyyteen? Tuntuuko sinusta, että Suomen talvi on ottamassa yliotteen? Unelmoitko talvivaatteiden ja miinusasteiden vaihtamisesta shortseihin, auringonpaisteeseen ja kesän lämpöön? Etelänmatka on siinä tapauksessa vastaus unelmiisi.

Suomessa helmikuu on yleensä kylmä sydäntalven kuukausi. Vähitellen lisääntyvä valo herättää kaukaisen kevään kaipuun. Talviloma katkaisee alkuvuoden rutiinit miellyttävästi ja tarjoaa hetken tauon talven kylmyydestä. Monet suomalaiset rakastavat kunnon talvisäätä ja lunta, mutta jos nautit mieluummin lämmöstä ja auringosta, on sinulle myös tarjolla runsaasti erilaisia vaihtoehtoja.

Kanariansaaret on ollut suomalaisten talvilomakauden kestosuosikki jo vuosien ajan. Syy tähän on yksinkertainen: saaret ovat luonnonkauniit, ja niiden ilmasto on miellyttävä vuoden ympäri. Jos vältät pitkiä lentomatkoja, Kanariansaaret on ihanteellinen vaihtoehto. Myös Dubain suosio on lisääntynyt kovasti viime vuosina. Lentomatka Dubaihin on lähes samanpituinen kuin Kanariansaarille. Sielläkin saat taatusti nauttia lämmöstä ja auringosta. Unelmien rantalomaa kaipaava suuntaa Arabiemiraattien Ras Al Khaimahiin upeiden lomahotellien palveluista nauttimaan.

Madeiran luonto on vertaansa vailla. Upeat maisemat ja monipuoliset vaellusreitit odottavat - tutustu ja ihastu!

Jos unelmoit kaukaisesta, eksoottisesta talvilomakohteesta, jossa aurinko ja lämpö ovat kuin täydellisenä kesäpäivänä, monien suomalaisten suosima Thaimaa on hyvä vaihtoehto. Thaimaa on kiinnostava matkakohde, joka tarjoaa uusia kokemuksia, herkullista ruokaa, auringonpaistetta sekä rantaelämää valtameren äärellä. 

Varmista paikkasi varaamalla matkasi ajoissa

Useimmat suomalaiset pitävät talvilomansa helmikuussa koulujen loma-aikaan, joten matkat aurinkoisiin ja lämpimiin kohteisiin ovat silloin todella kysyttyjä. Jos sinulle on mahdollista matkustaa vaikkapa helmikuun alussa, voit tehdä edullisia talvilomalöytöjä kysytyimmän sesongin ulkopuolelta. Jos haluat matkustaa tiettyyn kohteeseen tiettynä aikana – esimerkiksi tiettyyn kohteeseen ja hotelliin, josta pidit edellisellä matkallasi – matka kannattaa varata hyvissä ajoin. Kun varaat matkan ajoissa, voit keskittyä loman odotukseen ja fiilistelyyn. On aina hauska tietää, että jotain mukavaa on tulossa!

 

Löydä lomasi

Ihanat rantalomat

Rantalomia moneen makuun - poimi omasi ja valitse sinulle sopiva matkan kesto.

Tutustu ja varaa >

Mielenkiintoiset kaupunkilomat

Löydä mieleisesi kaupunkiloma -  valitse kiinnostava kaupunki ja määritä itse matkan kesto.

Tutustu ja varaa täältä >

Valmiit golfpaketit

Golfpaketteja Espanjassa, Portugalissa, Turkissa ja Bulgariassa. 

Tutustu ja varaa >

Kahden viikon rantalomia

Onko lomaa jäljellä reilusti ja voisit nauttia lämmöstä vaikka parikin viikkoa? 

Tutustu ja varaa >

Katso myös muiden kuukausien lomavalikoimaa

Maaliskuu

Tutustu maaliskuun lomapaketteihin

Varaa loma  >>

Huhtikuu

Tutustu joulukuun lomapaketteihin

Varaa loma >>

Toukokuu

Tutustu toukokuun lomapaketteihin

Varaa loma >>

Kesäkuu

Tutustu kesäkuun lomapaketteihin

Varaa loma >>

Tutustu, varaa ja lähde lomalle helmikuussa

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7