Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Joulukuun parhaat matkakohteet | Matkavekka

    Lomamatkat joulukuussa

Lomalle joulukuussa

Lähde lomalle joulukuussa - varaa Matkavekasta!

Oletko väsynyt perinteisiin, tai tarvitsetko pientä taukoa? Voisitko ajatella viettäväsi joulua tai uutta vuotta ulkomailla? Joulukuun matkat eivät ole suosittuja syyttä – ne nimittäin tarjoavat parhaat puolet kahdesta maailmasta! Sinun ei tarvitse jäädä paitsi jouluateriasta, joulukuusesta tai joululahjoista. Voit kuitenkin nauttia niistä paikassa, jossa aurinko paistaa ja lämpötilat ovat reilusti plussan puolella. Käytä joulubudjettisi viisaasti ja suo itsellesi ja läheisillesi unohtumattoman ihana joulu. Viettäkää muuten niin nopeatempoinen loma-aika rennossa ja aurinkoisessa ympäristössä. Samalla voitte nauttia jouluaterian ja jakaa lahjat tavalliseen tapaan.

Toki jos joulu ei innosta lainkaan, kannattaa matkustaa sitä karkuun. Voit säästää paljon, jos ajoitat matkasi joulukuun alkuun. Kun kaikki muut kiirehtivät joulun ja uuden vuoden valmistelujen keskellä, voit maata auringossa ja nauttia veden loiskeesta uima-altaassa. Kartuta D-vitamiinivarastojasi etelän auringossa ennen kuin jouluvalmistelut vievät kaiken aikasi. Nauti hiljaisista hetkistä, ennen kuin jouluvieraat saapuvat kotiisi, tai suo itsellesi ansaittu tauko kiireisen syksyn jälkeen ennen uutta vuotta. Lähde Matkavekan matkalle joulukuussa, koska tarvitset sitä silloin eniten!

Aurinkoista lomaa parhaissa puitteissa löydät Ras Al Khaimahista ja Dubai  tarjoaa sen lisäksi myös kaupunkilomaa ja shoppailumahdollisuuksia. Tutut Gran Canaria ja Teneriffa eivät esittelyjä kaipaa. Perinteisen rantaloman lisäksi näissä voit viettää aktiivisempaa lomaa vaikkapa golfin tai patikoinnin merkeissä. Aurinkorannikko Costa del Sol  nostaa suosiotaan myös talviaikaan, sillä siellä on paljon nähtävää ja koettavaa, vaikka sää ei niin lämmin olisikaan.

Paras tapa päättää kulunut vuosi on viettää sitä läheistesi ja rakkaimpiesi kanssa. Matkusta joulukuussa ystäviesi, perheesi tai läheisesi kanssa ja päätä vuosi tyylikkäästi. On sinun valintasi, lähdetkö lomalle yhdeksi tai useammaksi viikoksi. Etsit sitten edullista matkaa tai viiden tähden hotellia, meillä on aina sinulle valmiina hyvä tarjous. Me Matkavekalla olemme ajatelleet kaiken valmiiksi. Nauti espanjalaisia tapaksia tai kylmä juoma illansuussa, kun aurinko laskeutuu kirkkaansinisen meren ylle. Voit päättää itse, onko lomasi täynnä toimintaa. On kuitenkin varmaa, että joulukuussa matkustaessasi jätät mielelläsi joulustressin kotiin. Muista: vaikka kalenterissa lukee “joulukuu”, voit tehdä muutakin kuin valmistella joulua ja uutta vuotta. Varaa kalenterista viikko tai kaksi uusille elämyksille ja elämästä nauttimiselle. Varaa matka joulukuussa vaihtaaksesi Suomen kylmyyden ja pimeyden auringonpaisteeseen ja lämpöön.

Suuntaa siis pakkasesta palmun alle, räntäsateesta rannalle. Pimeydestä pääsee pakoon - valitse oma suosikkilomasi!

Tammikuu

Tutustu tammikuun lomapaketteihin

Varaa loma  >>

Helmikuu

Tutustu helmikuuun lomapaketteihin

Varaa loma >>

Maaliskuu

Tutustu maaliskuun lomapaketteihin

Varaa loma  >>

Huhtikuu

Tutustu joulukuun lomapaketteihin

Varaa loma >>

Tutustu ja lähde lomalle joulukuussa

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7