Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Kahden viikon lomat - Matkavekka

    Lomaile 2 viikkoa

Kahden viikon loma

Haluatko nauttia lomasta rauhassa, ilman että paluulento odottaa heti nurkan takana? Mikä olisikaan ihanampaa kuin rentoutua lämpimän auringon alla kokonaiset kaksi viikkoa silloin, kun Suomessa on päivä lyhimmillään - tai kierrellä vaikkapa vuokra-autolla ympäri lomakohdetta ja sen ympäristöä ilman kiirettä.

Omatoimisten lento+hotelli-lomapakettiemme joukosta löydät paljon kahden viikon lomia. Tutustu valikoimaamme ja varaa juuri sinulle sopiva kahden viikona lomamatka.

Lomakohteet

Kanariansaaret

Teneriffa, Gran Canaria ja Fuerteventura

Tutustu ja varaa >>

Espanja

Malaga - Costa del Sol, Alicante - Costa Blanca, Mallorca

Tutustu ja varaa >>

Thaimaa

Hua Hin

Tutustu ja varaa >>

Arabiemiirikunnat

Dubai ja Ras al Khaimah

Tutustu ja varaa >>

Kreikka

Kreeta, Rodos, Korfu, Ateena & Peloponnesos

Tutustu ja varaa >>

Bulgaria

Varnan Kultahietikko, Sunny Beach, Nessebar, Sozopol

Tutustu ja varaa >>

Kroatia

Dubrovnik ja Cavtat, Pula - Istrian niemimaa, Split, Bracc, Hvar ja Makarskan Riviera

Tutustu ja varaa >>

Turkki

Alanya, Belek, Side

Tutustu ja varaa >>

Lisäpalvelut - autonvuokraus ja hotellikuljetukset

Lentokenttäkuljetukset

Varaa kuljetukset helposti ja nopeasti!

Lue lisää täältä >>

Autonvuokraus

Vuokra auto ja tutustu lomakohteeseen laajemmin.

Lue lisää täältä >>

Monta hyvää syytä valita Matkavekan lento+hotelli-lomapaketti:

✔️ Päätät itse matkasi keston ja matkustuspäivät täysin joustavasti.

✔️ Hintaan sisältyvät aina lennot ja valitsemasi hotelli.

✔️ Hintaan sisältyy vähintään yksi ruumaan menevä matkatavara.

✔️ Myyntipalvelu suomeksi: Varaat lomasi helposti suomenkieliseltä verkkosivustoltamme tai myyjiltämme. 

✔️ Matkapakettilaki on turvanasi. 

✔️ Lisäpalveluna voit ostaa myös kuljetukset kentältä hotellille tai vuokrata auton luotettavilta yhteistyökumppaneiltamme.

✔️ Olemme valinneet yli 30 erityisen kiinnostavaa kohdetta sekä lukuisia hyviä hotelleja. Kohteiden joukossa on suosikkeja, uutuuksia, kaupunkeja, rantalomia ja paljon muuta!

✔️ Kohdevalikoimamme kehittyy jatkuvasti. Voit vaikuttaa tuleviin kohteisiin!

 

Sinun lomasi - juuri kuten haluat

Matkavekan omatoiminen lento+hotelli-lomapaketti koostuu lennoista ja valikoiduista hotelleista. Rakenna siis itse haluamasi paketti ja päätä minä päivänä, miten pitkäksi aikaa ja millä lennoilla matkustat sekä missä hotellissa lomailet. Hintaan sisältyy edestakaiset lennot, majoitus valitsemassasi hotellissa ja 1 x kirjattu matkatavara. Lento+hotelli-lomapaketit ovat omatoimimatkoja eikä matkan hintaan sisälly opaspalveluita tai kuljetuspalveluita lomakohteessa. 

Autonvuokraus

Anna vuokra-auton viedä sinut vapaammin kohti elämyksiä! Kun olet itse ratissa, päätät itse aikataulut ja teet pysähdyksiä omien toiveidesi mukaan. Poikkea pikkuteille, vieraile sivukylissä tai aja suoraan suosituimmille nähtävyyksille! Yhteistyökumppanimme Rentalcarsin kautta voit hakea sopivan vuokra-auton tunnetuimpien autonvuokrausyritysten valikoimasta. Siten pääset vertaamaan eri yritysten tarjontaa, hintoja ja erikoistarjouksia. Saat juuri haluamasi auton oikeaan paikkaan ja sopivaan hintaan.

Hotellikuljetukset

Voit ostaa hotellikuljetuksen lentokentältä hotellille ja takaisin helposti suoraan lento+hotelli-lomapakettien yhteyteen.

Matkapakettilain turva lomallasi

Tähän matkaan sovelletaan yleisten matkapakettiehtojen lisäksi Matkavekan lisä- ja erityisehtoja. On huomioitavaa, että lento+hotelli-lomapakettien peruutus- ja muutosehdot ovat huomattavasti yleisiä matkapakettiehtoja tiukemmat. Lento+hotelli-lomapaketit ovat reittilentoihin perustuvia, yksilöllisesti koottavia omatoimisia matkapaketteja. Peruutus- ja muutoskulut määräytyvät lentoyhtiön ja hotellin varausehtojen mukaan. Muutokset ja peruutukset käsitellään aina tapauskohtaisesti. Pääsääntöisesti vahvistettua varausta ei voi muuttaa. Mahdollinen takaisinmaksu peruutustapauksissa voi olla hyvin rajoitettua tai ei ole lainkaan mahdollista. Lento+hotelli-lomapakettien lipunkirjoitus tapahtuu automaattisesti heti vahvistamisen ja maksamisen jälkeen. Useimmat lentolipputyypit eivät salli takaisinmaksua lipunkirjoituksen jälkeen peruutus- tai muutostilanteissa. Matkaehdot löydät tästä!

Jaa tämä sivu sähköpostitse