Rantalomat
LEGOLAND
Viron lomat
Kaupunkilomat
Risteilyt
Kaikki kohteet
  • Pääsiäislomat Matkavekasta

    Pääsiäisenä lomalle

Lomalle pääsiäisenä

Varaa loma pääsiäiseksi - Matkavekasta

Pääsiäisenä on monta houkuttelevaa vapaapäivää

Pääsiäinen katkaisee mukavasti kevään aherruksen ja arjen. Lennähdä etelään viikon rantalomalle tai lyhyemmälle piipahdukselle. Pääsiäisen ajankohta asettuu vuonna 2019 pitkäperjantaista 19. huhtikuuta  toiseen pääsiäispäivään 22. huhtikuuta. Varaa loma itsellesi tai perheellesi pika pikaa!

Pääsiäisloma on hyvää aikaa lähteä kevätmatkalle. Monet suomalaiset ottavat pääsiäisen tienoilla yhden tai kaksi viikkoa lomaa. Suomen kevät on kuitenkin vaikeasti ennakoitavissa, ja talvi kurkistelee ikkunoista vielä pääsiäisenäkin. Luvassa saattaa siis olla lunta, pakkasta ja viileää säätä. Siksi monet suomalaiset valitsevat matkan ulkomaille ja ottavat varaslähdön kesään. Rentouttava matka aurinkoiseen kohteeseen auttaa lapsia ja aikuisia lataamaan akkujaan pitkän talven jälkeen.

Gran Canaria on erittäin suosittu kohde lyhyemmille lomille. Tunnettu saari huokuu lomatunnelmaa ja tarjoaa laajan valikoiman upeita hotelleja jokaiseen makuun. Huoneistohotellit, All inclusive -hotellit, luksushotellit, rantapalvelut ja unohtumattoman kauniit allasalueet ovat ominaisia viehättävälle lomasaarelle. Gran Canariasta on myös tullut suomalaisten suuri suosikki, sillä lennot sinne kestävät vain noin kuusi tuntia.

Pääsiäisloma on ihanteellista aikaa matkailuun lasten kanssa. Lapset pitävät uima-altaalla leikkimisestä auringonpaisteessa. Vanhemmat voivat puolestaan rentoutua ja nauttia kallisarvoisesta perheen yhteisestä ajasta. Luo muistoja, joita vaalitaan useiden vuosien ajan, ja vietä pääsiäisloma aurinkoisella Gran Canarialla. Gran Canaria on täydellinen kohde perheille. Monet Matkavekan hotelleista sopivat erityisesti perheille, sillä niissä on lasten uima-altaita ja All inclusive -paketit.

Jos matkustat ilman lapsia, valikoimassa on myös runsaasti rentouttavia Aikuiseen makuun -hotelleja. Hotelleissamme on hienot allasalueet, herkullista ruokaa ja upeaa kesäsäätä myös kevätkuukausina. Valitsit sitten minkä kohteen tahansa, olemme valinneet sinulle parhaat hotellit varmistaaksemme onnistuneen pääsiäisloman.

Voit rakentaa myös itsellesi sopivimman matkan valitsemalla omatoimisen lento+hotelli-matkan. Voit päättää itse matkan keston, lähtöpäivän ja hotellin. Lento+hotelli-matkat lähtevät kaikki Helsingistä, ja kohdevalikoimassa on tällä hetkellä mm. Barcelona, Costa del Sol ja Dubai. Lue lisää lento+hotelli-matkan sivulta!

Muista myös virkistävät minilomat lähelle Tallinnaan ja Pärnuun! Valitse ja varaa mieluisa lomakohde hetimmiten!

Millaista lomaa etsit?

Rantalomat

Rantalomia useaan maahan ja kohteeseen! 

Tutustu ja varaa >

Kaupunkilomat

Valitse mieleisesi kaupunkiloma useasta eri vaihtoehdosta!

Tutustu ja varaa täältä >

Lento + hotelli

Rakenna lomapaketti useista majoitusvaihtoehdoista ja lennoista.

Tutustu ja varaa täältä >

Viron matkapaketit

Vietä miniloma lähellä!

Tutustu ja varaa täältä >

Pääsiäisenajan lomamatkat

Suodata hakutuloksia

Tarvitsetko apua?


Matkavekka-lomapaketti

  • Lennot ja valikoidut hotellit
  • Suomenkieliset opaspalvelut
  • Hotellikuljetukset tarvittaessa
  • Monipuolinen matka-/retkiohjelma
  • Joustavat maksuehdot

 

Järjestä

Lähtö

Hinta

Kohteet

Matkatyyppi

Luokitus

Ateriat

Matkustajat

Lähtöpäivät

Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 3