Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Pääsiäislomat Matkavekasta

    Pääsiäisloma

Lomalle pääsiäisenä

Varaa loma pääsiäiseksi - Matkavekasta

Pääsiäisenä on monta houkuttelevaa vapaapäivää

Pääsiäinen katkaisee mukavasti kevään aherruksen ja arjen. Lennähdä etelään viikon rantalomalle tai lyhyemmälle piipahdukselle. Pääsiäisen ajankohta asettuu vuonna 2021 pitkäperjantaista 2. huhtikuuta  toiseen pääsiäispäivään 5. huhtikuuta. Varaa loma itsellesi tai perheellesi pika pikaa!

Pääsiäisloma on hyvää aikaa lähteä kevätmatkalle. Monet suomalaiset ottavat pääsiäisen tienoilla yhden tai kaksi viikkoa lomaa. Suomen kevät on kuitenkin vaikeasti ennakoitavissa, ja talvi kurkistelee ikkunoista vielä pääsiäisenäkin. Luvassa saattaa siis olla lunta, pakkasta ja viileää säätä. Siksi monet suomalaiset valitsevat matkan ulkomaille ja ottavat varaslähdön kesään. Rentouttava matka aurinkoiseen kohteeseen auttaa lapsia ja aikuisia lataamaan akkujaan pitkän talven jälkeen.

Gran Canaria  on erittäin suosittu lomakohde pääsiäisen aikaan. Tunnettu saari huokuu lomatunnelmaa ja tarjoaa laajan valikoiman upeita hotelleja jokaiseen makuun. Huoneistohotellit, All inclusive -hotellit, luksushotellit, rantapalvelut ja unohtumattoman kauniit allasalueet ovat ominaisia viehättävälle lomasaarelle. Gran Canariasta on myös tullut suomalaisten suuri suosikki, sillä lennot sinne kestävät vain noin kuusi tuntia.

Muita suosittuja lomakohteita ovat Teneriffa  ja Costa del Sol.

Pääsiäisloma on ihanteellista aikaa matkailuun lasten kanssa. Lapset pitävät uima-altaalla leikkimisestä auringonpaisteessa. Vanhemmat voivat puolestaan rentoutua ja nauttia kallisarvoisesta perheen yhteisestä ajasta. Luo muistoja, joita vaalitaan useiden vuosien ajan, ja vietä pääsiäisloma aurinkoisella Gran Canarialla. Gran Canaria on täydellinen kohde perheille. Monet Matkavekan hotelleista sopivat erityisesti perheille, sillä niissä on lasten uima-altaita ja All inclusive -paketit.

Jos matkustat ilman lapsia, valikoimassa on myös runsaasti rentouttavia Aikuiseen makuun -hotelleja. Hotelleissamme on hienot allasalueet, herkullista ruokaa ja upeaa kesäsäätä myös kevätkuukausina. Valitsit sitten minkä kohteen tahansa, olemme valinneet sinulle parhaat hotellit varmistaaksemme onnistuneen pääsiäisloman.

Voit rakentaa myös itsellesi sopivimman matkan valitsemalla omatoimisen lento+hotelli-matkan. Voit päättää itse matkan keston, lähtöpäivän ja hotellin. Valikoimassa on upeita rantalomia ja kiehtovia kaupunkilomia. Tutustu laajaan kohdevalikoimaan lento+hotelli-matkan sivulta!

Pääsiäisenajan lomamatkat

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7