• Liikuntamatkat | Matkavekka

    Liikuntamatkat

Liikunta- ja vaellusmatkat

Salibandyturnaus tiedossa Uppsalassa? Futisleiri pitäisi järjestää ulkomaille? Koripallojoukkuetta kannustamaan tai golfseuran kanssa talvileirille? Jätä Matkavekan huoleksi matkajärjestelyt ja voit keskittyä joukkueesi harjoituksiin, peliin tai kannustukseen. Kaikki sarjatasot ja lajit käyvät.

Huomioimme ryhmäsi erityistarpeet, kuten mm harjoittelupaikat ja mahdolliset ystävyysottelut. Yhteistyökumppaniemme avustuksella järjestämme vaikka ikimuistettavan Formula 1 matkan Budapestiin. Voit huoletta lähteä fanimatkalle SM-kisoihin tai futisleirille Turkkiin, meiltä saat apua matkan suunnitteluun ja toteutukseen! Kerro meille minkälainen tarve tai haave sinulla on, ota yhteyttä!

Yhteistyössä: Matkavekka & Liikuntamatkat
Matkavekan itse järjestämien urheilu- ja harrastematkojen lisäksi teemme yhteistyötä yhdessä Liikuntamatkojen kanssa.  Liikuntamatkojen tavoitteena on tuottaa liikunnallisia elämyksiä matkailijoille ikään katsomatta, mutta eritysasemassa ovat nuoret, joille halutaan antaa uskoa paremmasta huomisesta. Liikuntamatkojen kanssa järjestämme monipuolisia ja turvallisia nuorten urheiluleirejä, seurojen harjoitusmatkoja, vaellusmatkoja ja leirikouluja.

Tutustu tarkemmin esim. vaellusmatkoihin, joita teemme yhdessä Liikuntamatkojen kanssa mm.Italian ja Itävallan sekä Kroatian vaellusreiteille. Ohjelmassa on mukana vaellusten lisäksi, ohjattua liikuntaa, keppijumppaa, sauvakävelyä, venyttelyä, luentoja ja shoppailua. Ja kun keräät oman porukan, suunnitellaan ohjelma juuri teille sopivaksi. Keksitään yhdessä lisää!

Vaellusmatkat 2020

Lue lisää osoitteesta: www.liikuntamatkat.fi 

Vaellus- ja liikuntamatkat

Vaellusmatka Etelä-Tirolissa 25.-31.5.2020

Vaellusmatkat yhteistyössä Liikuntamatkojen kanssa

Tutustu matkaohjelmaan >>

Andorran vaellusmatka 1.-7.6.2020

Vaellusmatkat yhteistyössä Liikuntamatkojen kanssa

Tutustu matkaohjelmaan >>

Vaellusmatka Kroatiaan 2.-8.5.2020

Vaellusmatkat yhteistyössä Liikuntamatkojen kanssa

Tutustu matkaohjelmaan >>

Mian liikuntamatka 6.-14.6.2020

Tutustu matkaohjelmaan >>

Jaa tämä sivu sähköpostitse