• Liikuntamatkat | Matkavekka

    Liikuntamatkat

Liikunta- ja urheilumatkat

Salibandyturnaus tiedossa Uppsalassa? Futisleiri pitäisi järjestää ulkomaille? Koripallojoukkuetta kannustamaan tai golfseuran kanssa talvileirille? Jätä Matkavekan huoleksi matkajärjestelyt ja voit keskittyä joukkueesi harjoituksiin, peliin tai kannustukseen. Kaikki sarjatasot ja lajit käyvät.

Huomioimme ryhmäsi erityistarpeet, kuten mm harjoittelupaikat ja mahdolliset ystävyysottelut. Yhteistyökumppaniemme avustuksella järjestämme vaikka ikimuistettavan Formula 1 matkan Budapestiin. Voit huoletta lähteä fanimatkalle SM-kisoihin tai futisleirille Turkkiin, meiltä saat apua matkan suunnitteluun ja toteutukseen! Kerro meille minkälainen tarve tai haave sinulla on, ota yhteyttä!

Yhteistyössä: Matkavekka & Liikuntamatkat

Matkavekan itse järjestämien urheilu- ja harrastematkojen lisäksi teemme yhteistyötä yhdessä Liikuntamatkojen kanssa.  Liikuntamatkojen tavoitteena on tuottaa liikunnallisia elämyksiä matkailijoille ikään katsomatta, mutta eritysasemassa ovat nuoret, joille halutaan antaa uskoa paremmasta huomisesta. Liikuntamatkojen kanssa järjestämme monipuolisia ja turvallisia nuorten urheiluleirejä, seurojen harjoitusmatkoja, vaellusmatkoja ja leirikouluja.

Tutustu tarkemmin esim. vaellusmatkoihin, joita teemme yhdessä Liikuntamatkojen kanssa mm.Italian ja Itävallan sekä Kroatian vaellusreiteille. Ohjelmassa on mukana vaellusten lisäksi, ohjattua liikuntaa, keppijumppaa, sauvakävelyä, venyttelyä, luentoja ja shoppailua. Ja kun keräät oman porukan, suunnitellaan ohjelma juuri teille sopivaksi. Keksitään yhdessä lisää!

Lue lisää osoitteesta: www.liikuntamatkat.fi 

Vaellusmatka Etelä-Trioliin 16.-22.5.2018

Huikeita maisemia ja vuoria Etelä-Triolin vaellusmatkalla.

Lue lisää vaellusmatkasta täältä >

Vaellusmatka Kroatiaan 7.-12.5.2018

Kroatian upeita maisemia ja kauniita luonnonpuistoja.

Lue lisää vaellusmatkasta täältä >

Vaellusmatka Sveitsiin 6.-12.10.2018

Patikointia upeissa vuoristomaisemissa perheen, kaverin tai puolison kanssa. 

Lue lisää vaellusmatkasta täältä > 

Liikuntamatkat

 
Valitse matka *
Majoitus
 
 
Hinnat ja maksuehdot ovat nähtävillä jokaisen matkan esittelyssä. Lisätietoa matkasta antaa: Mari Airaksinen, puh. 020 1204253
Saat lomakkeen lähettämisen jälkeen vahvistuksen ja ennakkolaskun matkastasi, kun tilaus on käsitelty!
 
 
 
 

Jaa tämä sivu sähköpostitse