Rantalomat
Viron lomat
LEGOLAND
Kaupunkilomat
 • Joogamatka Portugaliin

Jooga- ja liikuntamatka 13.- 20.4.2019

Lähde upealle hyvinvointilomalle Portugaliin

Jos haluat viettää ihanteellisen hyvinvointiloman, kannattaa sinun lähteä mukaan Kuntokikan ja Matkavekan hyvinvointilomalle Portugalin Albufeiraan pääsiäisviikolla 13.-20.4.2019. Luvassa on mukavaa yhdessäoloa ja ohjattua liikuntaa joka päivä (joogaa, lihaskuntoa, tanssitunteja, kehonpainoharjoittelua, kehonhuoltoa ja vesijumppaa).  Mukana matkalla ovat Terhi Palminen (E-RYT500, sertifioitu jivamuktijoogaopettaja) ja 
Kikka Heinonen (liikuntatieteidenmaisteri ja liikunnanohjaaja). Suorat lennot Joensuusta!

Auringonpalvoja saa nauttia tunnelmallisesta ympäristöstä, sillä rantoja reunustavat upeat, okranväriset kalliomuodostelmat. Vilvoittele puhtaassa merivedessä ja anna ajan pysähtyä hetkeksi. Auringon laskeutuessa voit lähteä tutustumaan paikallisiin ravintoloihin ja vanhojen kujien viihtyisiin baareihin sekä nauttia Portugalin meren ja maan antimista. 

Upeita rantoja kaikille

Albufeira on Algarven rannikon suurin lomakohde, ja täältä löydät kaiken, mitä tarvitset rentoutuaksesi auringossa ja hidastaaksesi tahtia. Lekottele aurinkotuolissa ja anna auringon lämmittää kehoasi. Albufeiran uimarannat lukeutuvat Euroopan parhaisiin, ja niillä voit katsella värikkäitä pikkuveneitä ja lapsia, jotka leikkivät, snorklaavat, keräävät kiviä ja ottavat kiinni kaloja.

Hurmaavaa ja houkutteleva Albufeira

Albufeira on erittäin houkutteleva lomapaikka, jossa voit majoittua nykyaikaisiin hotelleihin historiallisissa maisemissa. Kulje kapeita katuja pitkin ja vieraile viihtyisässä satamassa. Vanhassakaupungissa voit astella mukulakivikatuja pitkin, kun taas kaupungin uudella puolella voit vierailla monissa uusissa baareissa ja ravintoloissa. Kaupungissa järjestetään pieniä markkinoita useita kertoja viikossa.

Albufeira on viime vuosien aikana kasvanut ylös mäille ja rinteille. Vanhasta kalastajakaupungista on jäljellä enää vähän, mutta viehättävä keskusta rantoineen on edelleen kaupungin suosituinta aluetta. Myös uudempi kaupunginosa Oura tarjoaa lomalaisille suunnattuja palveluja. Noin kymmenen kilometrin päässä keskustasta sijaitseva Olhos de Água hiekkarantoineen ja kalasatamineen sopii pienemmässä paikassa viihtyville. Kylän keskusta on pieni keskittymä ranta-alueella, jossa on ravintoloita, baareja ja kauppoja.

Matkan hinta

1267 €/hlö

Hintaan sisältyy                        

 • edestakainen lento Joensuu - Faro -Joensuu turistiluokassa
 • 1 kpl kirjattua matkatavaraa lentoyhtiön säännön mukaisesti
 • 7 yön majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa Vidamar Resort hotel Algarve -hotellissa
 • puolihoitoruokailut hotellissa
 • lentokenttäkuljetukset kohteessa 
 • Joogaa, lihaskuntoa, tanssitunteja, kehonpainoharjoittelua, kehonhuoltoa ja
  vesijumppaa Terhi Palmisen ja Kikka Heinosen ohjaamina
  KikkaHeinonen,liikuntatieteidenmaisteri ja liikunnanohjaaja
 • Matkavekan opaspalvelut kohteessa

Lisämaksusta                    

 • ateriat ja lisäpalvelut lennolla
 • yhden hengen huone 220 €/vko
 • muut retket kohteessa

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Terhi Palminen, E-RYT500, sertifioitu jivamuktijoogaopettaja
KikkaHeinonen,liikuntatieteidenmaisteri ja liikunnanohjaaja

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 31.1.2019: info@kuntokikka.fi tai anne.lilja@matkavekka.fi 

Vidamar Resort Hotel Algarve *****

Hotellissa on suuri puutarhamainen piha-alue merivesialtaineen, edessä avautuva kilometrien mittainen hiekkaranta ja hotellin spa-palvelut luovat täydelliset puitteet rentouttavaan lomaelämykseen. 

Sijainti
Hotelli sijaitsee suurella merenrantatontilla Salgadosin hiekkarannan ja golfkentän vieressä, Galén lomakeskittymän laitamilla. Albufeiran keskustaan on matkaa noin kymmenen kilometriä. Sisämaassa noin kahdeksan kilometrin päässä hotellilta on kaikenikäisiä viihdyttävä Zoomarine eksoottisine eläimineen ja vesipuistoineen. Mukava käyntikohde on myös entinen kalastajakylä Armação de Pêra noin kahdeksan kilometrin ajomatkan päässä.

Yleiset tilat ja palvelut
Palmupuiden koristamalla piha-alueella on kaksi aikuisten uima-allasta, joista toinen on 70 metrin mittainen. Lapsille on oma altaansa. Kaikissa altaissa on merivesi ja pyyhkeen saa takuumaksua vastaan. Allasalueelta johtaa käytävä rantaan, joka on noin 200 metrin päässä. Kesäkuukausina allasalueella on baaripalvelut. Lisäksi hotellialueella on snackbaari ja kaksi á la carte -ravintolaa, joiden aukiolo vaihtelee sesongin ja säätilan mukaan. Pääravintolassa ateriat tarjoillaan buffetpöydistä. Maksuton WiFi on käytettävissä koko hotellissa.

Lisäluksusta lomaan tuo hotellin spa-osasto, jossa on varattavissa mm. kasvo- ja vartalohoitoja sekä käsi- ja jalkahoitoja. Tiloissa on sauna, höyrysauna, poreallas sekä uima-allas.. Lomaliikuntaa saa kuntosalilla, kesäaikaan lisäksi hotellin järjestämien aktiviteettien puitteissa.

Jaa tämä sivu sähköpostitse