Rantalomat
LEGOLAND
Viron lomat
Kaupunkilomat
Risteilyt
Kaikki kohteet
 • Liikunta- ja hyvänolon loma

Kuntokikan matkassa Aurinkorannikolle

Senioreiden liikunta- ja hyvänolon loma Costa del Solille 18.-25.9.2019

Jos haluat viettää ihanteellisen hyvinvointiloman, kannattaa sinun lähteä mukaan Kuntokikan ja Matkavekan hyvinvointilomalle Espanjan Aurinkorannikolle Costa del Solille 18.-25.9.2019. Luvassa on mukavaa yhdessäoloa ja ohjattua liikuntaa joka päivä. Mukana matkalla on Kikka Heinonen (liikuntatieteidenmaisteri ja liikunnanohjaaja). Suorat lennot Joensuusta!

Aurinkorannikko kutsuu lomalle

Kansainvälinen Costa del Sol eteläisen Espanjan Andalusiassa, Málagan maineikkaassa maakunnassa tunnetaan leudon lempeästä ilmastosta sekä ainaisesta auringonpaisteesta. Suomalaisten sydämissä tämä legendaarinen lomakohde on ollut jo pitkään ja monilla onkin tarve palata Aurinkorannikolle mahdollisimman usein. On tänne asettautunut suomalaisia ihan pysyvästikin. Lomakohteet FuengirolaBenalmadenaTorremolinosMarbella ja Estepona lienevät jo nimeltä tuttuja useimmille meistä. Aurinkorannikon noin 150 kilometrin mittaisen rantakaistaleen lomakaupungit tarjoavat upeita maisemia, ihastuttavia ruokaelämyksiä, rikkaan kulttuurihistorian sekä tietysti mahtavia hiekkarantoja. 

Kesän aurinkoa vuoden ympäri

Loma eteläisellä Costa del Solilla tarkoittaa laajalle levittäytyvien hiekkarantojen, tasokkaiden hotellien, upeiden uima-altaiden, hyvien ravintoloiden ja baarien sekä mielenkiintoisten suurkaupunkien yhdistelmääCosta del Sol tarkoittaa sananmukaisesti aurinkorannikkoa, eikä nimeä todellakaan ole vain vetäisty hihasta! Aurinko ja kesä löytyvät täältä vuoden ympäri, ja tälle osalle Espanjaa on helppoa menettää sydämensä. Haluatko yhdistää rantaloman ja liikunnalliset harrastukset samaan lomamatkaan? Costa del Sol on sinun kohteesi. Täältä löydät erinomaiset puitteet ratsastamiseen, patikointiin, golfaamiseen ja tenniksen pelaamiseen. 

Matkan hinta

1301 €/hlö

Hintaan sisältyy                        

 • edestakainen lento Joensuu - Malaga -Joensuu turistiluokassa
 • 1 kpl kirjattua matkatavaraa 20 kg + 5 kg käsimatkatavaraa
 • 7 yön majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa Sol Marbella Estepona Atalya Park -hotellissa
 • puolihoitoruokailut hotellissa
 • lentokenttäkuljetukset kohteessa 
 • Joogaa, lihaskuntoa, tanssitunteja, kehonpainoharjoittelua, kehonhuoltoa ja
  vesijumppaa Terhi Palmisen ja Kikka Heinosen ohjaamina
  KikkaHeinonen,liikuntatieteidenmaisteri ja liikunnanohjaaja
 • Matkavekan opaspalvelut kohteessa

Lisämaksusta                    

 • ateriat ja lisäpalvelut lennolla
 • huone merinäköalalla 80 €/hlö/vko
 • yhden hengen huone 315 €/vko
 • all inclusive 245 €/vko/hlö
 • muut retket kohteessa

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

 

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 31.5.2019

anne.kantanen@matkavekka.fi tai suoraan Kikalle: kikka.heinonen@kuntokikka.fi tai 044 989 9320/Kikka liikuntatieteidenmaisteri ja liikunnanohjaaja

 

Sol Marbella Estepona Atalaya Park****

Sol Marbella Estepona on monelle suomalaisellekin vuosien saatossa tutuksi tullut hotelli, jonne palataan golfaamaan kerta toisensa jälkeen. Hotelli Atalaya Park siirtyi Sol-ketjun omistukseen vuonna 2017, uudistettiin monilta osin ja sai samalla uuden nimen. Yksistään hotellin golfkentät eivät ole syynä hotellin suosioon vaan myös sen rauhallinen sijainti hienolla hiekkarannalla ja monipuolinen palvelutarjonta houkuttelevat lomailijoita.

Sijainti
Hotelli sijaitsee Marbellan ja Esteponan välillä, molempiin on matkaa noin 12 kilometriä. Marbellan huvijahtisatama Puerto Banus sekä San Pedro de Alcantaran kylä ovat noin kahdeksan kilometrin päässä.

Yleiset tilat ja palvelut
Avaran vastaanottoaulan yhteydessä on oleskelutiloja, internetpiste ja baari. Jazzbaarissa voit istua iltaa nauttien hyvästä musiikista ja palvelusta. Lisäksi hotellissa on buffetravintola sekä snackbaari, jossa tarjoillaan juomia ja välipaloja. Tilavalla piha-alueella on kaksi aikuisten uima-allasta ja lastenallas, aurinkotuoleja ja -varjoja sekä pyyhepalvelu altaalle ja rannalle. Pihan snackbaari ja italialainen ravintola avautuvat kesän tullen. Allasalueelta on suora käynti rannalle.

Hotellissa on myös mm. kauppoja, kampaamo, kuntosali, lasten leikkialue ja maksuton parkkipaikka. Kesäsesongin aikaan on toiminnassa myös lasten vesileikkeihin tarkoitettu WaterLand sekä lastenkerho, joka pitää perheen pienimmät aktiivisina koko päivän. WaterLand sijaitsee hotellialueen ulkopuolella, mutta vain pienen kävelymatkan päässä. Aikuisten aktiivilomaan sopivat kaksi 18-reikäistä golfkenttää ja yhdeksän tenniskenttää. Ryhmille on varattavissa mm. täysmittainen jalkapallokenttä

Jaa tämä sivu sähköpostitse