Rantalomat
Viron lomat
LEGOLAND
Kaupunkilomat
Risteilyt
 • Slovenian vaellus - Matkavekka

  Slovenian vaellus

Vaellusmatka Sloveniaan 21.-26.9.2019

BLed

Alustava ohjelma

 

Lauantai 21.9. 

Saapuminen Ljubljanan lentokentälle, opas ryhmää vastassa saapuvien aulassa. Jatkamme matkaa bussilla kohti Blediä, jossa majoittuminen Penzion Mayer. Bled on suosittu kaupunki luontolomailijoiden ja urheilijoiden keskuudessa. Kaupunki sijaitsee Julian Alppien juurella ja sitä pidetään alppiseudun kauneimpana loma- ja terveyskylpyläalueena Tervetuloillallinen hotellissa.

Sunnuntai 22.9. 

Aamiainen hotellissa noutopöydästä. Aamulla lähdemme jalkaisin tutustumaan Bledin keskiaikaiseen linnaan, joka on rakennettu lähes 140 metrin korkuiselle kalliolle. Linnasta avauttuvat upeat maisemat, sieltä voi ostaa myös  paikallisia tuotteitta. Vierailun jälkeen lähdemme kiertämään Bledin järveä noin puoliväliin asti ja pidämme lounastauon.

Iltapäivällä jatkamme matkaa kohti Vintgar rotkoon, jonne matka on noin 4 kilometria. Reitti kulkee kauniiden maisemien halki ja voidaan silloin nauttia mm. vesiputouksista ja kodikkaista pikkukylistä. Siellä laskettuna patikointtia  koko matkan pituus on n. 7 km:a (Vintgarin rotkon osuus on n. 1,6 km:a). Iltapäivän osuus on n. 3 – 4 t. Korkeusero on n. 150 m:ä. 

Maanantai 23.9.2019

Aamiainen hotellissa noutopöydästä. Päivän vaellus suuntauttuu kohti Sava Dolinka jokea, jonka varrella jatkamme matkaa Radovlican historialliseen pikkukaupunkiin. Kaupungin historia ulottuu noin 1000 vuotta taaksepäin, kauniiden renesanssirakennusten näkymä on ihastuttava. Päivän vaellusosuus on n. 15 kilometriä, maastossa ei ole merkittäviä korkeuseroja.  Matkalla ihastelemme Bledin seudun kaunista jokimaisemaa. Seutu on perinteisesti tunnettu hunajan valmistuksesta. Retken aikana vierailu paikalliseen museoon. Radovlicassa lounastauko. Takaisin Blediin palaamme myöhään iltapäivällä.

Tiistai 24.9.2019  Vaelluspäivä Triglavin kansallispuistossa, Bohijnin alueella.

Aamiainen hotellissa noutopöydästä. Ehdottomasti yksi kauneimmista Bledin ympäristön alueista on Triglavin kansallispuisto Bohijnin alueella. Heti aamupäivällä aloitamme matkan vierailulla Savican vesiputouksissa, joiden korkeus on n. 80 metriä, tämän jälkeen palaamme Bohinjin järven rannalle ja sieltä pääsemme Vogelin huipulle hissille noin viidessä minuutissa ja taitamme korkeuseron noin 950 m:ä.Tästä avauttuvat mahtavat maisemat sekä järveä että koko vuoristoa kohti. Matkamme jatkuu patikoinnin tahdissa alas kohti Stara Fuzina  kylää, jossa nautimme juustomaistajaisista.Alkuillasta palaamme takaisin Blediin. Koko päivän retki. N. 7 km:a. Lounas päivän aikana.

Keskiviikko 25.9.2019

Aamiainen hotellissa noutopöydästä. Jätämme Bledin taaksemme ja lähdemme tutustumaan Ljubljanaan ja sen Vanhaan kaupunkiin. Ljubljana on Euroopan pienimpiä pääkaupunkejä, asukasluku vain n. 300 000. Kaupunki ja sen ympäristö on viehättävä, keskustasta löytyy vanhoja barokkirakennuksia, vanha raatihuone, Pyhän Nikolauksen katedraali, oopperatalo, lukuisia museoita, gallerioita ja  Ljubljanan linna, josta avautuvat upeat näkymät, Maailmankuulu on myös Josip Plecnikin rakentama Kolmoissilta. Kaupungin ympärillä on viehättäviä puistoja. Lounasta nautitaan kierroksen päätteeksi. Majoittuminen City Hotelliin Ljubljanan keskustassa. 

City Hotel ***+

Uusittu hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla, Ljubljanan keskustassa. Hotellissa on 202 huonetta ja 3 sviittiä. Huoneissa on suihku, WC, hiustenkuivaaja, TV, tallelokero, ilmastointi. Hotellissa on tarjolla myös 4 kokoushuonetta, ravintola ja business center.

Torstai 26.9. 

Aamiainen hotellissa noutopöydästä ja vapaata aikaa ostoksia varten. Huoneiden luovutus ja lähtö kotimatkalle. Viimeinen päivä vietetään kuitenkin tutustuen Postojnan tippukiviluoliin, retken jälkeen kuljetus lentokentälle.

Vajaan tunnin ajomatkan päässä sijaitsevat kuuluisat Postojnan tippukiviluolat. Kierros kestää n. 1,5 tuntia, joista n. 30 min ajelemme avojunalla. Kierros luolissa on englanninkielinen, suomenkielinen oppaamme kertoo luolista jo bussimatkan aikana. Kierroksen jälkeen lounas Predjama kalliolinnan tuntumassa. Iltapäivällä palaamme Ljubljanan lentokentälle, josta 

Lennot

Meno: Finnairin lento AY 1201 Helsinki klo 17:00 – Ljubljana klo 18:40
Paluu: Adrian Airwaysin lento JP 136 Wieniin lähtee klo 17:40. Wienistä jatketaan Finnairin sinivalkoisin siivin AY 1476  Helsinkiin, jonne saavutaan klo 22:35.

Majoitus

Penzion Mayer
Address: Želeška cesta 7, 4260 Bled, Slovenia
Tel: +386 (0)4 576 5740
http://www.mayer-sp.si/gb/index.html

City Hotel***+
Dalmatinova ulica 15, Ljubljana
Puh. +386 (0)1 234 91 30
www.cityhotel.si

Matkan hinta

 • 1250 euroa/hlö jaetussa kahden hengen huoneessa

Hintaan sisältyy

 • Finnairin ja Adrian Aiwaysin lennot Helsinki – Ljubljana m/p turistiluokassa
 • lentokenttäkuljetukset
 • ohjelman mukaiset suomenkieliset opastukset ja kuljetukset
 • puolihoito ruokailu, 1. päivänä illallinen muina päivinä lounas
 • majoitukset Bledissä 4 yötä Pension Mayerissa, jaetut kahden hengen huoneet
 • majoitukset Ljubjanassa 1 yö Hotelli Cityssä, jaetut kahden hengen huoneet
 • aamiaiset hotelleissa
 • ohjemassa mainittujen kohteiden pääsymaksut

Lisämaksusta

 • yhden hengen huone + 120 euroa 

Matkaehdot

Matkan toteutuminen edellyttää ryhmää minimi 16 matkustajaa.

Maksuehdot

Ennakkomaksu 200 euroa ja loppumaksu 45 vrk:tta ennen matkan alkua.

Kyseessä on ryhmälle räätälöity paketti, johon noudatamme erityisehtoja, jotka perustuvat lentoyhtiön ja hotellien ryhmässäntöihin sekä ryhmälle varattujen yhteisten palvelujen kuten kuljetusten ja opaskulujen jakoperusteeseen.

Nimenmuutokset kuluitta kunnes matkaan on aikaa 10 vrk:tta ja sen jälkeen maksamalla 120 euron kulut. Matkan alkamisen jälkeen muutokset eivät ole enää mahdollisia. Lippujen toimitus sähköpostilla viikkoa ennen matkan alkua.

Peruutusehdot

è 20.5.2019        kulut 50 euroa/hlö

è 7.8.2019          kulut 100 euroa/hlö

è 30.8.2019        kulut 50% matkan hinnasta

è 21.9.2019        kulut 95% matkan hinnasta

 

 

 

 

Ilmoittaudu mukaan vaellusmatkoille

 
Valitse matka *
Majoitus
 
Hinnat ja maksuehdot ovat nähtävillä jokaisen matkan esittelyssä. Lisätietoa matkasta antaa: Mari Airaksinen, puh. 020 1204253
Saat lomakkeen lähettämisen jälkeen vahvistuksen ja ennakkolaskun matkastasi, kun tilaus on käsitelty!
 
 
 
 

Vaellusmatkat

KROATIA - Opatija 11.-17.5.2019

Vaellusmatkat yhteistyössä Liikuntamatkojen kanssa

Tutustu matkaohjelmaan >>

ITALIA - Etelä-Tiroli 24.-30.5.2019

Vaellusmatkat yhteistyössä Liikuntamatkojen kanssa

Tutustu matkaohjelmaan >>

ITALIA - Val di Sole 30.6-6.7.2019

Vaellusmatkat yhteistyössä Liikuntamatkojen kanssa.

Tutustu matkaohjelmaan >>

Andorra 8.-13.9.2019

Vaellusmatkat yhteistyössä Liikuntamatkojen kanssa

Tutustu matkaohjelmaan >>

SLOVENIA - Vaellusmatka Sloveniaan 21.-26.9.2019

Vaellusmatka Bled - Ljubljana ympäristössä.

Tutustu matkaohjelmaan >>

SVEITSI - Grindelwald 22.-28.9.2019

Vaellusmatkat yhteistyössä Liikuntamatkojen kanssa

Tutustu matkaohjelmaan >>

Jaa tämä sivu sähköpostitse