Rantalomat
LEGOLAND
Viron lomat
Kaupunkilomat
Risteilyt
Kaikki kohteet
 • Val di Sole - Italia

Vaellusmatka Val di Sole 30.6-6.7.2019

Huippu vaellusmatka - Alpeille ja Dolomiiteille! 

Lähde kanssamme valloittamaan Trentinon “aurinkolaakson” -vuoret. Val di Solen vaellusviikolla pääset vaeltamaan Alppien suurimmalla suojelualueella Stelvion Kansallispuistossa ja Dolomiittien Adamellon Brentan Kansallispuistossa.  Maisemien lisäksi pääset nauttimaan Trentinon alueen tunnetuista viineistä. Val di Solesta löytyy myös ihania juustoja, riistaruokia, paikallisia käsitöitä, kulttuuria ja herkkuja. Laakso on tunnettu vesiputouksistaan ja järvistään.  Vaelluksilla on mukana paikallisopas ja kaksi suomalaista opasta. Reittejä löytyy laidasta laitaan, kestoltaan 2,5-5h ja nousukorkeutta 300-700m. Ohjaajien puolelta muuta ohjelmaa iltaisin ja majoittuneena samassa hotellissa kanssanne!

Alustava matkaohjelma

Sunnuntai 30.6.2019
Aamulento Helsingistä Venetsiaan, josta jatkamme bussikuljetuksella kohti  Almazzagon kylään (3 h) jossa majoittuminen Hotell Almazzagoon. Iltapäivällä ohjelmassa on lyhyt patikointi lähialueella ja infoa viikon reiteistä. Nautimme myös yhteisen päivällisen hotellilla. 

Maanantai 1.7.2019 Stelvio Park-vaellus
Aamiainen jälkeen lähdemme bussilla Val di Rabbin laaksoon, josta teemme helpon vaelluksen (1380 m). Vaellusreitti kulkee metsäisessä kansallispuistossa, jossa näemme vesiputouksia ja kauniita näköaloja (1750 m). Illalla nautimme yhteisen päivällisen hotellilla ja luvassa on myös iltaohjelmaa.

Tiistai 2.7.2019 Brenta Dolomite- vaellus
Aamiaisen jälkeen lähdemme bussilla Madonna di Campiglioon (1600m), josta nousemme kabiinihissillä ylös Rifugio Stoppanille (2440 m). Vaellusreittimme kulkee Dolomiittien huikeissa maisemissa. Illalla nautimme yhteisen päivällisen hotellilla ja luvassa on myös ilataohjelmaa.

Keskiviikko 3.7.2019 Alppien maatilat-vaellus, Val di Rabbi
Aamiaisen jälkeen lähdemme bussilla Val di Rabbin laaksoon. Vaellus alkaa Rabbi Fontista (1252m)  ja kuljemme metsäistä reittiä kohti kaunista vesiputousta, jonka ylitämme riippusiltaa pitkin. Vaellamme kohti Malga Monte Solea (2048m), jossa on mahdollisuus ruokailla omakustanteinen farmilounas. Paluumatkan kuljemme metsäistä tietä pitkin takaisin Rabbi Fontiin. Illalla nautimme yhteisen päivällisen hotellilla. 

Torstai 4.7.2019 Omatoimipäivä
Aamiaisen jälkeen on koko päivä omaa aikaa. Voit lähteä ohjaajan kanssa kaupunkiretkelle junalla Trentoon tai paikallisbussilla tutustumaan kauniin laakson viehättäviin kyliin. Turistikortilla junamatka Trentoon on ilmainen, samoin paikallisbussit.Voit lähteä koskenlaskuun tai vuoktata pyörän, tekemistä ja näkemistä riittää. Laaksosta löytyy myös museoita, linnoja, linnoituksia ja kylpylöitä. Passo del Tonalessa voi piipahtaa 3000 m:ssä ja kokeilla vaikka lumikenkäilyä. Päivän päätteeksi yhteinen päivällinen ja iltaohjelma. 

Perjantai 5.7.2019 Kolmen järven vaellus, Val di Peio
 Aamiaisen jälkeen lähdemme Val di Peion laaksoon Malga Maren padolle (1972m). Nousemme alppiruusujen ympäröimää vaelluspolkua kohti Larcher al Cevedalen (2608m) vuoristomajaa. Sieltä matka jatkuu kolmen järven kautta takaisin Malga Mareen. Illalla nautimme vielä yhteisen päivällisen ja vietämme aikaa yhteisen ohjelman parissa.

Lauantai 6.7.2019 
Aamiainen hotellilla. Lähdemme kotimatkalle puolen päivän aikaan. Iltalento Venetsiasta Helsinkiin lähtee klo 19:15. 

Lennot

Meno: AY 1781  30.6  Helsinki-Venetsia klo 07.35 09.35  
Paluu: AY 1782  06.7  Venetsia-Helsinki klo 19.15-23.05

Majoitus

Hotel Almazzago sijaitsee keskellä laaksoa, hiljaisen kadun varrella, hiukan syrjässä keskustassa, mutta kävelymatkan päässä kaupasta ja yhdeltä kesähissiasemalta (n. 900m). Hotellin saunatilat ja huoneet uusittu ja muuten hotellin tyyli tirolilainen. Hotellilla on pyöriä n.10 kpl asiakaskäytössä, pyörillä n.10 min. Dimaron lähikylään. Hotellilta on junalle ja paikallisbussille n.10 min. kävelymatka. 

Matkan hinta

1245 €/hlö kahden hengen huoneessa 

Hinta sisältää

 • Lennot Helsinki - Venetsia - Helsinki
 • Lentokenttäkuljetus
 • Majoitus puolihoidolla (saapumispäivän päivällisestä lähtöpäivän aamiaiseen)
 • Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
 • Aamiaiset ja päivälliset hotellissa ohjelman mukaisesti
 • Hissit + kabiinit veloituksetta
 • Ohjelmassa mainitut vaellukset
 • Kaksi suomalaista ohjaajaa koko ajan samassa hotellissa
 • Sauna ja allasosasto
 • Iltaohjelmaa

Lisämaksut

 • Yhden hengen huonelisä 120 € (saatavilla rajoitetusti varaustilanteen mukaan)
 • Turistivero 1,50 €/vrk/hlö HUOM! Asiakas maksaa tämän käteisellä suoraan hotelliin.

Varaukset

Mari Airaksinen
Puh. 020-120 4253
e-mail: mari.airaksinen@matkavekka.fi

Vaellukset ja ohjelmasisältö

Liikuntamatkat  
Katja Lemola 0400 853 752 tai Jouni Parkkali 0400-409 837
e-mail: katja.lemola@gmail.com

Vastuullinen matkanjärjestäjä

Matkavekan järjestämien matkojen vastuullinen matkanjärjestäjä on emoyhtiö TravelCo Nordic, joka on rekisteröitynyt Tanskaan ja asettanut kuluttajavakuuden Rejsegarantifondiin. Matkavekan matkojen myynnistä Suomessa vastaa Primera Holidays Oy. Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja sekä matkanjärjestäjän lisä- ja erityisehtoja. Reittilentopohjaisissa matkoissa maksu- ja peruutusehdot ilmoitetaan matkakohtaisesti. Matkanjärjestäjä varaa oikeuden peruuttaa matkan tai matkasarjan vähäisen osanottajamäärän vuoksi. Peruutuksesta ilmoitetaan viimeistään 21 vrk ennen matkan alkua.  

Matkaehdot

Ennakkomaksu 200 euroa, 7 vrk:tta ilmoittautumisesta, loppumaksu 45 vrk:tta ennen matkan alkua. HUOM!  Jotta matka toteutuisi ilmoitetuilla hinnoilla, lähtijöitä pitää olla vähintään 16 henkilöä.

Peruutuskulut

 • Ennakkomaksun jälkeen  kulut 200 euroa. 
 • Kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 45 vrk ennen matkan alkamista, peritään peruutuskuluina 95% matkan hinnasta.

Nimenmuutokset kuluitta lipunkirjoitukseen saakka ja sen jälkeen maksamalla 100 euron kulut. Matkan alkamisen jälkeen muutokset eivät ole mahdollisia. Lippujen kirjoitus 10-7 vrk:tta ennen matkan alkua ja toimitus sähköpostilla. Palvelumaksu 12 euroa per sähköinen lasku, paperilasku ja liput +5 euroa.

 

Ilmoittaudu mukaan vaellusmatkoille

 
Valitse matka *
Majoitus
 
Hinnat ja maksuehdot ovat nähtävillä jokaisen matkan esittelyssä. Lisätietoa matkasta antaa: Mari Airaksinen, puh. 020 1204253
Saat lomakkeen lähettämisen jälkeen vahvistuksen ja ennakkolaskun matkastasi, kun tilaus on käsitelty!
 
 
 
 

Vaellusmatkat

KROATIA - Opatija 11.-17.5.2019

Vaellusmatkat yhteistyössä Liikuntamatkojen kanssa

Tutustu matkaohjelmaan >>

ITALIA - Etelä-Tiroli 24.-30.5.2019

Vaellusmatkat yhteistyössä Liikuntamatkojen kanssa

Tutustu matkaohjelmaan >>

ITALIA - Val di Sole 30.6-6.7.2019

Vaellusmatkat yhteistyössä Liikuntamatkojen kanssa.

Tutustu matkaohjelmaan >>

Andorra 8.-13.9.2019

Vaellusmatkat yhteistyössä Liikuntamatkojen kanssa

Tutustu matkaohjelmaan >>

SLOVENIA - Vaellusmatka Sloveniaan 21.-26.9.2019

Vaellusmatka Bled - Ljubljana ympäristössä.

Tutustu matkaohjelmaan >>

SVEITSI - Grindelwald 22.-28.9.2019

Vaellusmatkat yhteistyössä Liikuntamatkojen kanssa

Tutustu matkaohjelmaan >>

Jaa tämä sivu sähköpostitse