Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Pikkujoulut | Matkavekka

Pikkujoulut merellä tai maissa?

Vaikka kesä on vielä kauneimmillaan, on aika miettiä, missä sinun työporukkasi, seurasi, yhdistyksesi tai vaikkapa kaveriporukkasi viettää pikkujouluja. Parhaat paikat myydään jo hyvissä ajoinvaraa ja varmista ryhmällesi juuri sellainen pikkujoulu kuin haluatte!

Ideat lopussa? Tässä muutamia suosittuja ryhmämatkaideoita aina perinteisistä risteilyistä tunnelmallisiin joulutorimatkoihin asti.

Pikkujouluristeilyillä saat kokoustilat ryhmäsi käyttöön veloituksetta. Yhteisessä tilassa voitte nostaa maljat menneelle vuodelle ja jatkaa iltaa ruokailun ja iloisen ohjelman parissa! 

Mikäli valintanne on joulutori – löytyy meiltä jo valmiita lähtöjä tai teemme ryhmällesi oman! Joulutorimatkoillamme hintaan sisältyy reittilennot Helsingistä turistiluokassa, majoitus kahden hengen huoneessa, suomenkielisen oppaan palvelut ja matkaohjelman mukaiset ateriat sekä retket.

Ryhmämyyjämme palvelevat sinua kaikkialla Suomessa ja matkoja räätälöidään kaikkialle maailmaan - toiveidenne mukaan. 

Tarjouspyyntö

Jätä meille yhteydenottopyyntö ja kerro toiveesi niin otamme yhteyttä! Mikäli tarvitsemme lisätietoja, soitamme Sinulle, muuten saat tarjouksen sähköpostiisi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jaa tämä sivu sähköpostitse