Matkavekka ja Lomamatkat ovat nyt yhdessä Matkavekka! Lue lisää >>  
  • Liikuntamatkat yhteistyössä Jouni Parkkalin kanssa

Liikunta- ja urheilumatkat

Salibandyturnaus tiedossa Uppsalassa? Futisleiri pitäisi järjestää ulkomaille? Koripallojoukkuetta kannustamaan tai golfseuran kanssa talvileirille? Jätä Matkavekan huoleksi matkajärjestelyt ja voit keskittyä joukkueesi harjoituksiin, peliin tai kannustukseen. Kaikki sarjatasot ja lajit käyvät.

Huomioimme ryhmäsi erityistarpeet, kuten mm harjoittelupaikat ja mahdolliset ystävyysottelut. Yhteistyökumppaniemme avustuksella järjestämme vaikka ikimuistettavan Formula 1 matkan Budapestiin. Voit huoletta lähteä fanimatkalle SM-kisoihin tai futisleirille Turkkiin, meiltä saat apua matkan suunnitteluun ja toteutukseen! Kerro meille minkälainen tarve tai haave sinulla on, ota yhteyttä!

Yhteistyössä: Matkavekka & Liikuntamatkat

Matkavekan itse järjestämien urheilu- ja harrastematkojen lisäksi teemme yhteistyötä myös yhdessä Liikuntamatkojen kanssa.  Liikuntamatkojen takana on vaikuttavan urheilu-uran tehnyt Jouni Parkkali. Liikuntamatkojen tavoitteena on tuottaa liikunnallisia elämyksiä matkailijoille ikään katsomatta, mutta eritysasemassa ovat nuoret, joille halutaan antaa uskoa paremmasta huomisesta. Liikuntamatkojen kanssa järjestämme monipuolisia ja turvallisia nuorten urheiluleirejä, seurojen harjoitusmatkoja, vaellusmatkoja ja leirikouluja.

Tutustu tarkemmin esim. vaellusmatkoihin, joita teemme yhdessä Liikuntamatkojen kanssa mm. Sveitsin ja Itävallan sekä Kroatian vaellusreiteille. Ohjelmassa on mukana vaellusten lisäksi, ohjattua liikuntaa, keppijumppaa, sauvakävelyä, venyttelyä, luentoja ja shoppailua. Ja kun keräät oman porukan, suunnitellaan ohjelma juuri teille sopivaksi. Keksitään yhdessä lisää!

Lue lisää osoitteesta: www.liikuntamatkat.fi 

Ryhmätarjouspyyntö

Matkan tiedot
Kokoustilat *
Kuljetukset *
Opaspalvelut *
Ryhmän tiedot
Yhteystiedot
Toivon yhteydenottoa *
Minulle saa lähettää Matkavekan ryhmäkirjeen

Jaa tämä sivu sähköpostitse