Kaikki kohteet
Lomalennot
Kaupunkilomat
Viron lomat
Risteilyt
  • Syksyn matkat kotikentiltä

Lomalle syksyllä

Suomen kesä on lyhyt. Jatka sitä syksyllä ja varaa lämmin loma nyt!

Syyslomien hinnat putosivat! Lähde takuulämpimälle ja aurinkoiselle lomalle helposti suoraan omalta kotikentältäsi. Säästät jopa satoja euroja matkustajaa kohden!

Upeita aurinkolomakohteita suorin lennoin kotikentältäsi – esimerkiksi Kreikan Kreeta, Espanjan Aurinkorannikko ja Portugalin Algarve. Kohteissa on suomenkielinen opaspalvelu, joten syyslomasi on takuulla helppo ja vaivaton.

Alennukset koskevat myös lasten matkoja ja pelkkiä lentoja. Hinnat alkaen / hlö / vko / 2hh. Paikkoja rajoitetusti ja tarjoukset voimassa niin kauan kuin kampanjahintaisia lomia riittää.

Suorat lennot läheltä sinua

Matkavekan matkalle lennät kätevästi omalta kotikentältäsi. Lennämme syksyllä lämpöön suoraan 14:ltä kotikentältä ympäri Suomen, joten reissuun lähtö on takuulla helppoa ja mukavaa. Kohteissa sinua palvelevat suomenkieliset oppaamme, jotka varmistavat, että lomailu sujuu. Katso kaikki syksyn kotikenttälähtömme ja varaa oma lomasi pian!

Katso kaikki syksyn matkat omalta kotikentältäsi:

JoensuuJyväskyläKajaaniKemi-TornioKokkola-PietarsaariKuopioKuusamoLappeenrantaOuluPoriRovaniemiSavonlinna, ja Vaasa 

Lomia puoleen hintaan

Mallorca

Mallorca - Espanja

Mallorca on turkoosina välkehtivän Välimeren kauneimpia ja monipuolisimpia saaria. Sen suojaisissa lahdenpoukamissa viihtyvät kaikki vauvasta vaariin. Luonnonystävät nauttivat erityisesti saaren pohjoisrannikon jylhistä maisemista ja upeista ulkoilumahdollisuuksista. 

 

Helsingistä lauantaisin >>

 

Lesvos

Lesvos - Kreikka

Matkavekan kohteet Lesvoksella sijaitsevat saaren pohjoispuolella, noin puolentoista tunnin ajomatkan päässä saaren pääkaupungista Mytilinistä. Molivos on pittoreski, aidon kreikkalainen kylä kukkulan rinteellä. Kylän maamerkkinä kohoaa keskiaikainen linnoitus, joka valaistaan upeasti illan pimentyessä. Muutaman kilometrin päässä Molivoksesta, rantabulevardin varrella sijaitsee rauhallinen Petra.

 

Joensuusta 10.9., Kuopiosta 17.9., Kokkolasta 24.9., Lappeenrannasta 1.10., Porista 8.10. >>

Samos

Samos - Kreikka

Saaren ihastuttava pienimuotoisuus, aitous ja monipuolisuus yhdistettynä pitkään ja vaiherikkaaseen historiaan tekevät Samoksesta ainutlaatuisen lomasaaren. Samoksen maisemat ovat kuvankauniit, ilman täyttää luonnonvaraisina kasvavien yrttien tuoksu ja liikenne teillä on mukavan rauhallista.

Savonlinnasta 7.9., Jyväskylästä 14.9., Lappeenrannasta 21.9., Porista 28.9., Kokkolasta 5.10. ja Kuopiosta 19.10. >>

 

Dubrovnik

Dubrovnik ja Montenegro

Kroatian eteläisimmässä kolkassa piilotteleva Dubrovnikin alue on vertaistaan vailla oleva helmi, jota syleilevät Adrianmeren suolaiset aallot. Bijela on lomakohteemme Montenegrossa yhden maailman kauneimman merenlahden, Kotorinlahden, rannalla.

 

Helsingistä lauantaisin >>

Varaa nyt syysloma aurinkoon

Suodata hakutuloksia

Tarvitsetko apua?


Matkavekka-lomapaketti

  • Lennot ja valikoidut hotellit
  • Suomenkieliset opaspalvelut
  • Hotellikuljetukset tarvittaessa
  • Monipuolinen matka-/retkiohjelma
  • Joustavat maksuehdot

 

Järjestä

Lähtö

Hinta

Kohteet

Matkatyyppi

Luokitus

Ateriat

Tilat ja palvelut

Kategoriat

Matkustajat

Lähtöpäivät

Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7