Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Toukokuun parhaat matkakohteet | Matkavekka

    Lomamatkat toukokuussa

Lomamatkat toukokuussa

Lomalle toukokuussa - varaa Matkavekasta!

Lähde toukokuussa lomamatkalle Rodokselle, Dubrovnikiin tai Mallorcalle. Espanjan auringosta voit nauttia Costa del Solilla.  Algarven rannikolla Portugalissa pääset nauttimaan pitkistä hiekkarannoista ja Kreetalla viihdyt hyvän ruuan ja rantojen parissa. Valitse oma suosikkisi! Toukokuussa rantalomille on lähtöjä sekä Helsingistä että maakuntakentiltä.

Jos matkustat suosituimman lomakauden ulkopuolella, saatat säästää isoja summia rahaa. Bonuksena saat nauttia lomakohteesta rauhassa ja vältät suuret matkailijoista koostuvat väkijoukot. Toukokuu on ihanteellista aikaa varhaiselle kesälomalle varsinaisen lomakauden ulkopuolella. Välimeren lomakohteissa, kuten MallorcallaRodoksella ja Kreetalla, sää on jo aivan kesäinen. Pääset kuitenkin vielä nauttimaan miellyttävistä lämpötiloista täysin rauhassa ja hiljaisuudessa.

Toukokuussa kesälomakausi on nimittäin vasta aluillaan. Ravintolat ja hotellit ovat kuitenkin jo avoinna. Et siis joudu koputtelemaan suljettuihin oviin, kuten muulloin lomakausien ulkopuolella. Kaikki on valmista myöhemmin kesällä saapuville suurille matkailijajoukoille, mutta nyt voit nauttia lomastasi vailla tungoksia. Jos matkustat koulujen loma-aikojen ulkopuolella, voit välttää kaikkein ruuhkaisimmat ajat, jolloin matkat ovat yleensä kalleimmillaan ja kohteet täynnä. Saatat saada rahallasi enemmän lomatunnelmaa, kun matkustat jo toukokuussa koulujen kesä- ja heinäkuun lomakausien sijaan.
Kevään pyhäpäivien tuomat lyhyet työviikot ovat kuitenkin kysyttyä loma-aikaa, joten hinnat ovat silloin yleensä hieman tavallista korkeammat. Kun jätät väliin suosituimmat matkustuspäivät, onnistut varmasti tekemään lomastasi täydellisen.

Toukokuussa kuumuus ei ole yhtä voimakasta kuin keskikesällä. Jos suunnittelet aktiivilomaa golfin, pyöräilyn tai vaelluksen parissa, matkalle kannattaa siis lähteä ennen kuuminta kesää. On mukavaa vaihtelua pelata golfia täysin uudella kentällä, pyöräillä ennennäkemättömissä maisemissa, vaeltaa erilaisessa maastossa tai kokeilla jotain täysin uutta aktiviteettia. Tiedämme, mistä löytää parhaat golfkentät, miellyttävimmät pyöräilyreitit, kauneimmat patikointipolut ja kaiken muun, mitä vain toivotkaan matkaltasi. Autamme sinua mielellämme suunnittelemaan loman, joka on unelmiesi täyttymys.

 

Kesäkuu

Tutustu kesäkuun lomapaketteihin

Varaa loma >>

Heinäkuu

Tutustu heinäkuun lomapaketteihin

Varaa loma >>

Elokuu

Tutustu elokuun lomapaketteihin

Varaa loma  >>

Syyskuu

Tutustu syyskuun lomapaketteihin

Varaa loma >>

Tutustu ja lähde lomalle toukokuussa

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7