Kaikki kohteet
Lomalennot
Kaupunkilomat
Viron lomat
Risteilyt
  • Toukokuun parhaat matkakohteet | Matkavekka

    Lomalennot toukokuussa

Lomamatkat toukokuussa

Lomalle toukokuussa - varaa Matkavekasta!

Lähde toukokuussa lomamatkalle Rodokselle, Dubrovnikiin tai Mallorcalle. Espanjan auringosta voit nauttia Costa del Solilla.  Algarven rannikolla Portugalissa pääset nauttimaan pitkistä hiekkarannoista ja Kreetalla viihdyt hyvän ruuan ja rantojen parissa. Valitse oma suosikkisi! Toukokuussa rantalomille on lähtöjä sekä Helsingistä että maakuntakentiltä.

Jos matkustat suosituimman lomakauden ulkopuolella, saatat säästää isoja summia rahaa. Bonuksena saat nauttia lomakohteesta rauhassa ja vältät suuret matkailijoista koostuvat väkijoukot. Toukokuu on ihanteellista aikaa varhaiselle kesälomalle varsinaisen lomakauden ulkopuolella. Välimeren lomakohteissa, kuten MallorcallaRodoksella ja Kreetalla, sää on jo aivan kesäinen. Pääset kuitenkin vielä nauttimaan miellyttävistä lämpötiloista täysin rauhassa ja hiljaisuudessa.

Toukokuussa kesälomakausi on nimittäin vasta aluillaan. Ravintolat ja hotellit ovat kuitenkin jo avoinna. Et siis joudu koputtelemaan suljettuihin oviin, kuten muulloin lomakausien ulkopuolella. Kaikki on valmista myöhemmin kesällä saapuville suurille matkailijajoukoille, mutta nyt voit nauttia lomastasi vailla tungoksia. Jos matkustat koulujen loma-aikojen ulkopuolella, voit välttää kaikkein ruuhkaisimmat ajat, jolloin matkat ovat yleensä kalleimmillaan ja kohteet täynnä. Saatat saada rahallasi enemmän lomatunnelmaa, kun matkustat jo toukokuussa koulujen kesä- ja heinäkuun lomakausien sijaan.
Kevään pyhäpäivien tuomat lyhyet työviikot ovat kuitenkin kysyttyä loma-aikaa, joten hinnat ovat silloin yleensä hieman tavallista korkeammat. Kun jätät väliin suosituimmat matkustuspäivät, onnistut varmasti tekemään lomastasi täydellisen.

Toukokuussa kuumuus ei ole yhtä voimakasta kuin keskikesällä. Jos suunnittelet aktiivilomaa golfin, pyöräilyn tai vaelluksen parissa, matkalle kannattaa siis lähteä ennen kuuminta kesää. On mukavaa vaihtelua pelata golfia täysin uudella kentällä, pyöräillä ennennäkemättömissä maisemissa, vaeltaa erilaisessa maastossa tai kokeilla jotain täysin uutta aktiviteettia. Tiedämme, mistä löytää parhaat golfkentät, miellyttävimmät pyöräilyreitit, kauneimmat patikointipolut ja kaiken muun, mitä vain toivotkaan matkaltasi. Autamme sinua mielellämme suunnittelemaan loman, joka on unelmiesi täyttymys.

 

Lomamatkat kesäkuussa

Tutustu kesäkuun lomapaketteihin

Varaa loma >>

Lomamatkat heinäkuussa

Tutustu heinäkuun lomapaketteihin

Varaa loma >>

Lomamatkat elokuussa

Tutustu elokuun lomapaketteihin

Varaa loma  >>

Lomamatkat syyskuussa

Tutustu syyskuun lomapaketteihin

Varaa loma >>

Lomapaketit toukokuussa

Suodata hakutuloksia

Tarvitsetko apua?


Matkavekka-lomapaketti

  • Lennot ja valikoidut hotellit
  • Suomenkieliset opaspalvelut
  • Hotellikuljetukset tarvittaessa
  • Monipuolinen matka-/retkiohjelma
  • Joustavat maksuehdot

 

Järjestä

Lähtö

Hinta

Kohteet

Matkatyyppi

Luokitus

Ateriat

Tilat ja palvelut

Kategoriat

Matkustajat

Lähtöpäivät

Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7