Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Viron lomat
Risteilyt
  • Tilaa Matkavekan uutiskirje ja saat parhaat tarjoukset ennen muita

    Matkavekan uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja voit voittaa 500 €

Tilaa Matkavekan uutiskirje ja saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, kilpailuista sekä paljon lomavinkkejä suoraan sähköpostiisi! Osallistut samalla 500€:n matkalahjakortin arvontaan.

Arvomme uutiskirjeiden tilanneiden kesken voittajan kahdesti vuodessa (1. elokuuta ja 1. helmikuuta), joten sinulla on oiva mahdollisuus voittaa! Osallistut kilpailuun tilaamalla uutiskirjeen alla olevan lomakkeen kautta! Kun tilaat uutiskirjeen, hyväksyt samalla, että Matkavekka käyttää henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin. Lue lisää Matkavekan tietosuojaselosteesta täältä. Jos haluat peruuttaa uutiskirjeen, voit tehdä sen jokaisessa uutiskirjeessä olevasta linkistä tai profiilisivullasi.   

Arvonta
Arvomme 500 € arvoisen matkalahjakortin 1.2.2020 ja otamme yhteyttä voittajaan sähköpostitse.

Julkistamme voittajan etunimen ja kotikaupungin arvonnan jälkeen.1.8.2019 suoritetun arvonnan voittaja: Anne Bodil Larsen, Tanska.

Voittajalla on viikko aikaa vastata yhteydenottoon saadakseen palkinnon. Mikäli voittajaa ei tavoiteta, arvonta suoritetaan uudelleen eikä palkintoa voi enää vaatia Matkavekalta. Kilpailija itse on vastuussa sähköpostin oikeellisuudesta. Matkalahjakortti on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa käteiseen. Matkalahjakortit arvotaan yhteisesti tanskalaisen sisaryrityksen Sun Toursin ja norjalaisen Solian kanssa. Voittaja päättää itse käyttääkö lahjakortin Matkavekassa, Sun Toursissa vai Soliassa. Matkavekka vastaa arpajaisverosta. 

Tämän lomakkeen täytettyäsi saat sähköpostiviestin, jossa voit vahvistaa tilauksesi ja kertoa tarkemmin, millaisista matkoista olet kiinnostunut.

Lämmin kiitos tilauksestasi!


 

Jaa tämä sivu sähköpostitse