• Monipuoliset kiertomatkat | Matkavekka

    Kiertomatkat

Kiertomatkat kevät-kesä 2021

tulossa

Mystinen Balkan - kuuden maan kierros 8 pv

 

Lähde tutustumaan sykähdyttäviin maisemiin ja kiehtovaan kulttuuriin. Viikon aikana vierailemme ja tutustumme Kroatiaan, Bosnia-Hertsegovinaan, Montenegroon, Kosovoon, Makedoniaan ja Albaniaan. Yhteistä kaikille ovat pitkä historia osana Eurooppaa sekä äärettömän kauniit maisemat, joissa kohtaavat jylhät Dinaariset Alpit, syvänsiniset sisäjärvet ja kristallinkirkas Adrianmeri. 

 

Lähtöpäivät 12.4.2021 ja 5.5.2021


Lisätietoja tulossa pian

 

Tulossa

Toscana ja Liguria - Italian helmet 6 pv

 

Koe Toscanan maakunta viehättävine keskiaikaisine kukkulakaupunkeineen, sypressikujineen, pinjametsineen ja oliivi- ja viiniviljelysten ympäröimine ikivanhoine maatiloineen. Tunne Ligurian elegantilla rannikkoseudulla ihmisen ja luonnon harmoninen tasapaino ja ihastele Kukkarannikon kauniita ja värikkäitä kukkalajeja. Ihastu ihanaan Italiaan!

 

Lähtöpäivät 8.4.2021 ja 6.5.2021


Lisätietoja tulossa pian

 

tulossa

Budapest - Wien 6 pv

 

Näe kaksi kaunista pääkaupunkia samalla matkalla. Budapest on yksi Euroopan suurista kulttuurikaupungeista eikä sitä suotta ylistetä Tonavan helmeksi. Kaupunkia koristavat lukuisat loistokkaasta historiasta kertovat rakennukset ja samalla se on moderni eurooppalainen suurkaupunki. Suurten säveltäjien, wienervalssin ja suklaisen Sacherkakun Wien huokuu keisarillista loistoa, jota on vaikea uskoa todeksi.

 

Lähtöpäivät 18.4.2021, 23.5.2021 ja 19.7.2021


Lisätietoja tulossa pian

 

tulossa

Alppien postikorttimaisemat 6 pv

 

Matka on täynnä unohtumattomia ja henkeäsalpaavia maisemia kuin suoraan satukirjasta. Itävallassa matkan kohokohtia ovat korkeuksiin nouseva tie keskellä lumihuippuisia Alppeja, maan korkeimmat vesiputoukset ja Sounds of Music musikaalista tunnettu Salzburg. Saksassa vierailet kivisessä Kotkanpesässä Kehlesteinvuoren huipulla ja näet perinteikkään Baijerin pääkaupungin Münchenin. 

 

Lähtöpäivät 9.5.2021, 13.6.2021 ja 25.7.2021


Lisätietoja tulossa pian

 

tulossa

Pohjois-Italian ihmeet 5 pv

 

Pohjois-Italian matkalla unohtumattomat maisemat vaihtuvat useita kertoja päivittäin: majesteettinen Dolomiittien vuoristo, vehreitä kukkuloita, kimmeltäviä järviä, viiniviljelmiä, pieniä kyliä ja historiallisia kaupunkeja, eikä unohtaa voi maailmankuulua italialaista keittiötä. Matkaa taitamme bussin lisäksi myös köysiradalla sekä laivalla ja maistelemme paikallisia herkkuja ja viinejä.

 

Lähtöpäivät 7.6.2021 ja 14.6.2021

 

Lisätietoa tulossa pian

tulossa

Ihastuttava Irlanti 5 pv

 

Irlanti hurmaa vehreydellään ja uskomattoman upeilla maisemilla. Iloluontoiset, sitkeät ja vieraanvaraiset irlantilaiset ovat säilyttäneet saarella historiansa muistomerkit ja leppoisan tunnelman. Matkalla tutuksi tulevat mm. keskiaikaiset linnat, sympaattiset Corkin ja Kilkennyn kaupungit, Titanic-laiva sekä pääkaupunki Dublin.  

 

Lähtöpäivät 25.4.2021, 16.5.2021 ja 11.7.2021

 

Lisätietoa tulossa pian

tulossa

Krakovan aarteet 5 pv

 

Krakova on kulttuurin ja arkkitehtuurin aarreaitta, jonka vanhankaupungin kujilla ja kellareissa sykkii iloinen iltaelämä. Keskiajalta peräisin oleva vanhakaupunki kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin ja on yksi Euroopan parhaiten säilyneistä. Boheemi Kazimierz, vanha juutalaiskaupunginosa, kilpailee vanhankaupungin kanssa Krakovan viehättävimmän alueen tittelistä. Krakovan lisäksi tutustumme ainutlaatuiseen Wieliczkan suolakaivokseen sekä Auschwitzin keskitysleirin.

 

Lähtöpäivät 18.4.2021, 9.5.2021 ja 18.7.2021


Lisätietoja tulossa pian

 

Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt

Jaa tämä sivu sähköpostitse