• Varaa kiertomatka Matkavekasta

Rantalomat & kaupunkilomat
Kiertomatkat
Viron lomat
Kaupunkilomat

Talven kiertomatkat

Kierros Andalusiassa ja Torremolinos

Kierrämme Andalusian sydänalueilla ja käymme sen tärkeimmissä paikoissa: Sevillassa, Granadassa ja Cordobassa. Loppumatkan saamme nauttia Costa del Solin vieraanvaraisuudesta ja upeista rannoista.

Lue lisää >

Havanna ja Jibacoa

Kuubassa kannattaa käydä juuri nyt, kun sen rosoinen ja nostalginen tunnelma on vielä koettavissa. Käymme hurmaavassa Havannassa ja vietämme rennon rantaloman Jibacoan paratiisirannoilla.

Lue lisää >

Valloittava Vietnam

Viehättävä ja eksoottinen Vietnam saa hymyn huulille. Ainutlaatuisella kiertomatkallamme koet maan monipuolisuuden aina suurkaupunkien sykkeestä Unescon suojelemiin luontokohteisiin, sotahistoriasta pikkukylien arkiseen aherrukseen.

Lue lisää >

Israelin kiertomatkat

Kiertomatka on erinomainen tapa tutustua Israelin ikivanhaan kulttuuriin ja Raamatun tapahtumapaikkoihin. Kiertomatkalla voi nähdä Vanhan ja Uuden testamentin tarinoiden heräävän henkiin sekä tutustua pyhiin paikkoihin ja rakennuksiin. 

Lue lisää >

Kiertomatka on enemmän

Koe kiertomatkan helppous!

Kun haluat kokea enemmän yhdellä lomalla, suosittelemme sinulle Matkavekan laadukasta kiertomatkaa, jossa kaikki olennainen sisältyy matkasi hintaan: suomenkielinen matkanjohtaja, hyvätasoiset hotellit, monipuolinen matkaohjelma sekä ateriat matkasta riippuen. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja koe huikea, käsityötaidolla Sinulle rakennettu kiertomatka!

Kiertomatka on enemmän kuin matka

Matkavekan kiertomatkalla elämykset seuraavat toistaan. Saat matkakohteesta enemmän irti, kun kuljet kokeneen ja ammattitaitoisen matkanjohtajan johdolla, ja kuulet kertomuksia, taustoja ja syventävää tietoa käyntikohteista ja nähtävyyksistä.

Tutustu runsaaseen kiertomatkavalikoimaamme

Kiertomatkavalikoimassamme on talvella matkoja kauemmas. Valloittava Vietnam ja Kuuba esittelevät kaukokohteiden helmiä. Tutustu tarkemmin ja lähde elämäsi matkalle!

Suodata hakutuloksia

Tarvitsetko apua?


Matkavekan matkapaketti: rantalomat, kiertomatkat, LEGOLAND-matkapaketit

  • Lennot ja valikoidut hotellit
  • Suomenkieliset opaspalvelut
  • Hotellikuljetukset tarvittaessa
  • Monipuolinen matka-/retkiohjelma
  • Joustavat maksuehdot

 

Järjestä

Lähtö

Hinta

Kohteet

Matkatyyppi

Luokitus

Ateriat

Matkustajat

Lähtöpäivät

Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 13