• Varaa kiertomatka Matkavekasta

Rantalomat & kaupunkilomat
Kiertomatkat
Viron lomat
Kaupunkilomat

Kun haluat kokea enemmän yhdellä lomalla

Suosituimmat kiertomatkat

Taivaallinen Thaimaa

Kiertomatka ja ihana rantaloma samalla matkalla - koet pohjoisen Thaimaan vehreät seudut, komeat temppelit ja suurkaupunki Bangkokin sekä vietät rentouttavat rantapäivät Hua Hinissä.

Lue lisää >

Valloittava Vietnam

Viehättävä ja eksoottinen Vietnam saa hymyn huulille. Ainutlaatuisella kiertomatkallamme koet maan monipuolisuuden aina suurkaupunkien sykkeestä Unescon suojelemiin luontokohteisiin, sotahistoriasta pikkukylien arkiseen aherrukseen.

Lue lisää >

Jordanian kiertomatka

Seikkaile Indiana Jonesin jalanjäljissä Petraan, kellu Kuolleessameressä ja katsele tähtitaivasta Wadi Rumin aavikolla. Kiertomatkan kruunaavat vapaapäivät Akabassa Punaisenmeren rannalla.

Lue lisää >

Kierros Andalusiassa ja Torremolinos

Kierrämme Andalusian sydänalueilla ja käymme sen tärkeimmissä paikoissa: Sevillassa, Granadassa ja Cordobassa. Loppumatkan saamme nauttia Costa del Solin vieraanvaraisuudesta ja upeista rannoista.

Lue lisää >

Havanna ja Jibacoa

Kuubassa kannattaa käydä juuri nyt, kun sen rosoinen ja nostalginen tunnelma on vielä koettavissa. Käymme hurmaavassa Havannassa ja vietämme rennon rantaloman Jibacoan paratiisirannoilla.

Lue lisää >

Antiikin Kreikka

Tule mukaan klassiselle kiertomatkalle halki Antiikin Kreikan, länsimaisen sivistyksen sarastukseen! Lähtö Porista 1.10. 2018.

Lue lisää >

Viiden tähden alppikierros

Huippumatka viiden maan majesteettisiin maisemiin! Jylhiä vuorenhuippuja, kirkkaita vuoristojärviä ja komeita historiallisia kaupunkeja - elämyksiä, joita ei voi sanoin kuvata, ne on koettava itse.

Lue lisää >

Ihastuttava Irlanti

Koe vihreän saaren taika kiertomatkallamme! Nuorekas Dublin, Kerryn maisemareitti, puutarhat ja kalliojyrkänteet - kaikki tekevät vaikutuksen.

Lue lisää >

Balkan - kuuden maan kierros

Tutustu Balkanin niemimaahan kiertomatkalla, ja saat kokea alueen parhaat palat historiasta tähän päivään. Vierailemme kuuden maan alueella, myös mystisessä Albaniassa.

Lue lisää >

Skotlannin kiertomatka

Vihreät, kanervien koristamat ylämaan nummet kuiskailevat monia tarinoita. Kiertomatkamme vie meidät Skotlannin jännittävään historiaan ja jylhän kauniisiin maisemiin.

Lue lisää >

Kiertomatka on enemmän

Koe kiertomatkan helppous!

Kun haluat kokea enemmän yhdellä lomalla, suosittelemme sinulle Matkavekan laadukasta kiertomatkaa, jossa kaikki olennainen sisältyy matkasi hintaan: suomenkielinen matkanjohtaja, hyvätasoiset hotellit, monipuolinen matkaohjelma sekä ateriat matkasta riippuen. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja koe huikea, käsityötaidolla Sinulle rakennettu kiertomatka!

Kiertomatka on enemmän kuin matka

Matkavekan kiertomatkalla elämykset seuraavat toistaan. Saat matkakohteesta enemmän irti, kun kuljet kokeneen ja ammattitaitoisen matkanjohtajan johdolla, ja kuulet kertomuksia, taustoja ja syventävää tietoa käyntikohteista ja nähtävyyksistä.

Tutustu runsaaseen kiertomatkavalikoimaamme

Kiertomatkavalikoimassamme on matkoja Eurooppaan ja kauemmas. Irlanti, Skotlanti, Portugali, Balkan ja Alpit perehtyvät Euroopan kiehtoviin kolkkin, kun taas VietnamJapani ja Kuuba esittelevät kaukokohteiden helmiä. Useimmat kiertomatkat lähtevät Helsingistä, mutta Antiikin Kreikka sekä Kierros Andalusiassa myös usealta maakuntakentältä. Tutustu tarkemmin ja lähde elämäsi matkalle!

Suodata hakutuloksia

Tarvitsetko apua?


Matkavekan matkapaketti: rantalomat, kiertomatkat, LEGOLAND-matkapaketit

  • Lennot ja valikoidut hotellit
  • Suomenkieliset opaspalvelut
  • Hotellikuljetukset tarvittaessa
  • Monipuolinen matka-/retkiohjelma
  • Joustavat maksuehdot

 

Hakutulokset

Järjestä

Lähtö

Hinta

Kohteet

Matkatyyppi

Luokitus

Ateriat

Matkustajat

Lähtöpäivät

Näytä hakutulokset
Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7