Rantalomat & kaupunkilomat
Kiertomatkat
Viron lomat
Kaupunkilomat
Andalusian kiertomatka | Matkavekka

Kierros Andalusiassa ja Torremolinos

0
LOPPUUNMYYTY!
Katso vastaavia matkoja

Torremolinos 1 yö-Sevilla 2 yötä-Granada 1 yö-Cordoba 1 yö-Torremolinos 2 yötä

Espanjan eteläisin alue Andalusia on kahden mantereen yhtymäkohta, joka huokuu lämpöä, historiaa ja monipuolista kulttuuria. Matkallamme näet romanttisen rotkokaupunki Rondan, Andalusian pääkaupungin Sevillan sekä historian helmet Granadan ja Córdoban. Kierroksen lopuksi pääset nauttimaan Costa del Solin eli Aurinkorannikon leppoisasta lomatunnelmasta Torremolinoksen All inclusive -hotellissa. Tervetuloa aurinkoiseen Andalusiaan!

Hinta sisältää mm.
 • Rotkokaupunki Ronda
 • Kulttuurikaupunki Sevilla
 • Alhambran huikea palatsi puutarhoineen
 • Satumainen Cordoba
 • Rennot päivät Torremolinoksessa

Varaa matkasi

Ei saatavilla

Kiertomatkaan kuuluu:

 • Meno-paluulennot Malagaan
 • Bussikuljetukset koko kiertomatkan ajan
 • Suomenkielisen matkanjohtajan palvelut
 • Sisäänpääsyt ja opastukset matkaohjelman mukaisesti
 • Yöpymiset mainituissa hotelleissa tai vastaavissa
 • Puolihoito (aamiainen ja illallinen päivät 2-5, illallinen saapumispäivänä, aamiainen lähtöpäivänä)
 • All inclusive Torremolinosin hotellissa (päivät 6-7)

Hintaan ei kuulu:

 • Juomat illallisilla
 • Tipit
 • Matkavakuutus
 • Ateriat lennoilla

Matkaohjelma

Päivä 1
Torremolinos
Torremolinos

Saavumme Malagaan ja aurinkoiselle Costa del Solille puolen päivän aikaan. Ajamme Torremolinokseen ja majoitumme hotelliin. Illallinen hotellissa.

Päivä 2
Torremolinos-Ronda-Sevilla
Torremolinos-Ronda-Sevilla

Aamiaisen jälkeen suuntaamme reilun 100 kilometrin päähän sisämaahan, Rondaan. Ronda on syvän rotkon reunoille rakentunut vuoristokaupunki, jonka ikiaikainen arkkitehtuuri, huikeat korkeuserot ja ympärillä avautuvat mahtavat maisemat tekevät varmasti vaikutuksen. Käymme viinimuseossa maistelemassa paikallisia tuotoksia sekä kitaramuseossa, jossa saamme nauttia upeasta kitaramusiikista. Täältä jatkamme iltapäivällä luoteeseen, kohti Andalusian pääkaupunkia, kaunista Sevillaa. Tutustumme ominpäin kaupunkiin ennen illallista.

Päivä 3
Sevilla
Sevilla

Tutustumme päivän aikana kuvankauniiseen Sevillaan, joka on Espanjan neljänneksi suurin kaupunki ja maan eteläosan keskus. Vierailemme kaupungin tärkeimmissä nähtävyyksissä, kuten Giraldan katedraalissa, joka on yksi maailman suurimmista. Sen uumenissa sijaitsee myös Kristoffer Kolumbuksen hauta. Näemme myös tunnetun maamerkin, vartiotorni Torre del Oron. 1300-luvulta peräisin olevassa rakennuksessa oli aikoinaan kultainen katto, jonka mukaan torni sai nimensä. Piipahdamme myös Trianan kiehtovissa kortteleissa. Ehdit tutkailla kaupunkia vielä omin päin loppupäivän ennen illallista.

Päivä 4
Granada
Granada

Aamiainen hotellissa. Jatkamme matkaa Sierra Nevadan vuoriston reunalla sijaitsevaan Granadan kaupunkiin. Granada on sekoitus perinteistä Andalusiaa sekä tuhannen ja yhden yön satua, sillä täällä arabivaikutteet ovat vahvasti läsnä. Pääsemme vierailemaan kuuluisassa ja äärimmäisen suositussa Alhambran palatsissa, joka on peräisin 1300-luvulta ja Unescon maailmanperintökohde. Alhambra sisältää itse asiassa useita lumoavia palatseja ja puutarhoja, joista Generalifen puutarhat ovat yksi merkittävä osa. Kukkulan laella sijaitsevan alueen kauneuden viimeistelee taustalla siintävä vuoristo. Tämän jälkeen vapaata aikaa vaikkapa ostoksiin. Illallinen hotellissa. 

Päivä 5
Cordoba
Cordoba

Granadasta matkaamme Guadalquivirjoen varrella sijaitsevaan Córdobaan, johon tutustumme kaupunkikierroksella. Córdoba oli tärkeä kaupunki jo roomalaisajalla ja maurit valitsivat sen ensimmäiseksi pääkaupungikseen saavuttuaan Andalusiaan 700-luvun alkupuolella. Kaupungin tärkein muistomerkki onkin moskeijaksi rakennettu La Mesquita, joka muutettiin kirkoksi kristittyjen noustua valtaan 1200-luvulla. Tutustumme tähän islamilaisen ja kristillisen arkkitehtuurin yhdistävään kokonaisuuteen, joka symboloi hyvin Andalusian kaksijakoista kulttuuriperinnettä. Näemme myös vanhankaupungin juutalaiskorttelit ja "patiot" eli kukkasin koristellut sisäpihat. Majoitumme hotelliin ja illastamme.

Päivä 6-7
Rennosti Torremolinoksessa
Rennosti Torremolinoksessa

Kiertomatkamme päätteeksi ajamme Torremolinokseen ja saamme rentoutua kahden päivän ajan All inclusive -hotellin palveluista. Torremolinoksella on lomalijalle paljon annettavaa. Carihuelan ranta-alueella voit kävellä promenadia pitkin, maistella tapaksia ja tuoretta kalaa. Shoppailija voi löytää vaikkapa ostos- ja ravintolakatu San Miguelilta kaikenlaista kiinnostavaa.

Päivä 8
Kotiin
Kotiin

Aamiaisen jälkeen bussi kuljettaa meidän Malagan lentoasemalle ja siitä Primera Airin siivin koti-Suomeen.

Tai jokin näistä?

Antiikin Kreikka
0

Ateena 2 yötä - Nafplio 1 yö - Olympia 1 yö - Kalamata 1 yö - Sparta 1 yö - Ateena 1 yö

Tule mukaan klassiselle kiertomatkalle halki Antiikin Kreikan, länsimaisen sivistyksen sarastukseen! Koe mahtava Akropolis Ateenassa kuin myös upeat historialliset kohteet Epidauroksessa, Mykenessä, Messínissä ja Mistrasissa. Pääset käymään Olympiassa, olympiakisojen syntypaikalla sekä Spartan kaupunkivaltiossa. Tällä matkalla tutustut syvemmin Antiikin ajan mytologiaan, historiallisiin monumentteihin ja niihin liittyviin kiehtoviin tarinoihin. Matkamme kulkee luonnonkauniissa maisemissa ja jännittävillä arkeologisilla paikoilla. 

7 yötä 1199 €
1319 €
Lähtökaupungit
 • Pori (POR)
Taivaallinen Thaimaa
0

Bangkok 1 yö-juna Phraeen 1 yö-Phrae 2 yötä-Chiang Rai 1 yö-Chiang Mai 2 yötä-Hua Hin 4 yötä

Tervetuloa mukaan seikkailulle Thaimaahan! Taivaallinen Thaimaa yhdistää kiertomatkan ja rantaloman: matkaohjelmamme johdattaa sinut Bangkokin kiehtovimpiin nähtävyyksiin sekä unelmien hiekkarannoille Hua Hiniin. 

Koet hymyilevien thaimaalaisten ystävällisyyden ja kuvankauniiden maisemien lisäksi paljon mielenkiintoista: kulttuuria, historiaa, uskontoa ja arkielämää. Kiertomatkan jälkeen rentoudut mukavasti ihanien rantapäivien merkeissä.

Kiertomatkallamme on mukana suomenkielinen matkanjohtaja.

Uutuus!
Jordanian kiertomatka
0

Akaba 1 yö-Wadi Rum 1 yö-Petra 1 yö-Kuollutmeri 2 yötä-Akaba 2 yötä

Unohtumaton kiertomatka tarjoilee Jordanian parhaat palat yhdellä matkalla! Näet ja koet mm. Kuolleenmeren, Unescon maailmanperintökohteen Petran, tähtitaivaan Wadi Rumin aavikolla sekä paljon muuta! Kuljet Indiana Jonesin ja Arabian Lawrencen jalanjäljissä halki kiehtovien seutujen, kunnes matkasi päättää  kaksi rentoa rantapäivää Punaisellamerellä, Akaban auringossa. Halutessasi voit osallistua myös lisämaksulliselle retkelle Jerusalemiin, pyhille paikoille.

7 yötä 1249 €
Lähtökaupungit
 • Helsinki-Vantaa lentoasema (HEL)

Jaa tämä sivu sähköpostitse