Kaikki matkat
Rantalomat
Kiertomatkat
Viron lomat
Joulutorit
Kaupunkilomat
Lento+hotelli

Portugali pala palalta

0
Takaisin

Huoneet & hinnat

 • Matkustajat
Peru Lähtöpaikka
Lähtö
 
Peru Lähtöpäivä
Valitse lähtöpäivä
Keskihinta kuukausittain
Peru Matkan kesto
Matkan kesto
Peru Matkustajat

Tervetuloa mielenkiintoiselle matkalle Portugalin sydänalueille! Matkamme alkaa Lissabonista ja vie monen viehättävän pikkukaupungin kautta pohjoisen keskukseen Portoon. Samalla maisemat vaihtuvat Alentejon alavista vainioista pohjoisen uljaaseen vuoristoseutuun, jota halkovat vehreät jokilaaksot viininviljelyksineen. Myös tunnelma muuttuu maisemien ja paikkojen vaihtuessa; Portugalin kulta-ajalla loistoonsa rakennettu Lissabon on hyvin erilainen kaupunki kuin Dourojoen laaksossa sijaitseva Porto, jonka lähirinteillä viljellään viinejä vielä samoin keinoin kuin isoisän aikaan.

Seitsemälle kukkulalle rakennetusta Lissabonista tuli Portugalin pääkaupunki vuonna 1260 ja se onkin Euroopan vanhimpia pääkaupunkeja. Lissabonin linnat, kirkot ja luostarit kertovat maan mahtavasta menneisyydestä ja ovat osasyynä kaupungin vetovoimaan; tämän päivän Lissabon houkuttelee romanttisten kortteleidensa lisäksi rennolla ja eläväisellä elämänotteellaan. Lissabonista käsin käymme tutustumassa Manner-Euroopan läntisimpään pisteeseen. Maan keskiosissa näemme kauniita keskiaikaisia pikkukaupunkeja, roomalaiskatolisten pyhiinvaelluspaikan sekä perinteisen kalastajakaupungin Atlantin rannalla. Moni matkamme kohteista on Unescon maailmanperintölistalla. Unesco on suojellut myös Dourojoen laakson rinteillä lepäävien viinitarhojen ikivanhat pengerrykset. Merenkulun ja löytöretkeilijöiden maa on menneen ja nykyhetken kiehtova cocktail!

Lissabon 2 yötä – Fatima 1 yö – Coimbra 1 yö – Porto 1 yö – Lissabon 2 yötä

Lähtöpäivät:

16.10.2017, 15.4.2018, 23.9.2018 ja 7.10.2018

Matkan kesto: 7 yötä (8 päivää)Omaa aikaa matkalla: saapumis- ja lähtöpäivä Lissabonissa

Kohokohdat

Lissabon

Viehättävä Portugalin pääkaupunki on kuin postikortti. Tutustumme historiallisiin Belémin kortteleihin, ja pistäydymme Tejojoen rannassa Unescon perintökohteella, Belémin tornilla. Myös tunnelmallinen vanhakaupunki Alfama labyrinttimaisine sokkeloineen on todella kokemisen arvoinen.

 

Évora

Evora on Portugalin hienoimpia keskiaikaisia kaupunkeja ja sen historiallinen osa löytyy Unescon perintölistalta. 1300-luvulla rakennettujen muurien sisällä mutkittelevat kapeat kadut johtavat meidät arkkitehtonisille aarteille; taidokkaasti koristeltu komea katedraali luostareineen, roomalaisaikaisen temppelin pylväikkö ja kuvauksellinen kaupunginaukio Praça do Giraldo ovat osa tämän kiehtovan kaupungin historiallista mosaiikkia

Nazare

Pittoreski kalastajakylä Nazaré elää rauhallista elämäänsä pitkän hiekkarannan kupeessa. Täällä aika tuntuu pysähtyneen, ja tunnelma on kuin menneiltä ajoilta. 

Porto

Porton nimi lienee useimmille tuttu viinistä, joka on maailmankuulu. Porton ihastuttava vanhakaupunki on upea Unescon maailmanperintökohde. Ainutlaatuinen tunnelma koostuu pienistä kaduista, eleganteista kortteleista ja komeista huviloista.

Matkaohjelma 16.10.

 

Maanantai: Helsinki – Lissabon
Lento Helsingistä Lissaboniin lähtee aamuvarhain. Kuljetus lentoasemalta hotelliin (noin 10 km). Majoittumisen jälkeen iltapäivä vapaa lennon rasituksista palautumiseen. Illallinen hotellissa.

Tiistai: Lissabonin kaupunkikierros, Jerónimoksen luostari, Cabo da Roca ja Cascais
Aamiainen hotellissa. Päivän aluksi tutustumme Lissaboniin aloittaen Belémin kortteleista, jossa Portugalin 1400–1500-lukujen kulta-aika herää eloon hienojen historiallisten rakennelmien myötä. Pysähdymme Tejojoen rannassa Unescon perintökohteella, Belémin tornilla, joka tunnetaan monien merenkulkijoiden lähtöpaikkana suureen tuntemattomaan. Rantabulevardilla tornin vieressä on löytöretkien muistomerkki, joka pystytettiin vuonna 1960 kun portugalilaisen prinssin Henrik Purjehtijan kuolemasta tuli kuluneeksi 500 vuotta. Belémin alueella on myös satumaisen kauniisti koristeltu Jerónimoksen luostari, jonka rakentaminen alkoi kuningas Manuel I:n käskystä ja kesti koko 1500-luvun. Luostari on ns. manuelisen tyylin mestariteos ja Unescon maailmanperintölistalla. Tutustumme luostarin kirkkoon, jonne on haudattu mm. löytöretkeilijä Vasco da Cama. Täältä ajamme Lissabonin vanhaan osaan Alfamaan, jonka kapeat kadut ja kujat kutsuvat kävelylle menneen ajan tunnelmaan. Alfaman ja Bairro Alton kukkuloiden väliin jää itse kaupungin keskus, alakaupunki Cidade Baixa upeine 1700-luvun jälkipuoliskon rakennuksineen. Ajelemme keskustassa ohittaen mm. sen tärkeimmät aukiot, minkä jälkeen on vapaata aikaa vaikkapa lounastaa. Lissabonista jatkamme Manner-Euroopan läntisimpään kolkkaan, Cabo da Rocaan. Tämä jylhä niemenkärki nousee yli sadan metrin korkeuteen Atlantin aalloista ja tänne uskottiin maailman aikoinaan päättyvän. Matkamme varrelle jää mm. Cascaisin pikkukaupunki ja sen tunnetuin nähtävyys, mielenkiintoinen kalliomuodostelma Boca do Inferno eli Helvetin kita. Illallinen ja yöpyminen Lissabonin hotellissa. Päivän ajomatka noin 90 km.

Keskiviikko: Lissabon – Évora (kävelykierros) – Fatima
Aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus. Suuntaamme Lissabonista itään ja ylitämme ensiksi kaupunkia halkovan Tejojoen Euroopan pisimpiin lukeutuvaa siltaa pitkin. Jatkamme matkaa maaseutumaisemissa sisämaassa sijaitsevaan, kukkulan rinteille rakentuneeseen Évoran kaupunkiin. Évora on Portugalin hienoimpia keskiaikaisia kaupunkeja ja sen historiallinen osa löytyy Unescon perintölistalta. 1300-luvulla rakennettujen muurien sisällä mutkittelevat kapeat kadut johtavat meidät arkkitehtonisille aarteille; taidokkaasti koristeltu komea katedraali luostareineen, roomalaisaikaisen temppelin pylväikkö ja kuvauksellinen kaupunginaukio Praça do Giraldo ovat osa tämän kiehtovan kaupungin historiallista mosaiikkia. Katedraali on peräisin 1100–1200-luvuilta, aukion historiaan taas liittyy myös vähemmän kauniita asioita inkvisition ajoilta. Évora on myös eläväinen yliopistokaupunki lukuisine kahviloineen ja ravintoloineen. Yhteisen kävelykierroksen jälkeen ehtii vielä poiketa São Francisco -kirkon suositussa luukappelissa Capela dos Ossos, tutustua ostospaikkojen paikallisiin korkki-, keramiikka- ja kuparituotteisiin sekä lounastaa. Évorasta matka jatkuu Fatimaan, jossa majoittuminen hotelliin ja illallinen. Päivän ajomatka noin 350 km.

Torstai: Fatima – Nazaré – Coimbra
Aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus. Tutustumme Fatiman pikkukaupunkiin, joka on roomalaiskatolisen maailman tärkeä pyhiinvaelluspaikka. Toukokuun 13. päivä vuonna 1917 Neitsyt Marian uskotaan ilmestyneen kolmelle paimentytölle läheisillä kukkuloilla. Pian paikalle nousi Neitsyelle pyhitetty kirkko ja sittemmin myös muita pyhiinvaeltajia palvelevia rakennelmia, sillä “Fatiman ihmeen” kannattajien joukko nousi nopeasti miljooniin. Täällä ovat vierailleet niin paavit Johannes Paavali II ja Benedictus XVI kuin Vatikaanin ja YK:n valtuuskuntakin. Fatimaan saapuu pyhiinvaeltajia kynttiläkulkueineen joka kuukausi, mutta ilmestyksen päivänä jopa kymmeniätuhansia. Fatimasta ajamme Atlantin rannalle, Nazarén perinteiseen kalastajakaupunkiin. Luonnonkaunis Nazaré elää edelleen kalastuksesta ja sen rantoja värittävät perinteiset puiset kalastuspaatit. Jyrkällä kallioniemekkeellä, hienon hiekkarannan yläpuolella, sijaitsee Sition asuinalue, jonne voi nousta köysiradalla ihailemaan merinäkymiä. Ehdit nauttia tämän pikkukaupungin ihastuttavasta menneen ajan tunnelmasta esimerkiksi lounaan merkeissä. Rantakadun varrella on merenherkkuja tarjoavia ravintoloita, viihtyisiä kahviloita sekä käsityöliikkeitä. Illaksi ajamme Coimbran kaupunkiin, joka sijaitsee kukkulalla Mondegojoen rannalla. Majoittuminen hotelliin ja illallinen. Päivän matka noin 180 km

Perjantai: Coimbra (kävelykierros) – Porto
Aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus. Päivän aluksi tutustumme Coimbran kaupunkiin, jonka suomalaiset muistavat Olavi Virran iskelmästä Portugalin huhtikuu. Coimbra on ollut maan keskiosan kaupan ja liikenteen solmukohta satoja vuosia ja toimi keskiajalla maan pääkaupunkinakin. 1290-luvulla perustettu, edelleen toimiva yliopisto on Portugalin suurimpia ja Euroopan vanhimpia. Teemme kävelykierroksen vanhassa osassa, joka sijaitsee joenrannan rinteellä ja kattaa vuosituhannen verran historiaa aina maurienaikaisesta kaupunginportista yliopiston pihan kruunaavaan kellotorniin. Täällä on myös 1100-luvulla rakennettu katedraali, joka on maan merkittävin romaanisen tyylin kirkko. Vierailemme vanhassa yliopistossa, jonka helmi on loistelias barokkikirjasta 1700-luvulta. Kaupungin nykyinen keskuspaikkakin sijaitsee joen rannalla, kävelysillan kupeessa: moderni puistoalue terassibaareineen ja -ravintoloineen, suuria ostoskeskuksia ja ylipäätään kaikkea mitä eurooppalaisen kaupungin tarjonnalta voi odottaa. Coimbrasta matkaamme pohjoisen keskukseen, maan toiseksi suurimpaan kaupunkiin Portoon, upeisiin Dourojoen laaksomaisemiin. Majoittuminen hotellin ja illallinen. Päivän ajomatka noin 120 km.

Lauantai: Porto (kävelykikierros) – viininmaistajaiset – Lissabon
Aamiaisen jälkeen huoneiden luovutus. Aloitamme päivämme tutustumalla Porton kaupunkiin, joka on perustettu Dourojoen suulle jo ennen ajanlaskumme alkua ja joka on antanut nimensä yhdelle maailman tunnetuimmista viineistä. Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluva vanhakaupunki, karhean kauniina säilynyt satamakortteli Ribeira on kuin valtava ulkoilmamuseo. Portossa on paljon vanhoja rakennuksia, kirkkoja ja museoita ja vanhojen kortteleiden vastakohtana elegantteja asuinalueita ja vaikuttavia villoja. Joen ylittävistä upeista silloista yksi on itsensä Gustave Eiffelin suunnittelema. Manner-Portugalin tunnetuimmat viininviljelysalueet ovat täällä maan pohjoisosassa ja kaupunkiin tutustumisen jälkeen vierailemmekin viinikellarissa maistamassa perinteistä portviiniä. Portosta ajamme takaisin Lissaboniin, majoitumme hotellin ja nautimme illallisen. Päivän ajomatka noin 320-370 km.

Sunnuntai: retki Óbidosin ja Sintran kaupunkeihin
Hotelliaamiaisen jälkeen lähdemme Óbidosin kaupunkiin, joka kuuluu Unescon maailmanperintöluetteloon ja on yksi Portugalin parhaiten säilyneistä keskiaikaisista kaupungeista. Tätä muurien ympäröimää kaupunkia hallitsevat mukulakivikadut, valkoiset rakennukset ja terrakotan väriset katot. Óbidos on Portugalin houkuttelevimpia matkailukohteita ja sitä pidetään yhtenä maan seitsemästä ihmeestä. Seuraava kohteemme on niinikään Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluva palatsien ja puutarhojen Sintra, jota Portugalin kuninkaalliset hoveineen asuttivat jo keskiajalla. Vierailemme maurien linnan pohjalle pystytetyssä kansallispalatsissa, joka on sisältä satumaisen kaunis ja siellä on mm. läntisen maailman arvokkain maurilaisaikaisten kaakeleiden kokoelma. Yhteisen kierroksen jälkeen jää vielä vapaa-aikaa esimerkiksi lounastaa tai tutustua omatoimisesti tähän ihastuttavaan pikkukaupunkiin. Illallinen ja yöpyminen Lissabonin hotellissa. Päivän matka noin 210 km.

Maanantai–tiistai: Lissabon – Helsinki
Aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus. Illalla kuljetus lentoasemalle ja lento Helsinkiin, jonne saapuminen varhain tiistaiaamuna. Päivän bussimatka noin 10 km.

Matkaohjelma kevät

maanantai: Helsinki – Lissabon
Lento Helsingistä Lissaboniin lähtee aamuvarhain. Kuljetus lentoasemalta hotelliin (noin 10 km). Majoittumisen jälkeen iltapäivä vapaa lennon rasituksista palautumiseen. Illallinen hotellissa.

Tiistai: Lissabonin kaupunkikierros, Jerónimoksen luostari, Cabo da Roca ja Cascais
Aamiainen hotellissa. Päivän aluksi tutustumme Lissaboniin aloittaen Belémin kortteleista, jossa Portugalin 1400–1500-lukujen kulta-aika herää eloon hienojen historiallisten rakennelmien myötä. Pysähdymme Tejojoen rannassa Unescon perintökohteella, Belémin tornilla, joka tunnetaan monien merenkulkijoiden lähtöpaikkana suureen tuntemattomaan. Rantabulevardilla tornin vieressä on löytöretkien muistomerkki, joka pystytettiin vuonna 1960 kun portugalilaisen prinssin Henrik Purjehtijan kuolemasta tuli kuluneeksi 500 vuotta. Belémin alueella on myös satumaisen kauniisti koristeltu Jerónimoksen luostari, jonka rakentaminen alkoi kuningas Manuel I:n käskystä ja kesti koko 1500-luvun. Luostari on ns. manuelisen tyylin mestariteos ja Unescon maailmanperintölistalla. Tutustumme luostarin kirkkoon, jonne on haudattu mm. löytöretkeilijä Vasco da Cama. Täältä ajamme Lissabonin vanhaan osaan Alfamaan, jonka kapeat kadut ja kujat kutsuvat kävelylle menneen ajan tunnelmaan. Alfaman ja Bairro Alton kukkuloiden väliin jää itse kaupungin keskus, alakaupunki Cidade Baixa upeine 1700-luvun jälkipuoliskon rakennuksineen. Ajelemme keskustassa ohittaen mm. sen tärkeimmät aukiot. Tämän jälkeen ajamme Liberdade Avenueta pitkin Marquês de Pombalin aukiolle, jossa pääsemme ihastelemaan portugalilaisen valtionmiehen muistolle pystyttyä patsasta, joka uudelleenrakensi Lissabonin 1755 maanjäristyksen jälkeen.  Seuraavaksi syömme lounasta, jonka jälkeen on vapaata aikaa kokea Alfaman nostalgiaa sen vanhoine rakennuksineen. Yöpyminen hotellissa.

Keskiviikko: Lissabon –Cascais – Estoril – Sintra

Aamiainen hotellissa. Aloitamme päivämme suuntaamalla Manner-Euroopan läntisimpään kolkkaan, Cabo da Rocaan. Tämä jylhä niemenkärki nousee yli sadan metrin korkeuteen Atlantin aalloista ja tänne uskottiin maailman aikoinaan päättyvän. Matkamme varrelle jää mm. Cascaisin pikkukaupunki ja sen tunnetuin nähtävyys, mielenkiintoinen kalliomuodostelma Boca do Inferno eli Helvetin kita. Seuraava kohteemme on niin ikään Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluva palatsien ja puutarhojen Sintra, jota Portugalin kuninkaalliset hoveineen asuttivat jo keskiajalla. Vierailemme maurien linnan pohjalle pystytetyssä kansallispalatsissa, joka on sisältä satumaisen kaunis ja siellä on mm. läntisen maailman arvokkain maurilaisaikaisten kaakeleiden kokoelma. Illallinen ja yöpyminen Lissabonin hotellissa.

Torstai: Lissabon – Coimbra

Aamiainen hotellissa.  Lissabonista suuntaamme Atlantin rannalle, Nazarén perinteiseen kalastajakaupunkiin. Luonnonkaunis Nazaré elää edelleen kalastuksesta ja sen rantoja värittävät perinteiset puiset kalastuspaatit. Jyrkällä kallioniemekkeellä, hienon hiekkarannan yläpuolella, sijaitsee Sition asuinalue, jonne voi nousta köysiradalla ihailemaan merinäkymiä. Ehdit nauttia tämän pikkukaupungin ihastuttavasta menneen ajan tunnelmasta esimerkiksi lounaan merkeissä. Rantakadun varrella on merenherkkuja tarjoavia ravintoloita, viihtyisiä kahviloita sekä käsityöliikkeitä. Illaksi ajamme Coimbran kaupunkiin, joka sijaitsee kukkulalla Mondegojoen rannalla. Majoittuminen hotelliin ja illallinen.

Perjantai: Coimbra (kävelykierros) – Porto

Aamiainen hotellissa. Päivän aluksi tutustumme Coimbran kaupunkiin, jonka suomalaiset muistavat Olavi Virran iskelmästä Portugalin huhtikuu. Coimbra on ollut maan keskiosan kaupan ja liikenteen solmukohta satoja vuosia ja toimi keskiajalla maan pääkaupunkinakin. 1290-luvulla perustettu, edelleen toimiva yliopisto on Portugalin suurimpia ja Euroopan vanhimpia. Teemme kävelykierroksen vanhassa osassa, joka sijaitsee joenrannan rinteellä ja kattaa vuosituhannen verran historiaa aina maurienaikaisesta kaupunginportista yliopiston pihan kruunaavaan kellotorniin. Täällä on myös 1100-luvulla rakennettu katedraali, joka on maan merkittävin romaanisen tyylin kirkko. Vierailemme vanhassa yliopistossa, jonka helmi on loistelias barokkikirjasta 1700-luvulta. Kaupungin nykyinen keskuspaikkakin sijaitsee joen rannalla, kävelysillan kupeessa: moderni puistoalue terassibaareineen ja -ravintoloineen, suuria ostoskeskuksia ja ylipäätään kaikkea mitä eurooppalaisen kaupungin tarjonnalta voi odottaa. Coimbrasta matkaamme pohjoisen keskukseen, maan toiseksi suurimpaan kaupunkiin Portoon, upeisiin Dourojoen laaksomaisemiin. Majoittuminen Portossa.

Lauantai: Porto (kävelykikierros) – viininmaistajaiset

Aamiaisen jälkeen aloitamme päivämme tutustumalla Porton kaupunkiin, joka on perustettu Dourojoen suulle jo ennen ajanlaskumme alkua ja joka on antanut nimensä yhdelle maailman tunnetuimmista viineistä. Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluva vanhakaupunki, karhean kauniina säilynyt satamakortteli Ribeira on kuin valtava ulkoilmamuseo. Portossa on paljon vanhoja rakennuksia, kirkkoja ja museoita ja vanhojen kortteleiden vastakohtana elegantteja asuinalueita ja vaikuttavia villoja. Joen ylittävistä upeista silloista yksi on itsensä Gustave Eiffelin suunnittelema. Manner-Portugalin tunnetuimmat viininviljelysalueet ovat täällä maan pohjoisosassa ja kaupunkiin tutustumisen jälkeen vierailemmekin viinikellarissa maistamassa perinteistä portviiniä. Päivän päätteeksi Duoron jokiajelu. Majoittuminen Portossa.

Sunnuntai: – Lissabon 

Aamiainen hotellissa. Portosta ajamme takaisin Lissaboniin. Sunnuntaina ei ole järjestettyä ohjelmaa vaan jokainen saa vapaasti suunnitella oman ohjelmansa Lissabonissa. Majoittuminen hotelissa.

Maanantai: Lissabon – Helsinki
Aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus. Kuljetus lentoasemalle ja lento Helsinkiin. Päivän bussimatka noin 10 km.

 

Matkan tiedot

Hyvä tietää

Portugalin pitkä historia ja rikas kulttuuri sekä kaunis luonto rannikkoalueineen, jokilaaksoineen ja vuorineen on antoisa yhdistelmä kiertomatkallemme. Merenkulun ja löytöretkeilijöiden maa on tunnelmaltaan eläväinen, vaikka fadon melankoliset rytmit sitä värittävätkin.

 • Portugali sijaitsee Iberian niemimaalla
 • pohjoisessa ja idässä manner-Portugali rajoittuu Espanjaan, lännessä ja etelässä Atlantin valtamereen (rantaviivaa 832 km)
 • Portugaliin kuuluu manneralueen lisäksi Madeiran saaret (noin 600 km mantereelta) ja Azoreiden saariryhmä (noin 1500 km mantereelta)
 • Portugalin kokonaispinta-ala saarineen on noin 92 142 km²
 • pääkaupunki on Lissabon
 • Portugalin väkiluku on noin 10,5 miljoonaa, pääkaupunkiseudulla asuu noin 2,5 milj. ihmistä, joista noin 830 000 Lissabonissa

Matkustusasiakirjat
EU-kansalaisen matkustusasiakirjana käy passin asemesta myös poliisin myöntämä virallinen, kuvallinen henkilökortti.

Aikaero
Kello on Manner-Portugalissa kaksi tuntia vähemmän kuin Suomessa.

Rahayksikkö
Portugalin rahayksikkö on euro.

Liikkuminen matkalla
Matkalla liikutaan bussilla ja jalan. Kävelykierros useissa historiallisissa kaupunginosissa, joihin ei bussilla pääse. Kapeat kadut on päällystetty mukulakivin ja epätasaisia pintoja esiintyy, joten matka ei sovellu liikuntaesteiselle tai henkilölle, joka ei pysty tai halua liikkua jalkaisin. Tavanomainen liikuntakyky ja peruskunto riittävät kävelyosuuksille.

Matkaehdot

Primera Holidays Oy ei vastaa ulkopuolisen sivuston sisällöstä tai ylläpidosta. Majoitustiedot, lentoaikataulu ja matkaohjelma sitoumuksetta. Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin matkaohjelmassa, jotka voivat johtua esim. luonnonolosuhteista, liikenteestä, paikallisista pyhäpäivistä, lakkotilanteista.

 • TAP Portugalin reittilennot Helsinki–Lissabon–Helsinki turistiluokassa
 • hotellimajoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
 • puolihoito (tulopäivänä illallinen, lähtöpäivänä aamiainen, muina päivinä aamiainen ja illallinen)
 • matkaohjelman mukaiset kuljetukset, kiertoajelut ja sisäänpääsymaksut
 • suomenkielisen matkanjohtajan palvelut

  Hintaan ei sisälly

  • ruokajuomat
  • juomarahat ja kantajamaksut
  • Lissabonin kaupunkivero 1 € /hlö /yö


HUOM! Reittilentoliput ja lopulliset matkaohjeet toimitetaan lähtijöille noin 2 viikkoa ennen matkan alkamista.


SYKSYN HOTELLIT (sitoumuksetta)

Lissabon:
Vip Zurique (kaupunkialueella)
www.viphotels.com
TAI
Vip Marques Aparthotel (kaupunkialueella) 
www.viphotels.com
TAI
vastaava

Fatima:
Majoitus keskitason hotellissa, joka vahvistuu viimeistään viikkoa ennen lähtöä. Esimerkkihotelleja: Imperhotel tai Fatima-ketjun Santa Mafalda, Regina tai Genesis.
Imperhotel www.imperhotel.com
Fatima-hotellit www.fatima-hotels.com

Coimbra:
Vila Gale Coimbra
www.vilagale.com

Porto:
Melia Braga (65 km keskustasta koilliseen)
www.melia.com
TAI
Star INN Porto (keskustan alueella)
www.hotelstarinnporto.com

KEVÄÄN HOTELLIT (sitoumuksetta)

Lissabon: 
Vip Gran Spa Lisbon 5*
www.viphotels.com

Coimbra:
Hotel Astoria 3*
www.almeidahotels.pt

Porto:
Hotel Black Tulip 4* 
www.hotelblacktulip.pt

TAI 

Holiday inn Express Porto 3*
www.ihg.com

 

Jaa tämä sivu sähköpostitse