• Sri Lanka, Kandy teeplantaasi
  • Sri Lanka reilussa kahdessa viikossa!
 • Yalan kansallispuisto, Sri Lanka
 • Beruwela, Sri Lanka
 • Sri Lanka, Sigiriyan linnake

Smaragdisaari Sri Lanka

0
Loppu
Takaisin

Huoneet & hinnat

 • Matkustajat
Peru Lähtöpaikka
Lähtö
 
Peru Lähtöpäivä
Valitse lähtöpäivä
Keskihinta kuukausittain
Peru Matkan kesto
Matkan kesto
Peru Matkustajat

Sri Lankan kiertomatka

Trooppisenvehreä Sri Lanka on kuin Intian eteläkärjestä valtamereen tipahtanut pisaranmuotoinen jalokivi. Saari ei ole suuren suuri, mutta luonnon värikkyys ja maisemien monipuolisuus sekä pitkä historia ja kiehtova kulttuuri saavat sen tuntumaan kokoaan suuremmalta. Kiertomatkamme vie Sinut maan eri kolkkiin, joissa maisemat vaihtelevat teeplantaasien vihreydestä ja sademetsien vehreydestä meren turkoosinsinisiin aaltoihin ja valkoisiin hiekkarantoihin.

Colombo 1 yö – Kandalama 2 yötä – Kandy 2 yötä – Nuwara Eliya 1 yö – Yala 1 yö – Beruwela 6 yötä

 
Omaa aikaa matkalla: Beruwela, päivät 10.-14. 

Lähtöpäivät:
 19.2.2017

Kesto:
 13 yötä

Matkan hinta alk. 2999 €
Yksin matkustavan hinta alk. 3753 €

Kiertomatkan kohokohdat

Sigiriyan linnake

Nousemme kuuluisalle Sigiriyan graniittikivilinnakkeelle, jota pidetään maailman kahdeksantena ihmeenä. 400-luvun lopulla kuningas Kasyappa rakensi palatsilinnakkeensa valtavan graniittilohkareen päälle. Linnake oli alun perin leijonan muotoinen, nyt vain valtavat tassut vartioivat sisäänkäyntiä. Graniittipaateen on maalattu saaren kuuluisimmat freskot, jotka kuvaavat Kasyapan hovin naisia.

Jeeppisafari luonnonpuistossa

Kaakkoisrannikon tasangolla sijaitsee Yalan kansallispuisto, jossa voi nähdä Sri Lankan villieläimiä luonnollisessa ympäristössään. Tutustumme alueeseen jeepin kyydissä. Luonnonpuiston harvinaisimpia asukkaita ovat leopardit, joita asuu villinä Sri Lankalla vain Yalan alueella. Helpompi on havaita norsuja, peuroja ja villisikoja sekä riikinkukkoja ja flamingoja. Lintuja näkyy sadoittain – kirkkaansinisistä kuningaskalastajista ruskosiipipensaskäkiin. 

Teeviljelmät

Sri Lankan teenkasvatusalueiden maisemat ovat henkeäsalpaavat ryöppyävine vesiputouksineen ja silmänkantamattomiin jatkuvina vihreine pensasrinteineen. Teetehtaalla saamme tutustua alkuperäisen Ceylonin teen valmistukseen. Viljelyalueiden keskellä sijaitseva, viehättävä Nuwara Eliya on kuin pieni englantilainen kylä huvilatyylisine taloineen ja hyvin hoidettuine ruusutarhoineen.

Rantaelämää Beruwelassa

Matkalla on omaa aikaa Beruwelassa, joka on Sri Lankan parhaimpia rantalomakohteita. Täällä on mukava rentoutua uiden, snorklaillen ja aurinkotuolissa kiertomatkan antia sulatellen. Saat nauttia tasokkaan hotellin tiloista ja palveluista, hyvästä ruuasta ja halutessasi myös spa-hoidoista. Beruwelan pienessä keskustassakin on mukavasti palveluja kuten kauppoja, räätäleitä, sukelluskeskuksia, ravintoloita ja baareja; hotelli sijaitsee keskustan laitamilla omalla siistillä rantatontillaan.

Matkaohjelma

1. päivä: lähtö Helsingistä
Ilmoittautuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalla viimeistään 2 tuntia ennen lähtöä. Lento Istanbuliin, jossa koneenvaihto. Lento Istanbulista kohti Colomboa lähtee puolen yön jälkeen.

2. päivä: saapuminen Colomboon (kiertoajelu)
Puolen päivän aikaan välilasku Malediiveilla ja sieltä matka jatkuu Colomboon, jonne laskeudumme iltapäivällä viiden aikaan. Hotelliin majoittumisen jälkeen teemme kiertoajelun, joka antaa hyvän yleiskuvan Sri Lankan suurimmasta kaupungista. Colombo sijaitsee Kelani Ganga -joen suojaisalla suulla ja on Aasian suurimpia kauppa- ja satamakaupunkeja. Keskustassa sataman tuntumassa on Beirajärvi, jonka nimi on portugalilaista perua; portugalilaiset olivat ensimmäiset saarelle saapuneet eurooppalaiset. Myös kaupungin nimi tulee portugalilaisilta: alkuperäinen nimi Kalan-totta muuttui arabien myötä Kolambuksi ja myöhemmin portugalilaiset vaihtoivat nimen Colomboksi Kristoffer Kolumbuksen kunniaksi. Portugalilaiset tekivät 1500-luvulla Colombosta pääkaupunkinsa ja sellaisena se käytännössä toimii edelleen, vaikka Sri Jayavardhanapura (Kotte) Colombon kupeessa on ollut laillinen pääkaupunki vuodesta 1977. Entisen satamalinnoituksen alueella on liike-elämän keskus nimeltään Fort, jonka leveät kadut ja modernit rakennukset luovat mielenkiintoisen kontrastin viereisen Pettah-korttelin kapeille ja kiemuraisille kaduille ja jo hieman ränsistyneille rakennelmille. Kaupungilla ajellessamme näemme myös mm. kirkkoja, moskeijoita ja hindutemppeleitä sekä yliopiston rakennukset. Hotelliin palattuamme nautimme illallisen.

3. päivä: Colombo–Sigiriya (leijonantassulinnake)–Kandalama
Nautimme rauhassa aamiaisen ennen kuin lähdemme ajelemaan Sigiriyaan. Matkalla Sri Lankan upea, värikäs luonto avautuu kaikessa kauneudessaan. Nousemme kuuluisalle Sigiriyan graniittikivilinnakkeelle, jota pidetään maailman kahdeksantena ihmeenä. 400-luvun lopulla kuningas Kasyappa rakensi palatsilinnakkeensa valtavan graniittilohkareen päälle. Linnake oli alun perin leijonan muotoinen, nyt vain valtavat tassut vartioivat sisäänkäyntiä. Graniittipaateen on maalattu saaren kuuluisimmat freskot, jotka kuvaavat Kasyapan hovin naisia. Sigiryan laelle kapuaminen käy reippaasta lenkistä eikä sovi korkeanpaikankammosta kärsiville. Sigiryasta jatkamme matkaa lumoavissa järvimaisemissa sijaitsevaan hotelliimme. Majoittuminen hotelliin ja illallinen.

4. päivä: Kandalama (Dambullan luolatemppeli)
Tänään tutustumme Unescon maailmanperintökohteeseen, Dambullan luolatemppeleihin. Temppeleitä vartioivat nykyään apinalaumat, joita voi tavata Sri Lankalla kaikkialla. Dambullan kaupunki on rakentunut valtavan graniittikallion ympärille. Kallion ja sen ympäristön kätköissä on vaikuttava luolasto, jossa eri tasoihin kaiverrettuja luolia on kirjattu yhteensä kahdeksankymmentä. Tärkeimmät nähtävyydet jakaantuvat viiden luolan yhdistelmään, jossa upeat, värikkäät Buddha-patsaat ja freskomaalaukset saavat historian heräämään eloon. Dambullassa buddhalaisuus, taide ja ympäröivä sademetsä kietoutuvat yhteen upeaksi kokonaisuudeksi. Palaamme hotelliin. Illallinen hotellissa.

5. päivä: Kandalama–Kandy (batiikkitehdas, maustetarha ja jalokivimuseo)
Lähdemme aamiaisen jälkeen ylös kukkuloille, teenkasvatusalueille. Matkan varrella näemme paikallista puunveistotaitoa sekä kangastaidetta batiikin muodossa. Sri Lankan kansallisruokalajin, curryn, raaka-aineisiin tutustumme maustepuutarhassa, josta saat kätevästi hankittua tuoksuvat tuliaiset kanelitangoista santelipuuöljyyn. Sri Lankan luonnon muita aarteita ovat jalokivet, joista kuuluisimpia ovat safiirit, kaikissa sateenkaaren väreissä. Jalokivimuseossa tutustut muihinkin saaren jalokiviin ja voit hankkia vaikka oman syntymäkuukauden onnenkiven muistoksi. Nousemme aina 500 metriin merenpinnasta ja maisemat matkalla ovat äärettömän kauniit. Illaksi päädymme Singaleesi-kuningaskunnan viimeiseen pääkaupunkiin, Kandyyn. Se sijaitsee vuorten keskellä, tekojärven rannalla ja on saaren kaunein kaupunki. Kandyn tunnusmerkki on kultakattoinen Dalada Maligawa, jossa säilytetään saaren tärkeintä pyhäinjäännöstä, Buddhan hammasta. Majoitumme hotelliin ja nautimme illallisen.

6. päivä: Kandy (norsuorpola, temppeliseremonia ja kansantanssiesitys)
Teemme retken Pinnawelan norsuorpolaan, jossa huolehditaan viidakosta löytyneistä orvoista villinorsuista. Laumassa on myös norsuvauvoja, joita hoitajat ruokkivat tuttipulloilla. Nälkäisimmät voivat juoda jopa 7 pullollista maitoa kerrallaan. Tarhassa on useita kymmeniä norsuja. Päivän kohokohta on kylpemishetki joessa. Sen seuraaminen on mielenkiintoista norsujen kisaillessa ja kylpiessä leveässä joessa. Illalla osallistumme Puja-rukousseremoniaan satojen pyhiinvaeltajien joukossa. Seremonia järjestetään kolme kertaa päivässä Buddhan hampaan temppelissä. Tunnelma on käsin kosketeltavissa ja vaikka pyhää hammasta ei näkisikään, itse seremonia on kokemisen arvoinen. Seremonian jälkeen pääsemme näkemään värikkään ja vauhdikkaan kandylaisen kansantanssiesityksen rumpujen päristessä. Illallinen hotellissa.

7. päivä: Kandy–Nuwara Eliya (teetehdas)
Jätämme Kandyn kaupungin taaksemme ja nousemme vanhanaikaiseen junaan Peradeniyassa, Kandyn laitamilla. Juna vie meidät Nanu Oyaan, lähelle Nuwara Eliyaa. Asemalla siirrymme jälleen busseihin ja aloitamme ympäristökierroksen. Maisemat ovat henkeäsalpaavat ryöppyävine vesiputouksineen ja silmänkantamattomiin jatkuvina vihreine teepensasrinteineen. Pysähdymme teetehtaalla, jossa saamme tutustua alkuperäisen Ceylonin teen valmistukseen. Viehättävä Nuwara Eliya keskellä Sri Lankan teenkasvatusalueita on kuin pieni englantilainen kylä huvilatyylisine taloineen ja hyvin hoidettuine ruusutarhoineen. Britit hakeutuivat saarta hallitessaan mielellään vuoristoseuduille, sillä ilma on täällä mukavan raikasta. Majoitumme hotelliin ja nautimme illallisen.

8. päivä: Nuwara Eliya–Yala (jeeppisafari luonnonpuistossa)
Teeplantaasien vihreys vaihtuu sademetsän vehreyteen, kun laskeudumme vuoristosta takaisin trooppisen ilmastoon. Kaakkoisrannikon tasangolla sijaitsee Yalan kansallispuisto, jossa voi nähdä Sri Lankan villieläimiä luonnollisessa ympäristössään. Iltapäivällä hotelliin majoittumisen jälkeen tutustumme alueeseen jeepin kyydissä. Luonnonpuiston harvinaisimpia asukkaita ovat leopardit, joita asuu villinä Sri Lankalla vain Yalan alueella. Helpompi on havaita norsuja, peuroja ja villisikoja sekä riikinkukkoja ja flamingoja. Lintuja näkyy sadoittain – kirkkaansinisistä kuningaskalastajista ruskosiipipensaskäkiin. Paluu hotelliin ja illallinen.

9. päivä: Yala–Galle–Beruwela 
Viidakon jälkeen Intian valtameren turkoosit aallot ja valkoiset rantahietikot näyttävät taas yhden puolen Sri Lankan kiehtovasta saaresta. Saaren eteläkärjessä on Gallen kaupunki, jota ympäröivä linnoitus on Unescon maailmanperintökohde ja suurin säilynyt eurooppalaisten rakentama linnoitus Aasiassa. Portugalilaiset valtasivat Gallen singaleeseilta vuonna 1587 ja loivat pohjan linnakkeelle, jonka vuonna 1640 saapuneet hollantilaiset jatkoivat varsinaiseksi puolustuslinnakkeeksi. Linnake kätkee sisäänsä Gallen vanhakaupungin, joka on kuin pala Hollantia. Siirtomaa-aikaiset rakennukset kertovat tuon ajan arkkitehtuurista, kaunein niistä lienee 1700-luvulla rakennettu kirkko. Vanhat muurit on suosittu ”rantapromenadi” ja muurilla kävellessään saakin hyvän kuvan kaupungista. Galle tunnetaan myös käsityöpajoistaan, täällä mm. valmistetaan erilaisissa seremonioissa käytettäviä naamioita. Portugalilaiset puolestaan jättivät gallelaisille perinnöksi pitsinnypläystaidon. Käymme katsomassa miten srilankalainen pitsi valmistuu ja kuinka naamioita kaiverretaan puusta käsityönä. Oivia tuliaisvinkkejä molemmat. Gallesta ajamme länsirannikkoa seuraillen hieman pohjoisemmaksi ja majoitumme hotelliin Beruwelassa. Illallinen hotellissa.

10.–14. päivä
Rantaloman viettoa palmujen koristaman korallihiekkarannan äärellä Beruwelassa, joka on Sri Lankan parhaimpia rantalomakohteita. Täällä on mukava rentoutua uiden, snorklaillen ja aurinkotuolissa kiertomatkan antia sulatellen. Saat nauttia tasokkaan hotellin tiloista ja palveluista, hyvästä ruuasta ja halutessasi myös spa-hoidoista. Beruwelan pienessä keskustassakin on mukavasti palveluja kuten kauppoja, räätäleitä, sukelluskeskuksia, ravintoloita ja baareja; hotelli sijaitsee keskustan laitamilla omalla siistillä rantatontillaan. Buffetaamiainen ja illallinen hotellissa päivittäin.

15. päivä: lähtö Beruwelasta
Vielä on pitkä päivä aikaa nauttia auringon lämmöstä. Illansuussa lähdemme Colombon lentokentälle, josta lähtee lento kohti Istanbulia puoli kymmenen aikaan. Välilasku Malediiveilla.  

16. päivä: saapuminen Helsinkiin
Aamuvarhain vaihto Istanbulissa Helsinkiin lähtevään koneeseen. Saapuminen Helsinkiin puolen päivän aikaan.

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)

Menolento: Turkish Airlines
TK1764 Helsinki klo 18:15 (su) – Istanbul klo 22:45 (su)
TK0730 Istanbul klo 03:50 (ma) – Colombo klo 17:10 (ma)
Välilasku Malediiveilla.

Paluulento 5.-6.3. Turkish Airlines
TK0731 Colombo klo 21:30 (su) – Istanbul klo 06:35 (ma)  
TK1761 Istanbul klo 09:35 (ma) – Helsinki klo 12:10 (ma)
Välilasku Malediiveilla.


Ajat ovat paikallisaikoja. Tarkista aikataulu lentolipustasi! Aikaero Suomen talviaikaan on +3,5 tuntia (Sri Lanka).

HUOM! Reittilentoliput ja lopulliset matkaohjeet toimitetaan lähtijöille noin 2 viikkoa ennen matkan alkamista.

Primeraholidays ei vastaa ulkopuolisen sivuston sisällöstä tai ylläpidosta. Majoitustiedot, lentoaikataulu ja matkaohjelma sitoumuksetta. Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin matkaohjelmassa, jotka voivat johtua esim. luonnonolosuhteista, liikenteestä, paikallisista pyhäpäivistä, lakkotilanteista.

 


Colombo: The Kingsbury Hotel Colombo
Hotelli sijaitsee Intian valtameren rannalla, lähellä Colombon keskustaa. Hotellista löytyy useita ravintoloita, upea näköalabaari sekä uima-allas ja spa. Huoneissa on WiFi, TV, tallelokero, ilmastointi, hiustenkuivaaja sekä teen- ja kahvinkeittomahdollisuus. 

www.thekingsburyhotel.com


The Amaya Lake Resort Dambulla

Kandalama: The Amaya Lake Resort Dambulla****
Hotelli sijaitsee kauniilla paikalla Amaya järven rannalla, Hotellissa on ravintola, tilava ulkouima-allas ja spa. Huoneissa on WiFi, hiustenkuivaaja, TV, teen- ja kahvinkeittomahdollisuus, tallelokero, minibaari.

www.amayalake.com


The Amaya Hills Hotel Kandy

Kandy: The Amaya Hills Hotel Kandy ****
Hotelli sijaitsee henkeäsalpaavien maisemien äärellä.  Hotellissa on ravintoloita, teehuone, aulabaari, ulkouima-allas, spa, kuntosali sekä WiFi yleisissä tiloissa. Huoneissa on TV, hiustenkuivaaja, tallelokero, teen- ja kahvinkeittomahdollisuus, minibaari.

www.amayahills.com 

 


St. Andrews Hotel Nuwara Eliya

Nuwara Eliya: St. Andrews Hotel Nuwara Eliya
Majoittuminen kauniissa, perinteikkäässä siirtomaa-aikaisessa kartanossa vehreässä ympäristössä. Huoneissa on  TV, tallelokero, teen- ja kahvinkeittomahdollisuus, hiustenkuivaaja. Yleisissä tiloissa ravintola, matkamuistomyymälä, snooker ja WiFi.

www.jetwinghotels.com/jetwingstandrews

 


Jetwing Yala Hotel

Yala: Jetwing Yala Hotel
Yala hotelli sijaitsee kauniilla paikalla meren rannassa ja muutaman kilometrin päässä kansallispuistossa, jossa mm. voi kohdata leopardin. Hotellissa on ravintoloita, baareja, ulkouima-allas, spa ja WiFi. Huoneissa on ilmastointi, minibaari, TV, hiustenkuivaaja, tallelokero, teen-ja kahvinkeittomahdollisuus.

 www.jetwinghotels.com/jetwingyala


Cinnamon Bey Beruwela

Beruwela: Cinnamon Bey Beruwela
Hotelli sijaitsee meren rannalla. Rantaa vierustaa palmut, joiden alla voi lekotella uinnin lomassa. Hotellissa on useita ravintoloita, jääteöbaari, ulko-uima-allas, spa ja pieni kuntosali. Tilavissa huoneissa on tv, hiustenkuivaaja, teen- ja kahvinkeittomahdollisuus, minibaari, WiFi, tallelokero ja terassi, josta näkymä merellä/puutarhaan. 

www.cinnamonhotels.com/en/cinnamonbeyberuwala/

Hintatiedot

Matkan hintaan sisältyy:

 • suomenkielisen matkanjohtajan ja paikallisten oppaiden palvelut kohdemaissa
 • Turkish Airlinesin reittilennot Helsinki–Istanbul–Colombo ja Colombo–Istanbul–Helsinki turistiluokassa
 • majoitukset mainituissa tai vastaavan tasoisissa hotelleissa (Colombo 1 yö – Kandalama 2 yötä – Kandy 2 yötä – Nuwara Eliya 1 yö – Yala 1 yö – Beruwela 6 yötä)
 • Päivittäinen aamiainen ja illallinen
 • Kaikki ohjelmassa mainitut kuljetukset, tutustumiskäynnit ja retket sisäänpääsymaksuineen


Hintaan ei sisälly:

 • Matkustuslupa ETA (35 USD)
 • Juomarahat ja kantajamaksut

 

Hyvä tietää tästä matkasta

Passi ja viisumi
Suomen kansalaisen matkustusasiakirjana toimii passi, jonka tulee olla voimassa vähintään kuusi (6) kuukautta maasta poistumisen jälkeen.

Suomen kansalainen tarvitsee lisäksi sähköisen ETA-matkustusluvan (Electronic Travel Authorization) matkustaessaan Sri Lankaaan. Se ei sisälly matkan hintaan. Suosittelemme hakemaan viisumia yhteistyökumppaniltamme Visumservice, joka on viisumipalvelujen asiantuntija ja jolla on toimipiste Helsingin keskustassa. Viisumin tilauksen voit tehdä aikaisintaan neljä (4) ja viimeistään kaksi (2) viikkoa ennen matkalle lähtöä. Katso lisätietoa tästä

Matkustaja voi anoa matkustusvaltuutuksen ennakkoon myös itse. Hae valtuutus aikaisintaan kolme kuukautta ennen maahan saapumista sähköisesti nettisivuilta. Matkustusvaltuutuksen hinta on USD 35 ja se maksetaan netissä Visa-, Mastercard- tai American Express -luottokortilla. ETA-matkustusvaltuutus on voimassa kolme (3) kuukautta sen myöntämispäivästä ja sillä voi oleskella maassa 30 päivää. Luottokortilla suoritettuja maksuja ei palauteta, vaikka hakemus epäonnistuisi tai matka peruuntuisi.

Tieto matkustusluvan / viisumin hyväksymisestä vahvistuu yleensä vuorokauden sisällä. Kopio hyväksymisviestistä / viisumista tulee ottaa matkalle mukaan. Jos anomus hylätään, tulee matkustajan ottaa yhteyttä lähimpään Sri Lankan edustustoon.

Tarkempia ohjeita matkustusvaltuutuksesta englanniksi netissä: www.eta.gov.lk ja www.immigration.gov.lk.

Aikaero
Aikaero Suomen talviaikaan on +3,5 tuntia.

Valuutta, luottokortit
Rahayksikkö on Sri Lankan rupia (LKR) ja maahan saa viedä 5000 rupiaa. Ota matkakassasi euroina tai Yhdysvaltain dollareina. Sri Lankan lentoasemalla voi vaihtaa rahaa, samoin rahanvaihtopisteissä ja monissa hotelleissa. Pankkiautomaatit yleistyvät vähitellen ja Colombossa niitä on jo useita. Automaateista voi nostaa paikallista rahaa tunnetuimmilla kansainvälisillä luottokorteilla ja kortit hyväksytään myös maksuvälineenä isoimmissa hotelleissa, ravintoloissa ja ostospaikoissa.

Matkalle mukaan
Pakkaa mukaan mukavia kesävaatteita ja kävelyyn hyvin sopivat kengät. Vuoristoseuduilla voi kaivata iltaisin myös lämpimämpää vaatetta, etenkin jos sade yllättää. Varaa mukaan myös korkeakertoiminen aurinkovoide ja auringolta suojaava päähine sekä uimapuku. Uimakengät, snorkkeli ja kiikarit ovat myös hyvät lisävarusteet.
 
Liikkuminen matkalla
Matkalla liikutaan bussilla, junalla, safarijeepillä ja jalan. Edellytämme, että matkustaja itse pystyy huolehtimaan omasta liikkumisestaan ryhmän tahdissa.

Sääolosuhteet
Ilmasto on trooppinen ja lämmin. Rannikkoalueilla lämpötilat kohoavat parhaimmillaan yli 30 asteen ja harvoin laskevat alle 22 asteen; esimerkiksi helmi-maaliskuussa Beruwelassa päivän keskilämpötila on 31 astetta ja yön 22-23 astetta. Poikkeuksia lämpötilojen suhteen ovat vuoristoalueet kuten Nuwara Eliya saaren keskiosissa, jossa lämpötila on alhaisempi ympäri vuoden ja sadetta voidaan saada myös varsinaisten sadekausien ulkopuolella. Sadekausi saaren länsi- ja eteläosissa on toukokuusta syyskuuhun, pohjois- ja itäosissa lokakuusta tammikuuhun.

Rokotukset
Tarkista maakohtaiset suositukset ja ajankohtaiset tiedot Matkailijan terveysoppaasta

Matkavakuutus

Varmista ennen matkaa, että sinulla on koko matkan ajan voimassa oleva ja riittävän kattava matka- ja matkatavaravakuutus. Tarkista myös, että vakuutus sisältää peruutusturvan. Matkavakuutuksen saat
täältä

Sähkövirta
Vaihtovirran jännite on 230 V / 50 Hz. Sri Lankassa on käytössä pääosin intialainen kolmipiikkinen pistoke, joihin eurooppalaiset laitteet saattavat kuitenkin sopia ilma adapteria. Jos adapteria tarvitaan, niitä voi ostaa paikan päältä.

Muuta
- Virallinen kieli: sinhala ja tamili. Englantia puhutaan yleisesti turistikohteissa.
- Uskonto: väestöstä noin 70 % on buddhalaisia. Suurimmat vähemmistöt ovat hindulaiset, muslimit ja kristityt.

Matkaehdot

Tämä on valmismatka, jonka vastuullinen matkanjärjestäjä on Primera Holidays – Matkavekka & Lomamatkat.

Matkalla noudatetaan yleisten valmismatkaehtojen lisäksi  Matkavekka ja Lomamatkat erityisehtoja.

Takaisin

Huoneet & hinnat

 • Matkustajat
Peru Lähtöpaikka
Lähtö
 
Peru Lähtöpäivä
Valitse lähtöpäivä
Keskihinta kuukausittain
Peru Matkan kesto
Matkan kesto
Peru Matkustajat

Asiakastyytyväisyys kiertomatkoillamme

Korkea asiakastyytyväisyys on meille tärkeä asia, haluammehan että kaikki lomajärjestelyt sujuvat kuten niiden pitääkin. Olemme mitanneet asiakastyytyväisyyttämme jo useamman vuoden ajan ja saatujen vastausten perusteella olemme pyrkineet kehittämään tuotteitamme ja palveluitamme entistä paremmiksi. 

Asiakastyytyväisyyskyselymme tulokset kysymykseen "Suosittelisitko matkaa ystävillesi?":

1 Olen jo suositellut = 46,60 %
2 Suosittelisin lämpimästi = 41,85 %
3 Suosittelisin tietyin ehdoin/varauksin = 8,55 %
4 En todennäiköisesti suosittelisi = 2,05 %
5 Ehdottomasti en suosittelisi = 0,95 %

Suosittelisin vähintään tietyin ehdoin/varauksin, tai olen jo suositellut: 97 %

Jaa tämä sivu sähköpostitse