Rantalomat & kaupunkilomat
Kiertomatkat
Viron lomat
Kaupunkilomat
Taivaallinen Thaimaa - kiertomatka ja rantaloma samalla kertaa - Matkavekka

Taivaallinen Thaimaa

0
Uutuus!

Bangkok 1 yö-juna Phraeen 1 yö-Phrae 2 yötä-Chiang Rai 1 yö-Chiang Mai 2 yötä-Hua Hin 4 yötä

Tervetuloa mukaan seikkailulle Thaimaahan! Taivaallinen Thaimaa yhdistää kiertomatkan ja rantaloman: matkaohjelmamme johdattaa sinut Bangkokin kiehtovimpiin nähtävyyksiin sekä unelmien hiekkarannoille Hua Hiniin. 

Koet hymyilevien thaimaalaisten ystävällisyyden ja kuvankauniiden maisemien lisäksi paljon mielenkiintoista: kulttuuria, historiaa, uskontoa ja arkielämää. Kiertomatkan jälkeen rentoudut mukavasti ihanien rantapäivien merkeissä.

Kiertomatkallamme on mukana suomenkielinen matkanjohtaja.

Hinta sisältää mm.
 • kaksi päivää Bangkokin sykkeessä
 • tutustume vuoristoheimon elämään
 • veneretki Mekong-joella
 • Valkoinen Temppelie ja Doi Suthep -temppeli
 • 4 päivän rantaloma Hua Hinissä
 • suomenkielinen matkanjohtaja kiertomatkalla

Kiertomatkaan kuuluu:

 • Finnarin lennot Bangkokiin ja takaisin
 • yöpymiset hotelleissa kiertomatkalla ohjelman mukaan
 • yöjuna Phreen
 • Pyöräretki Phressa
 • Veneretki Mekong-joella
 • Sisäinen lento Chiang Maista Bangkokiin
 • 3 yötä Hua Hinissä valitsemassasi hotellissa
 • Aamiaiset, neljä lounasta ja kolme illallista kiertomatkalla
 • Kuljetukset ja sisäänpääsyt ohjelman mukaan
 • Suomenkielinen matkanjohtaja kiertomatkalla
 • Verot ja viranomaismaksut

Hintaan ei kuulu:

 • Tipit
 • Juomat aterioilla
 • Matkavakuutus
 • Tervetuloillallinen Bangkokissa, noin 50 euroa/hlö
 • Lisämaksullinen retki Bangkokissa, noin 70 euroa/hlö

Matkaohjelma

Päivä 1
Bangkokiin
Bangkokiin

Matkamme alkaa yölennolla kohti Bangkokia. Saavumme aamulla perille kuhisevaan kaukoidän metropoliin. Siirrymme matkanjohtajan johdolla bussilla hotelliimme Bangkokin keskustassa. Tänään voit ottaa rauhallisesti lepäillen tai tutustua kaupunkiin omin päin. Piipahda vaikkapa ostoskeskuksessa tai paikallisella torilla, niin pääset tunnelmaan. Halutessasi voit osallistua lisämaksulliselle illallisristeilyllemme Chao Phraya -joella. "Kuninkaallinen joki" virtaa puuhakkaana päiväsaikaan, mutta kun aurinko laskee ja samettinen illan pimeys ottaa syleilyynsä,  joen varrella kohoavat kauniit temppelit ja valaistut pilvenpiirtäjät luovat risteilylle taianomaiset puitteet. Syömme laivalla monipuolisen buffet-illallisen noin kahden tunnin ajan, jonka jälkeen palaamme hotelliin. (Lisämaksu noin 50 €).

Päivä 2
Bangkok
Bangkok

Aamisen jälkeen voit viettää päivän Bangkokissa aivan kuten haluat. Matkanjohtajamme antaa mielellään parhaat vinkkinsä kaupungin nähtävyyksiin ja retkikohteiseen. Voit osallistua myös lisämaksulliselle puolipäiväretkellemme (hinta noin 65 €), joka alkaa Grand Palacesta. Tämä kaupungin suosituin nähtävyys on paitsi kuninkaallinen palatsi, myös upea temppelialue ja maan hallinnon keskus. Alueen arkkitehtuuri ja lukuisat yksityiskohdat ovat kauneudessaan vertaansa vailla. Täällä voit nähdä pyhän Smaragdi-Buddhan. (Huomaathan, että temppelialueella on pukeuduttava peittävästi.) Retkemme jatkuu vielä vesillä. Venekyyti Chao Praya -joella vie meidät täysin toisenlaiseen tunnelmaan, aitoon ja arkiseen Bangkokiin, jossa puiset talot seisovat vieri vieressä, myyjät kaupittelevat vihanneksiaan, lapset rientävät kouluun ja vanhukset rupattelevat joen partaalla.

Bussi noutaa matkatavarat hotellista noin klo 15. Iltapäivällä lähdemme käymään Chinatownissa. Näemme sen torit, katukeittiöt, kojut ja kultasepät - vilskettä riittää ja tilaa on kaikille. Syömme paikallista illallista ravintolassa lähellä Hua Lam Pong -rautatieasemaa, ennen kuin hyppäämme yöjunaan ja suuntaamme pohjoiseen kohti kaupunkia nimeltä Phrae.

Päivä 3
Luolia ja vuoristoa
Luolia ja vuoristoa

Varhain aamulla saavumme Denchain asemalle, josta bussi vie meidät Phraeen. Syömme hotellissa aamiaisen  ja valmistaudumme päivän huikeaan retkeen. Aloitamme Phanang Khoyn luolasta, joka on suuri tippukiviluola. Sen kohokohta löytyy luolan päästä, jossa tippukivet näyttävät muodostaneen naisen pitämässä lasta sylissään. Lounastamme Huia Rong -vesiputouksella, jonka jälkeen lähdemme vierailemaan vuoristokansan kylässä ja heidän koulussaan. Mlabri-heimo asustaa luonnonmukaisesti ja perinteisesti eläen pääasiassa luonnonantimilla. Paluumatkalla käymme tutustumassa perinteisen sinisen Mo Hom -asun valmistukseen. Syömme illallisen Phressa Vong Buri Housessa.

Päivä 4
Pyöräilyä Phraessa
Pyöräilyä Phraessa

Tänään tutustumme paikalliseen elämään ja pyöräilemme Phraen alueella. Näemme luontoa, vuoria, riisiviljelyksiä, tiikkimetsiä ja pieniä maalaiskyliä, joissa aika tuntuu pysähtyneen. Pyöräillessä olemme kuin osa tätä kaikkea ja kohtaamme hymyjä joka puolella. Syömme lounasta paikallisessa ravintolassa ja loppupäivän voit käyttää kuten haluat.

Päivä 5
Chiang Rai
Chiang Rai

Aamiaisen jälkeen matkamme jatkuu halki vuoriston ja istutettujen tiikkimetsien kohti pohjoista. Ohitamme matkalla mm. kapteeni Jensenin muistomerkin. Jensen palveli Thaimaan kuninkaan joukoissa 1900-luvun alussa. Juomme kahvit Kwan Phayao -järven kauniissa maisemissa. Jatkamme Chiang Rain vaikuttavalle Wat Rong Khun -temppelille, joka tunnetaan myös Valkoisena Temppelinä. Nimensä mukaan temppeli hohtaa valkoisena ja siinä on myös lasia. Syömme lounaan läheisessä ravintolassa. Seuraavaksi suuntaamme veneellä Mekong-joelle, ja pistäydymme kolmen maan rajalla -  täällä kohtaavat Thaimaa, Laos ja Burma. Elämä rullaa rauhaisasti joen varrella, vaikka ammoisina aikoina alue liitettiin vahvasti oopiumikauppaan. Syömme illallista paikallisessa ravintolassa ennen kuin asetumme hotelliin.

Päivä 6
Doi Suthep
Doi Suthep

Tänään suuntaamme Doi Suthepin vuorelle ja sen laella 1060 metrissä sijaitsevaan kuuluisaan temppeliin nimeltä Wat Phra That Doi. Tämä buddhalaistemppeli on peräsin vuodelta 1383. Näkymät alas Chiang Maihin ja lähiympäristöön ovat todella komeat. Doi Suthep kuuluu kansallispuistoalueeseen. Syömme matkan varrella lounaan ja iltapäivällä vierailemme munkkikoulussa ja temppelissä. Illalla käymme tutustumassa myös Chiang Main kuuluisiin yömarkkinoihin, joissa voit tehdä hyviä ostoksia ja nauttia herkullista thai-ruokaa.

Päivä 7
Chiang Mai
Chiang Mai

Tänään voit nauttia Chiang Maista juuri kuten itse halaut. Päivä on vapaa omiin suunnitelmiin. Käy ostoksilla ota hieronta tai katsele paikallista elämää - matkanjohtajaltamme saat parhaat vinkit koko päiväksi. Runsaasta ruokatarjonnasta löydät myös varmasti uusia herkkuja.

Päivä 8-10
Hua Hin
Hua Hin

Aamiaisen jälkeen kirjaudumme hotellista ja jatkamme Chiang Main lentokentälle, josta lennämme sisäisellä lennolla Bangkokiin. Sieltä jatkamme bussilla vielä rantakohde Hua Hiniin. Nyt on aika rentoutua täydellisesti ja nauttia ihanasta rantalomasta! Ui lämpimässä meressä, kävele pitkää valkeaa hiekkarantaa pitkin, nauti hieronnasta ja hyvästä ruoasta... Vilkkaassa Hua Hinin kaupungissa on myös paljon nähtävää ja koettavaa, kuten kuulusat yömarkkinat.

Päivä 11
Kotiin
Kotiin

ätämme Hua Hinin rannat taakse ja ajamme bussilla Bangkokiin, josta lennämme takaisin Suomeen monta kokemusta rikkaampana.

Tai jokin näistä?

Havanna ja Jibacoa
0

4 yötä Havanna – 7 yötä Jibacoa

Nostalginen Kuuba lumoaa matkailijan; historia, arkkitehtuuri, musiikki ja värikäs kansa ovat ainutlaatuisia. Matkamme vie sinut kokemaan Havannan upean romanttisen, hieman ränsistyneen tunnelman ja kaupungin aarteen, historiallisen kaupunginosan La Habana Viejan. Opastetut päiväohjelmat Havannassa vievät sinut ajassa taaksepäin vanhan kaupungin kujille, jenkkirauta-ajelulle sekä Hemingwayn jalanjäljille. Ehdit myös seikkailla Havannassa yhden päivän omatoimisesti. Havannan jälkeen luonnonkaunis Jibacoa valkoisine rantoineen ja kristallinkirkkaine vesineen kutsuu täydelliseen rentoutumiseen. Tasokkaassa All inclusive -hotellissamme nautit huolettomasta lomasta. Pääset vielä matkan lopussa tutustumaan lähemmin kuubalaiseen kulttuuriin: rommin ja sikarien valmistukseen, paikallisiin käsitöihin sekä kuuntelemaan maailmankuulua  Buena Vista  Social Club -musiikkiyhtyettä. 

Kuuba on parhaillaan suuren murrosvaiheen edessä. Lähde mukaamme Kuubaan nyt, kun sen ainutlaatuinen ja nostalginen tunnelma on vielä koettavissa!

 ET-lehden lukijamatka lähtö 14.1.-25.1.2019

11 yötä 2449 €
Lähtökaupungit
 • Helsinki-Vantaa lentoasema (HEL)
Valloittava Vietnam
0

2 yötä Hanoi-1 yö Halong Bay-1 yö junassa-1 yö Dong Hoi-5 yötä Hoi An- 3 yötä Saigon

Koe ainutlaatuisen Vietnamin perinteiset ja modernit puolet unohtumattomalla kiertomatkalla, joka vie sinut halki eksoottisen maan. Ainutlaatuisiin elämyksiin kuuluvat pääkaupunki Hanoi - maan sykkivä sydän, risteily Unescon maailmanperintökohteessa Halong Baylla, Cu Chinin maanalainen tunneliverkosto ja etelässä suurkaupunki Saigon sekä Mekongjoen suisto. Matkan kruunaavat omatoimiset rantapäivät viehättävässä Hoi Anissa.

13 yötä 2229 €
2399 €
Lähtökaupungit
 • Helsinki-Vantaa lentoasema (HEL)
Andalusian kiertomatka
0

Torremolinos 1 yö-Sevilla 2 yötä-Granada 1 yö-Cordoba 1 yö-Torremolinos 2 yötä

Espanjan eteläisin alue Andalusia on kahden mantereen yhtymäkohta, joka huokuu lämpöä, historiaa ja monipuolista kulttuuria. Matkallamme näet romanttisen rotkokaupunki Rondan, Andalusian pääkaupungin Sevillan sekä historian helmet Granadan ja Córdoban. Kierroksen lopuksi pääset nauttimaan Costa del Solin eli Aurinkorannikon leppoisasta lomatunnelmasta Torremolinoksen All inclusive -hotellissa. Tervetuloa aurinkoiseen Andalusiaan!

LOPPUUNMYYTY!

Jaa tämä sivu sähköpostitse