Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
LEGOLAND
 • Varaa matka Dubaihin - Matkavekka

  Dubai

Kuvia ja videoita 

Katso kuvia ja videoita kohteesta Dubai.

Hotellit Dubai

Katso Dubain kaikki hotellit.

Lomalle Dubaihin

Varaa matka Dubaihin - Matkavekka

Matkusta kohteeseen Dubai - Arabiemiirikunnat

Dubai on kuuluisa aavikon timantti ja Arabiemiirikuntien tunnetuin matkakohde, joka vetää puoleensa matkailijoita ympäri maailman. Vain 200 vuotta sitten näillä sijoilla käyskentelivät nomadiheimot ja kaikkialla näkyi vain loputon hiekkaerämää. Tänään Dubai säihkyy loistollaan ja vauraudellaan ylittäen hurjimmat odotukset. Tervetuloa unohtumattomalle lomalle Dubaihin!

Komeaa kaupunkielämää

Ensihetkistä alkaen Dubai tekee vaikutuksen. Upeat pilvenpiirtäjät ja mahtavat rakennukset hämmästyttävät kokeneenkin matkailijan. Maailman korkein rakennus Burj Khalifa kohoaa kaupungin keskellä 828 metriin. Voit nousta sen näköalatasanteelle 124:een kerrokseen katsomaan futuristisen huikeita maisemia. Ostosmahdollisuudet ovat vertaansa vailla, sillä täällä ostoskeskukset ovat tietenkin jättimäisiä kooltaan ja tarjonnaltaan yltäkylläisiä. Vieraile esimerkiksi kaupungin suurimmassa ostoskeskuksessa Dubai Mallissa, josta löydät valtavan akvaarion ja luistinradan yli 1 200 myymälän lisäksi.

Aurinkoa ja rantalomaa

Dubaissa pääset nauttimaan miellyttävistä kesäsäistä, sillä lämpötila pysyttelee parinkymmenen paremmalla puolella. Vain pienen matkan päässä, noin puoli tuntia keskustasta sijaitsevat valkoiset hienohiekkaiset rannat ja kutsuva sininen meri. Turkoosinsinistä merta reunustavat valkohiekkaiset rannat ovat hyvin hoidettuja. Noin kuusi kilometriä vanhasta keskustasta (Bur Dubai) lounaaseen päin on yleinen ranta Jumeirah Beach ja siitä muutaman kilometrin päässä maksullinen rantapuisto Jumeirah Beach Park. Samalla alueella on myös Wild Wadi -vesipuisto ja palmun muotoon rakennetun Palm Jumeirah -tekosaaren kärjessä on vesipuisto Aquaventure. Myös keskustan koillispuolella runsaan kymmenen kilometrin päässä on maksullinen rantapuisto Al Mamzar Park. Osa Dubain hiekkarannoista kuuluu hotelleille tai yksityisille klubeille. Useimmista hotelleista on kuljetus rannalle 1-2 kertaa päivässä.

Nähtävyyksiä ja ihmeteltävää

Dubaissa mennään ääripäistä toiseen - pilvenpiirtäjistä aavikolle, luksusravintoloista hiekkarannalle. Sinun täytyy nähdä ainakin nämä seuraavat Dubain kohokohdat:

Burj Khalifa, maailman korkein rakennus
Dubai Mallin suihkulähteet, maailman suurimmat musiikin siivittämät suihkulähteet 
Mauste- ja kultasoukit eli basaarit Dubain vanhassa kaupungissa Deirassa
Kameliravit

Liikkuminen kohteessa

Dubai on suuri kaupunki, jonka on levinnyt laajalle alueelle. Kaupunginosia on useita ja rannalle on keskustahotelleista matkaa. Kaupunkirakenne on tehty autoliikennettä varten ja jalkakäytävät puuttuvat paikoitellen. Liikkuminen paikasta toiseen onnistuu parhaiten julkisilla tai taksilla.Taksia edullisempi on ilmastoitu bussi, reittejä on sekä kaupunkialueella että muihin emiraatteihin. Dubain on ajoittain ruuhkainen, jolloin lyhyeenkin matkaan voi mennä yllättävän paljon aikaa. Metron rakentaminen aloitettiin vuonna 2006 ja useita linjoja on jo käytössä. Creekillä (lahdella) kulkee ilmastoituja vesibusseja ja niillä sekä perinteisillä dhow-veneillä voi vaikkapa risteillä tutustuen Dubain silhuettiin. Perinteisin ja edullisin venekuljetus lahden yli on kuitenkin pieni puinen venetaksi, abra.

Harrastukset

Dubai tarjoaa paljon vapaa-ajan aktiviteetteja, täällä voit mm. luistella ja lasketella sisätiloissa tai lähteä laskemaan aavikon hiekkadyyneille! Vesiurheilumahdollisuudet ovat hyvät, myös sukellus on suosittua. Voit myös keilata, kiipeillä, lähteä aavikkosafarille tai kameliretkelle, tai kokeilla kuumailmapallo- ja vesitasolentoa. Dubain golfkentät ovat korkeatasoisia, pukeutumiseen kiinnitetään huomiota ja golfauto on pakollinen. Penkkiurheilijalle Dubain isännöimät maailmanluokan turnaukset golfissa, pikaveneilyssä, rugbyssä ja tenniksessä lienevät tuttuja, paikallisempia kisoja ovat mm. suositut kameli- ja hevoskilpailut.

Ruokailu ja iltaelämä

Ravintolatarjonta on hyvin kansainvälinen. Alkoholia tarjoillaan vain hotelleissa sekä yksityisillä ranta- ja golfklubeilla, joten varsinainen viihde-elämä keskittyy hotellien baareista ja pubeista hienostuneisiin cocktailbaareihin ja loistaviin yökerhoihin. Voit myös tutustua kaupunkikuvaan Emirates Towers -hotellin näköalabaarista tai maailman korkeimman rakennuksen ravintolasta käsin. Kulinaarisia makumatkoja kannattaa tehdä myös hotellien ulkopuolelle, kaupungilla on paljon viehättäviä ruokapaikkoja sekä kansainvälisiä ketjuja. Alkoholia tarjoillaan vain hotelleissa. Paikallisen lain mukaan vuodessa on muutamia päiviä, jolloin alkoholitarjoilu on kiellettyä noin 24 tuntia kerrallaan. Hotelli huolehtii lain noudattamisesta. 

Nähtävyydet

Kaupungin vanhimmat asuinalueet levittäytyvät Creekin (merenlahden) molemmin puolin ja täällä kävellessään saakin hyvän kuvan alkuperäisestä Dubaista. Perinnekyläksi entisöity Bastakiya kapeine kujineen, perinteisine taloineen ja tuulitorneineen, museoineen, taidegallerioineen, ravintoloineen ja kahviloineen on illalla upeasti valaistu. Vanhassa Al Fahidin linnoituksessa on Dubai-museo, jossa alueen historia esitellään informatiivisesti. Vuonna 1934 rakennettu Bait Al Wakeel toimii nykyään perinneravintolana. Perinteisiin liittyviä museoita on useita, mm. kameli- ja hevosmuseot. Valokuvaajien suosiossa on erityisesti 1870-luvulla rakennettu vartiotorni Burj Nahar kauniine puutarhoineen Deirassa. Myös Bur Dubain ja Deiran vanhat soukit henkivät mennyttä aikaa. Vanhan vastapainoksi on runsaasti huippumoderneja nähtävyyksiä, esimerkiksi 7 tähden hotelli Burj al Arab, maailman korkein rakennus Burj Khalifa (828 m), akvaario ja delfinaario sekä keinotekoiset palmun ja maapallon muotoon rakennetut saarekkeet.

Ostokset

Dubain ostostarjonta on vailla vertaa. Deiran kultasouk on maailman suurin kultabasaari. Lähellä on myös maustesouk sekä mitä erilaisempaa tavaraa myyvä Murshidin basaari. Kangassouk on Bur Dubain puolella. Perinteisissä soukeissa pitää varautua tinkimiseen. Kaupungin kymmenet ilmastoidut ostoskeskukset myyvät tavaroita kaikkialta maailmasta; Dubai Mall on maailman suurin ostoskeskus. Sieltä löydät kansainvälisesti tunnetut vaate- ja kenkämerkit, kosmetiikan laatumerkit, sisustustarvikkeet kuten aidot matot, kirjaillut kankaat, elektroniikkaa, optiikkaa. 

Palvelumme

Matkavekan omatoiminen lento+hotelli-lomapaketti koostuu lennoista ja valikoiduista hotelleista. Rakenna itse haluamasi paketti ja päätä minä päivänä, miten pitkäksi aikaa ja millä lennoilla matkustat sekä missä hotellissa lomailet. 

Omatoimisilla lento+ hotelli-matkoilla ei ole Matkavekan opaspalvelua. Lentokenttäkuljetukset voit ostaa kätevästi yhteistyökumppanimme Ridewaysin kautta.  

 

Koe kiehtova Dubai

All inclusive Dubai

Helppoa ja huoletonta lomailua koko perheelle.

Katso All inclusive -hotellit täältä >

Sää

Katso Dubain sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Autonvuokraus

Aja, pysähdy ja koe - kuten haluat.

Lue lisää täältä >

Lentokenttäkuljetukset

Varaa kuljetukset helposti ja nopeasti!

Lue lisää täältä >>

Tutustu ja varaa matkasi Dubaihin

Suodata hakutuloksia

Tarvitsetko apua?


Lento+hotelli-lomapaketti

 • Päätä itse milloin ja miten pitkäksi aikaa haluat matkustaa
 • Matkapakettilain turva lomallasi
 • Laaja hotellivalikoima
 • Vähintään yksi matkalaukku sisältyy hintaan
 • Matkustat omatoimisesti, ilman opaspalveluja
 • Matkapaketin lopullisen hinnan näet varausyhteenvetosivulla

  

 

 

 

Järjestä

Lähtö

Hinta

Kohteet

Matkatyyppi

Luokitus

Ateriat

Tilat ja palvelut

Kategoriat

Matkustajat

Lähtöpäivät

Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto (vrk)

 • 1
 • 2
 • 3
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 12
 • 13

Hotellit Dubaissa