Kaikki kohteet
Lomalennot
Kaupunkilomat
Viron lomat
Risteilyt
 • Bulgaria matkat | Matkavekka

  Bulgaria

Lomakohteemme Bulgariassa

Nessebar

Lento+hotelli-lomapaketit Bulgariaan!

Tutustu ja varaa täältä >

Sozopol

Lento+hotelli-lomapaketit Bulgariaan

Lue lisää täältä >

Sunny Beach

Lento+hotelli-lomapaketit Bulgariaan

Tutustu ja varaa täältä >

Lomakohteena Bulgaria

Varaa matka Bulgariaan - Matkavekka

Matkat kohteeseen Bulgaria

Aurinko ja kesä Bulgariassa meren rannalla tarkoittavat mukavaa lomaa. Bulgaria tarjoaa lomalaiselle leveitä, ihania hiekkarantoja, jotka ovat Euroopan mittakaavassa lähes vertaansa vailla. Täällä voit nauttia olostasi auringossa, näkymistä lämpimälle siniselle merelle, ystävällisistä ihmisistä ja kauniista luonnosta. Mustanmeren lomakeskukset ovat rakentuneet parhaiden rantojen ympärille, ja ne ovat matkailijalle kuin mittatilaustyönä tehtyjä. Sydämelliset bulgarialaiset saavat vieraan tuntemaan itsensä tervetulleeksi.

Täydellinen lomaympäristö

Bulgarian suhteen luontoäiti on ollut antelias: pieneen maahan mahtuu niin mahtavia vuoristomaisemia ja viljavia vainioita kuin hyvää tekeviä mineraalivesilähteitä ja sametinpehmeitä hiekkarantojakin. Aurinkoisen ilmaston ansiosta maa tuottaa runsaasti satoa, ja sen eläimistö ja luonto ovat monimuotoisia. Bulgaria sijaitsee Mustanmeren rannalla, ja leveitä pitkiä hiekkarantoja riittää silmänkantamattomiin. Rannat ovat houkuttelevia ja meri kirkas. Upota siis varpaasi hiekkaan, etsi itsellesi aurinkotuoli, käy lekottelemaan ja aloita lomasta nauttiminen.

Vastinetta rahalle

Bulgaria sopii erityisesti pienen budjetin lomailuun. Täältä löydät majoitusvaihtoehtoja huoneistohotelleista suuriin lomakeskuksiin, joissa on paljon aktiviteetteja niin aikuisille kuin lapsillekin. Hintataso on houkuttelevan edullinen. Bulgariassa hintataso on selvästi Suomea matalampi sekä kaupoissa, ravintoloissa että kahviloissa. Bulgariassa budjettisi riittää pitkälle. Jos haluat erityisen helppoa lomaa, valitse All inclusive -hotelli.

Runsaasti tekemistä 

Suositulta Sunny Beachiltä voit löytää rantaloman lisäksi monenlaisia aktiviteetteja: vesiurheilua, vesipuistoja ja erilaisia liikuntamahdollisuuksia. Ehkä istahdat kahville tai oluelle pieneen paikallisravintolaan tai nautiskelet koko menun läpi jossain tasokkaammassa paikassa. 

Lomakohteemme Bulgariassa

Sunny Beach

Aurinkoinen ja edullinen Sunny Beach on kuin luotu joutilaaseen lomaelämään. Aurinko paistaa, hulppeaa rantaviivaa riittää silmänkantamattomiin ja uimavesi on puhdasta. Sunny Beachiltä löytyvät kaikki palvelut, mitä hemmottelunhaluinen lomailija osaa vain keksiä. Hyvät harrastusmahdollisuudet sekä mahtava ravintolatarjonta, paikalliset laatuviinit ja kukkarolle lempeät hinnat saavat yhä useamman suuntaamaan lomallaan Sunny Beachin hiekkadyyneille.

Nessebar

Sunny Beachin naapurissa on Euroopan vanhimpiin kaupunkeihin lukeutuva Nessebar, joka on valittu Unescon maailmanperintölistalle. Siellä on kaikkea mitä kulttuurista ja historiasta kiinnostunut kaipaa, mutta myös kalaravintoloita ja pikkuruisia kahviloita. Vanhassa kaupunginosassa sijaitsevissa hotelleissamme olet keskellä tätä kaikkea. ja voit viettää ainutlaatuisen loman ihastuttavassa ympäristössä.

Etäisyydet lentokentältä
Majoituksesta riippuen etäisyys Burgasin kansainväliseltä lentoasemalta hotellille noin 26-45 km.
Sunny Beach 30 km 
Nessebar 25 km 

 

Varaa matkasi Bulgariaan

Suodata hakutuloksia

Tarvitsetko apua?


Lento+hotelli-lomapaketti

 • Päätä itse milloin ja miten pitkäksi aikaa haluat matkustaa
 • Matkapakettilain turva lomallasi
 • Laaja hotellivalikoima
 • Vähintään yksi matkalaukku sisältyy hintaan
 • Matkustat omatoimisesti, ilman opaspalveluja
 • Matkapaketin lopullisen hinnan näet varausyhteenvetosivulla

 

 

 

 

 

Järjestä

Lähtö

Hinta

Kohteet

Matkatyyppi

Luokitus

Ateriat

Tilat ja palvelut

Kategoriat

Matkustajat

Lähtöpäivät

Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto (vrk)

 • 7
 • 9
 • 11
 • 14

Bulgarian lomakohteet

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Hyvä tietää Bulgaria

Aikaero
Kellonaika on sama kuin Suomessa.

Hotellikuljetukset
Hotellikuljetus on lisäpalvelu, joka ei sisälly matkan hintaan, vaan se on varattava erikseen matkavarauksen yhteydessä. Kuljetuksen hinta on esitetty meno-paluuna. 

Juomavesi
Vesijohtovettä ei suositella juotavaksi erilaisen bakteerikannan vuoksi. Pullotettua vettä myydään supermarketeissa ja useimpien hotellien vastaanotoissa sekä baareissa.

Juomaraha
Bulgariassa on tapana kiittää esim. ravintola- ja hotellihenkilökuntaa hyvästä palvelusta pienellä juomarahalla, jonka jättäminen on kuitenkin vapaaehtoista. On hyvä huomata, että ravintoloissa on käytäntönä tuoda lasku erikseen ensin juomista ja ruokailun päätteeksi toinen lasku, jossa on juomat ja ruoka yhdessä. Huomioi tämä ettet maksa juomia kahteen kertaan. Noin 10 % laskun loppusummasta on sopiva määrä.

Jännite
230 V.

Matkustusasiakirjat
Matkalla sinulla tulee aina olla mukana voimassaoleva matkustusasiakirja, kuten passi tai poliisin myöntämä sirullinen henkilökortti. 

Mikäli et ole Suomen kansalainen, tarkista mahdollinen viisumitarpeesi lähetystöstä/konsulaatista. If you are not a Finnish citizen, you need to check your possible visa requirement from the Embassy of Greece. Please also note the possible need for a transit.

Matkustusilmoitus
Jos olet omatoimimatkalla tai menossa riskialttiille alueelle, kannattaa tehdä matkustusilmoitus. Sen avulla ulkoministeriö voi saada sinuun yhteyden kriisin tai hätätilanteen sattuessa. Tee matkustusilmoitus >>

Matkustustiedote
Ulkoministeriön matkustustiedotteet antavat tietoa yleisestä turvallisuustilanteesta matkakohteessa sekä poliittisista ja kulttuurisista olosuhteista, joilla saattaa olla merkitystä matkustusturvallisuudelle. Lue matkustustiedote >>

Ruoka ja juoma
Bulgarialaisen keittiön antimet ovat maistuvia ja huokeita; tarjontaa riittää paikallisista kansainvälisiin ravintoloihin. Ravintoloiden standardit ja ruokalistat vaihtelevat paljon, mutta hyviä vinkkejä saat matkaoppailtamme. Hyvän päivällisen saa jo noin 13 eurolla. 

Sää
Bulgariassa voi kesäaikaan nauttia lähes poikkeuksetta loistavasta lomasäästä. Tyypillinen lämpötila on 26–30 astetta, ja veden lämpötila lomakohteessa on yli 20 astetta kesäkuusta syyskuuhun.

Terveys ja turvallisuus
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Matkailijan terveysoppaaseen pääset tästä.
www.thl.fi

Lomamaasi matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydät Maat ja alueet -otsikon alta. Sivuilla on myös lomakohdettasi lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.
www.formin.fi

Uskonto
n. 84 % ortodokseja, n. 12 % muslimeja

Vakuutukset
Kehotamme jokaista matkustajaa hankkimaan riittävän peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen. Määräaikaisen tai vuoden voimassa olevan matkavakuutuksen saat ostettua esimerkiksi omasta vakuutusyhtiöstäsi.

Valuutta
Bulgarian leva (BGN)