Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Viron lomat
Risteilyt
  • Matkat Nessebar - Bulgaria | Varaa Matkavekasta

    Nessebar

Nessebar - Sunny Beach

Varaa Matkavekan matka Nessebariin

Matkat kohteeseen Nessebar - Bulgaria

Bulgarian Nessebar sopii sinulle, joka kaipaat aurinkoista kesälomaa, mutta haluat siltä myös muuta kuin pelkkää joutenoloa. Nessebarissa pääset ihastelemaan viehättävää vanhaakaupunkia ja nauttimaan kulttuurista. Kaiken kruunaa edullinen hintataso, hyvä ruoka ja viini. Nessebar hurmaa!

Unescon suojelema Nessebarin vanhakaupunki

Nessebarin vanhakaupunki sijaitsee kapealla, kallioisella niemekkeellä, jonka yhdistää mantereen puoleiseen uudempaan kaupunginosaan kapea kannas. Matkavekan hotelli St Nikola sijaitsee juuri täällä vanhassakaupungissa, joten voit viettää ainutlaatuisen loman ihastuttavassa ympäristössä. Euroopan vanhimpiin kaupunkeihin lukeutuva Nessebar valittiin Unescon maailmanperintölistalle vuonna 1983.

Nessebarin rikkaan historian aistii kapeilla mukulakivikaduilla kulkiessaan. Vanha kaupunginosa on ollut muurien ympäröimä ja edelleen sinne saavutaan muinaisen linnoitusportin kautta. 1800-luvun puutalot ihastuttavine sisäpihoineen, varhaiskristilliset basilikat, keskiaikaiset kirkot ja vanhan kalastajakylän ilmapiiri tekevät Nessebarin tunnelmasta ainutlaatuisen.

Nessebarin rannat ja nähtävyydet

Nessebarin kaksi siistiä hiekkarantaa sijaitsevat kävelymatkan päässä vanhastakaupungista. Nessebarissa on myös vesipuisto Aqua Paradise. Suuri ja suosittu Sunny Beachin ranta on kilometrien pituinen ja sinne pääset halutessasi paikallisbussin kyydillä. Sunny Beachiltä löydät enemmän palveluita ja aktiviteetteja. Nessebarin suosituimpia nähtävyyksiä ovat vanhan kaupungin muurit ja kirkot sekä arkeologinen museo. 

Kalaravintoloita ja kahviloita

Nessebarissa on paljon kahviloita ja ravintoloita. Esimerkiksi Mitropolian raunioita ympäröivä tori on erinomainen paikka aloittaa illanvietto. Monet matkailijat jatkavat sitten Roussalkaa ja Tsar Ivan Assenia pitkin kohti niemimaan eteläkärkeä. Täällä ruokalistoilla on aina tuoretta kalaa ja Mustanmeren ylle avautuvat upeat maisemat. Yöelämää haikailevien kannattaa suunnata nimenomaan Sunny Beachille.

Tietoa lomakohteesta Sunny Beach

Sunny Beach ja ympäristö

Suosittu ja monipuolinen lomakohde Bulgariassa. 

Lue lisää täältä >

Sää Sunny Beach

Katso Sunny Beachin sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Lentokenttäkuljetukset

Varaa kuljetukset helposti ja nopeasti!

Lue lisää täältä >>

Autonvuokraus

Aja, pysähdy ja koe - kuten haluat.

Lue lisää täältä >

Kartta Nessebar

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Jaa tämä sivu sähköpostitse