Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Golden Sands - Varnan Kultahietikko - Bulgaria | Matkavekka

    Varnan Kultahietikko

Varnan Kultahietikko

Varnan Kultahietikko - Golden Sands - Bulgaria

Kultahietikko lomakohteena

Kultahietikko sijaitsee Bulgariassa Mustanmeren rannalla.Kultahietikko on erityisen tunnettu pitkästä hiekkarannastaan, jota on usein kutsuttu yhdeksi Euroopan hienoimmista rannoista. Kultahietikolta löytyy paljon hyviä hotelleja ja mukavia aktiviteetteja. Tunnelma on viihtyisä, ilmasto miellyttävä ja hintataso kohtuullinen.

Kultahietikko sopii kaikille

Kultahietikko on erinomainen kohde erityisesti perheille. Vie perheen pienimmät polskimaan Aquapolis-vesipuistoon tai viihtymään alueen monissa leikkipuistoissa. Ranta on lapsiperheille ihanteellinen - loivasti syvenevä ja siisti.

Toisaalta Kultahietikolla viihtyvät myös kaveriporukat ja pariskunnat. Varnan kaupunki on aktiiivinen lomanvieton keskus, joka tarjoaa paljon ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita. Varna on etenkin keskikesällä tunnettu myös vilkkaasta yöelämästään. Mustanmeren rannikolla sijaitsee myös Nessebar, joka on kuuluisa historiallisista nähtävyyksistään, erityisesti upeista keskiaikaisista kirkoista. Nessebar on erinomainen kohde päiväretkelle.

Tekemistä Kultahietikolla 

Kultahietikko kilpailee ehdottomasti Sunny Beachin kanssa Bulgarian parhaan rantakohteen tittelistä. Täällä voi toki tehdä muutakin. Aktiiviset lomailijat voivat vesiurheilun lisäksi harrastaa Kultahietikolla esimerkiksi pyöräilyä ja patikointia läheisessä luonnonpuistossa. Kun nälkä yllättää, voi pistäytyä jossakin rantaa seurailevan kävelykadun lukemattomista ruokakojuista tai ravintoloista. Päivän päätteeksi löytyy iloisen ilmapiirin baareja ja pubeja, ja yökiitäjät voivat nauttia kansainvälisessä seurassa aina pikkutunneille saakka.

Kultahietikon kaunis luonto

Upean hiekkarannan lisäksi Varnan alue tarjoaa muitakin henkeäsalpaavia luontoelämyksiä. Hiekkarannan ympärillä kohovat kauniit, vihreät rinteet ja merivesi on kristallinkirkasta. Voit tehdä kävelyretkiä mukavan mäkisessä maastossa tai ihailla maisemia veneretkeltä tai jeep-safarilta käsin. Alueen pohjoispuolella sijaitsee kaunis Kap Kaliakra, jossa pääset ihailemaan maisemia 70 metrin korkuiselta vuorenrinteeltä käsin. Kultahietikon tuntumassa sijaitsee myös Zlatni Piasatsin luonnonpuisto, joka julistettiin suojelualueeksi vuonna 1943. Luonnonpuisto on yli yhdeksän neliökilometrin kokoinen suojelualue, jossa voi tutustua Bulgarian kasvistoon ja eläimistöön.

All inclusive Kultahietikko

Helppoa ja huoletonta lomailua koko perheelle.

Katso All inclusive -hotellit täältä >

Sää Varnan Kultahietikko

Katso Kultahietikon sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Lentokenttäkuljetukset

Varaa kuljetukset helposti ja nopeasti!

Lue lisää täältä >>

Autonvuokraus

Vuokra auto ja tutustu lomakohteeseen laajemmin.

Lue lisää täältä >>

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7